חיפוש - פרויקטים , עיצוב בר-מסעדה , קירות , תאורת חוץ |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
עיצוב דירה בסגנון כפרי
16.11.14...טה יחסית, מראה חמים יותר, המתאים לצרכיה כדיירת יחידה. בשל כך, התמקד השיפוץ בעיקר בהחלפת הריצוף, החיפויים, המטבח ופריטים נילווים דקורטיביים בדירה. כמו בכל פרויקט, גם בדירה זו התחלנו מתכנון פונקציונאלי ופרקטי. כמעט לא נשברו קירות מלבד פינת העבודה הקטנה במסדרון שהפכה לחדרון מחסן שימושי ביותר על חשבון אחד מהחדרים. שטח המטבח הורחב ותוכנן לגמרי מחדש עם אי ישיבה מזמין המחליף את פינת האוכל הקלאסית. המטבח כולל גם ארונות אחסון גבוהים, קלפה מעל המקרר,... -
עיצוב דירת יוקרה בתל אביב
23.08.13בנוף התל אביבי ובכלל באזור המרכז צצים להם מגדלי מגורים בקצב מסחרר. חלק מדירות המגורים נמכרות כך שהן כבר מוכנות למגורים, חלקן מוצעות ביחד עם מפרט מוגבל מהקבלן וחלקן נמכרות כדירות מעטפת עם קירות בטון חשוף, אלומיניום והרבה חצץ. הדירה שלפניכם, נקנתה ע"י הדיירת לאחר לבטים רבים. היא עברה מבית גדול בן 4 קומות וחיפשה מקום בטוח, שקט ונעים. כך הגיעה למגדלי המגורים בת"א המעניקים את מגוון השירותים כולל לובי כניסה מפואר, שומר 24/7, בריכה רחבת ידיים, מכון כוש... -
תכנון והקמת בריכה בצורת טרפז
24.08.20תכנון והקמת בריכת שחייה פרטית מעוצבת בצורת טרפז תוך מקסום מלא של שטח החצר. מחלקת התכנון של הקבוצה תכננה את הבריכה כך שקירות הבניין יהוו את קירות הבריכה, מה שיוצר בריכה "כלואה" בין 3 קירות. צורת הטרפז הייחודית עוצבה לאחר תכנון קפדני ומאתגר ששילב את תא כיסוי הבריכה יחד עם משטח הרביצה, המדרגות וספסל הג'קוזי. אורך הבריכה - 8 מטרים, רוחב הבריכה - 3-4 מטרים (ע"פ צורת הטרפז) ובעומק קבוע של 1.40 מטרים. בריכת הגלישה מבטון חופתה בפסיפס בגווני אפור עם אפקט ... -
עיצוב פנים קפיטריה "קפה יותו"
22.02.16...הבשרית והרחבנו אותה בהתאם תוך שילוב שתי עמדות קופה ומקרר שתיה קלה. צמוד לעמדה הבשרית תכננו עמדת פסטה בר ועמדת סלט בר בשילוב מקרר כריכים. צמוד לזו מיקמנו עמדת קופה ועמדת קפה וחטיפים. את עמדות ההגשה מיקמנו צמוד ככל הניתן לשני הקירות העיקריים בחלל תוך גישה נוחה של העובדים למטבח להוצאת מנות. במרכז חלל ההסעדה מיקמנו מספר מצומצם יותר של שולחנות וכסאות ושמרנו על מעברים מרווחים תוך התחשבות במיקום נתון של שתי כניסות שונות של הסטודנטים – מחוץ למבנה ומתוכו...