חיפוש - פרויקטים , עיצוב מסעדות , רנו , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...ה לעבוד ביפן – ללמוד את סודות העיצוב היפני, את הסגנון, את הדקויות, ובעיקר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבו... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16...ום בשילוב טקסטים ורישומים חופשיים. בחזית החלונות שפונה לנוף משובח מיקמנו מספר בוטים צמודים זה לזה. הבוטים עשויים עץ סנדוויץ בחיפוי עץ אלון גושני מחורץ ואת המושב ריפדנו בבד דמוי עור לניקוי קל ומהיר. בחלק העליון של הבוטים יצרנו חלונות זכוכית ובצד הבוטים תוכננו שולחנות מלבניים גדולים עשויים מסגרת עץ אלון גושני בתוכה אריחי קרמיקה ריבועיים עם רובה אפורה. מעל הבוטים נתלתה פרגולה בגוון שחור ולבן ואליה הוצמד פס תאורת לד לתאורה חמימה ונעימה. אזורי היש... -
בוטיק קטן ומדליק במתחם שרונה.
31.07.14...יותר. בין שני האזורים חוצץ רהיט דו-כיווני בגובה 1.5 המשמש מצידו האחד כדוכן מכירה ותצוגה המכיל כ-300 גווני-לק שונים ברצף אחד ארוך ומרשים, ומצידו השני הוא מהווה חלק אינטגרלי מעמדות הטיפול. תכנון זה יצר הפרדה ברורה בין מתחם הטיפול לבין אזורי המכירה , בצורה המנצלת ככל הניתן את שטח החדר וגם אפשר מידה של פרטיות הנדרשת בעמדות הטיפול. עמדות הטיפול הנמצאות על גבי במה מול הכניסה ,בעצם מהוות קיר-כח מעניין ופעיל, הנשקף אל הלקוחות הנכנסים לבוטיק.