מבקשת לדעת איך ניתן להמיר שרטוט בתוכנת סוליד לקובץ (ל"ת)
18.01 (11:32)
?שניתן לעבוד עליו בסקאטשאפ (ל"ת)
18.01 (11:33)
מה עושים כאשר נשלח הודעה מהאתר על תגובה ולא רואים?
18.09 (20:33)
אני פרסמתי על חיפוש עבודה ונשלחה למייל שלי הודעה על שמישהו ענה לי באתר ואני לא רואה כלום, מה עושים, מזה אומר???
אשמח לתשובה!
אשמח לתשובה!
השפלת מי תהום - גאודניה
7.09 (10:08)
אנו משתפים את ציבור המהנדסים בפרוייקט מעניין ומאתגר שגאודניה הובילה, שהאתגר המשמעותי ביותר שלו היה השפלת מי תהום.
מוזמנים לקרוא ולהינות :geodanya.c...D7%9C.html
מוזמנים לקרוא ולהינות :geodanya.c...D7%9C.html
בדיקה
3.09 (10:40)
תוכן הודעה לבדיקת קידוד.
בעברית
and in other lingo as well
בעברית
and in other lingo as well
תגובה (ל"ת)
3.09 (10:40)
בדיקה ממערכת הפורומים (ל"ת)
7.08 (10:54)
בדיקת דואל פורומים
16.01 (09:18)
האם התקבל מייל מהודעה זו
בדיקה מדף פורומים
16.01 (18:02)
נא העבירו אלי הודעה זו אם אתם מקבלים אותה.
שוב (ל"ת)
1.09 (20:17)
תשובה (ל"ת)
1.09 (17:28)
גדר שאינה מהווה חלוקה
19.05 (11:18)
באיזה סימון משתמשים לגדר שאינה מהווה חלוקה?
איטום סביב צינור חודר גג
13.05 (10:56)
הפרט המוצע הנו תיאורטי בלבד, קשה מאוד לעטוף צינור ביריעות ביטומניות. הפרט המומלץ והפשוט ביותר הנו יציקת קובית בטון סביב הצינור מידות כ- 5 ס"מ גדול מקוטר הצינור, בטון ללא זיון. עובי 10 ס"מ מעל מפלס האיטום יצוק על גבי תקרת הבטון. לאטום מסביב ועל גבי הגוש כרגיל.
מ. ברנבוים המכון לאיכות הבנייה יועץ איטום
מ. ברנבוים המכון לאיכות הבנייה יועץ איטום
מנוע החיפוש שונמך
25.04 (12:40)
טוב, למעשה שודרג כשמאחורי הקלעים רץ גוגל ומביא את התוצאות. אז זה תוצאות יותר רלוונטיות אבל עם פרסומות.
(-:
(-:
שינויים באתר, למי שמתעניין
21.02 (10:17)
טור התוכן המרכזי הורחב מעט (על חשבון הטור השמאלי). הדבר בוצע כדי להדגיש טוב יותר את החשיבות של התוכן במרכז על פני השוליים וכן להקטין (כן, להקטין) את המודעה המופיעה בו וקוטעת בו את הרצף בין התוכן לתגובות.
בטור השמאלי לעומת זאת הוגדלו המודעות והן מוצגות במספר גדלים שונה בהתאם לגודל המסך (נייד, טאבלט, שולחן).
יובל
בטור השמאלי לעומת זאת הוגדלו המודעות והן מוצגות במספר גדלים שונה בהתאם לגודל המסך (נייד, טאבלט, שולחן).
יובל
משהו מוזר בתאימות מול CHROME של גוגל
26.01 (02:52)
ועכשיו?
16.01 (12:46)
לא עשיתי כלום...
אתה לא יודע כמה באגים יש בכל הדברים האלה של פייסבוק. הם כל הזמן משחקים עם הקוד שלהם ודופקים את המערכת של כולם.
בכל אופן, השליטה בהופעת הכפתור היא שלהם. בדקתי שוב בכרום (וכמובן שזה נבדק גם במקור) ואני לא רואה שום תקלה.
אתה לא יודע כמה באגים יש בכל הדברים האלה של פייסבוק. הם כל הזמן משחקים עם הקוד שלהם ודופקים את המערכת של כולם.
בכל אופן, השליטה בהופעת הכפתור היא שלהם. בדקתי שוב בכרום (וכמובן שזה נבדק גם במקור) ואני לא רואה שום תקלה.
אצלי זה נשאר עם הבעיה
ניסיתי להגדיל ולהקטין את התצוגה, זה לא משפיע
אולי זאת בעיה אצלי, התחלתי עכשיו להשתמש בכרום כי עלה לי על העצבים האקספלורר, אז אולי זה בעיות של הגדרות או עידכונים
בכל מקרה, נראה טוב כל החלפת הפנים הזו של האתר, לקח לי הרבה זמן להתרגל, אבל הבוקר כשפתחתי את האתר, נראה לי מוכר ונעים הירוק הזה, כמעט כמו הכחולים של פעם, אבל מי זוכר...
תודה
אולי זאת בעיה אצלי, התחלתי עכשיו להשתמש בכרום כי עלה לי על העצבים האקספלורר, אז אולי זה בעיות של הגדרות או עידכונים
בכל מקרה, נראה טוב כל החלפת הפנים הזו של האתר, לקח לי הרבה זמן להתרגל, אבל הבוקר כשפתחתי את האתר, נראה לי מוכר ונעים הירוק הזה, כמעט כמו הכחולים של פעם, אבל מי זוכר...
תודה
יום טוב ונעים
קצת בעייתית צורת החיפוש של אנשי מקצוע
אני מחפש קונסטרוקטור, כמובן שהמקום הראשון שבאתי אליו היה פה, אלא שנחלתי אכזבה, סה"כ רציתי מהנדס בניין להרחבה קטנה ברמת גן והייתי צריך לעשות כמה טלפונים וחיפושים עד שהגעתי ל2 שאכן עונים על הדרישה והם לא סתם מהנדסים שעושים רק פיקוח בניה.
העובדה שיש המון סיווגים שיש בהם רק אדם אחד גורמת לעומס על העיניים ומאמץ חיפושי רב, ואולי מראות בעיתיות מסויימת בשיטה הנוכחית
פתרון שנראה לי לעין זה מכאן ולהבא מי שנרשם יוכל להיכנס תחת אחת הקטגוריות הקיימות, ואם ממש יש לו משהו מיוחד שהוא עושה אז שיהיה סעיף: אחר:________
לגבי האנשים הקיימים כנראה שהפתרון הוא לסדר אחרת את העמוד, בתחילת העמוד את המקצועות שיש מהם הכי הרבה, תחליט על כמות מסויימת, אולי 5 רשומים ואח"כ הפרדה ואת הסדר האלפבתי- זה אולי ישכנע את הנרשמים החדשים ששווה להיכנס לקטגוריה קיימת ולא להמציא חדשה.
העובדה שיש המון סיווגים שיש בהם רק אדם אחד גורמת לעומס על העיניים ומאמץ חיפושי רב, ואולי מראות בעיתיות מסויימת בשיטה הנוכחית
פתרון שנראה לי לעין זה מכאן ולהבא מי שנרשם יוכל להיכנס תחת אחת הקטגוריות הקיימות, ואם ממש יש לו משהו מיוחד שהוא עושה אז שיהיה סעיף: אחר:________
לגבי האנשים הקיימים כנראה שהפתרון הוא לסדר אחרת את העמוד, בתחילת העמוד את המקצועות שיש מהם הכי הרבה, תחליט על כמות מסויימת, אולי 5 רשומים ואח"כ הפרדה ואת הסדר האלפבתי- זה אולי ישכנע את הנרשמים החדשים ששווה להיכנס לקטגוריה קיימת ולא להמציא חדשה.
יום טוב ונעים
קצת בעיתית? קצת?
16.01 (12:46)
הרבה בעיתית.
אני בדיוק עובד על זה. לא בכיוון שאתה הולך אלא בסינון בצורה אחרת. אני לא רוצה להגביל את מספר הרישומים כי באמת אנשים הם "גם וגם" ולא "רק". גם ככה יש כאלה שמתלוננים שחמישה סיווגים זה מעט.
בוא נראה מה יקרה כשאכניס את המערכת החדשה ואז נדע.
אני בדיוק עובד על זה. לא בכיוון שאתה הולך אלא בסינון בצורה אחרת. אני לא רוצה להגביל את מספר הרישומים כי באמת אנשים הם "גם וגם" ולא "רק". גם ככה יש כאלה שמתלוננים שחמישה סיווגים זה מעט.
בוא נראה מה יקרה כשאכניס את המערכת החדשה ואז נדע.
העברה שגויה לפורום
www.saf.co.il/noa/myn_frm
היי יובל
תלחץ כדי להגיע לפורום סקטשאפ- מהכפתור במרכז הדף- לא זה שבצד ימין
לאן הגעת?
יש עוד כמה שלא שמו לב וגם שאלו שאלות...
תודה
היי יובל
תלחץ כדי להגיע לפורום סקטשאפ- מהכפתור במרכז הדף- לא זה שבצד ימין
לאן הגעת?
יש עוד כמה שלא שמו לב וגם שאלו שאלות...
תודה
יום טוב ונעים
וואלה! נכון!
20.06 (11:57)
טוב. תודה על ההערה. תיקנתי.
סימון להודעות שנוספו מאז כניסה אחרונה בפורום
יובל שלום
הרבה זמן שלא הצקתי, אבל משהו קטן
הסימון האדום בדף הבית של הפורומים על הודעות חדשות מאוד עוזר להתמצא וללכת למקומות שמעניינים אותי כדי לראות מה חדש.
אני מציע שגם כפתורי הניווט המהיר שבצד ימין יהיו צבועים באדום על הודעות מהביקור האחרון וכך המעבר בין פורומים יהיה ישירות מפורום אחד למשנהו בלי מעבר דרך דף הבית של הפורומים
תודה
הרבה זמן שלא הצקתי, אבל משהו קטן
הסימון האדום בדף הבית של הפורומים על הודעות חדשות מאוד עוזר להתמצא וללכת למקומות שמעניינים אותי כדי לראות מה חדש.
אני מציע שגם כפתורי הניווט המהיר שבצד ימין יהיו צבועים באדום על הודעות מהביקור האחרון וכך המעבר בין פורומים יהיה ישירות מפורום אחד למשנהו בלי מעבר דרך דף הבית של הפורומים
תודה
יום טוב ונעים
המממ, לא קל.
16.07 (20:40)
(-:
איך אפשר להוסיף סרטונים מהיוטי...
18.11 (14:51)
איך אפשר להוסיף סרטונים מהיוטיוב או קישורים לסרטונים לאתר שלי?
רביד&מילסטון חומרים בע"מ
אמממ... אי אפשר
14.02 (09:12)
מצטער, אי אפשר להוסיף סרטונים.
אני מקבלת פניות מהאתר למייל של...
18.11 (14:49)
אני מקבלת פניות מהאתר למייל של החברה. אבל המייל מגיע בג'יבריש. איך מתקנים את זה?
רביד&מילסטון חומרים בע"מ
באיזה מייל את?
14.02 (10:44)
באיזו מערכת את משתמשת? זה נראה בסדר גמור למיטב ידיעתי בגוגל ובאאוטלוק...
מאז שהאתר שונה לא מצליחה להסתדר
4.06 (11:58)
עם מציאת סימבולים ובלוקים נראה כאילו ההצע שונה או ירד משמעותית והחיפוש נהיה מסורבל
היי
10.08 (15:14)
אסתי מה נישמע מה שלומך רפי מלכה.
חיפוי קירות
15.01 (21:26)
שלום רב, ברצוני לשדרג לול במשק לטובת מרכז סדנאות, ע"י חיפוי הקירות בפאנלים בלוק "הייטקי", אשמח לקבל מכם פרטים איך ועם מי לשוחח בנושא,
יום טוב,
ענת
יום טוב,
ענת
rotate plan
3.12 (18:18)
שלום,
שידרגתי לוקטור 2013 fundamental.
איך אני מסובבת את כל התוכנית שלי כדי לעבוד על חתכים?
כמו כן, איך אני רואה את כל ה classes כשאני עובדת בעמודה בצד?
תודה
שידרגתי לוקטור 2013 fundamental.
איך אני מסובבת את כל התוכנית שלי כדי לעבוד על חתכים?
כמו כן, איך אני רואה את כל ה classes כשאני עובדת בעמודה בצד?
תודה
חתך דלת הזזה
21.03 (12:46)
שלום
אני מחפשת פרט חתך של דלת הזזה מזכוכית עם מסילות עליוניות שקועות
תודה
אני מחפשת פרט חתך של דלת הזזה מזכוכית עם מסילות עליוניות שקועות
תודה
פרט חיבור פרקט לריצוף
21.03 (12:46)
שלום,
אני מחפשת פרט של חיבור ריצפת פרקט לריצפת מרצפות
תודה
אני מחפשת פרט של חיבור ריצפת פרקט לריצפת מרצפות
תודה
צרי קשר נוכל לעזור...
20.06 (10:53)
יורם פרקט מכירה והתקנה
שירות ויעוץ לבית הלקוח
050-9911998
yoramparcet.webix.me
אולם תצוגה: רח' אהוד קינמון 29 א.ת. בת-ים
שירות ויעוץ לבית הלקוח
050-9911998
yoramparcet.webix.me
אולם תצוגה: רח' אהוד קינמון 29 א.ת. בת-ים
האם פרטי הבנייה מקצועיים
5.03 (20:49)
או שאולי אני יכול להיות רגוע לגבי תוכנם?
פרטי הבנין מקצועיים מאד
6.03 (06:43)
הסיבה שהם מקצועיים פשוטה - כולם שורטטו על ידי אדריכלים ובנוסף, הם גלויים. כלומר, כמו בכל אתר ויקיפדיה, כשיש טעות במי מהם, בדרך כלל יהיה מי שיכתוב הערה וידרוש תיקון.
אבל (!) אם אתה שואל האם הם נקיים מטעויות במאה אחוז, או אם הם מתאימים במאה אחוז לתוכנית הייחודית שלך. התשובה מופיעה כך ב"תנאי השימוש באתר":
מאחר והאתר הינו פתוח לכתיבה, רוחו והיחס אליו ולחומרים שבו צריכים להיות כאל אתר ויקיפדיה. החומרים באתר עלולים להיות לא מדויקים, קחו אדריכל אם אתם לא בטוחים.
אבל (!) אם אתה שואל האם הם נקיים מטעויות במאה אחוז, או אם הם מתאימים במאה אחוז לתוכנית הייחודית שלך. התשובה מופיעה כך ב"תנאי השימוש באתר":
מאחר והאתר הינו פתוח לכתיבה, רוחו והיחס אליו ולחומרים שבו צריכים להיות כאל אתר ויקיפדיה. החומרים באתר עלולים להיות לא מדויקים, קחו אדריכל אם אתם לא בטוחים.
בדיקת תקינות
31.10 (06:46)
לאחר החלפת שרת
RSS
5.09 (22:02)
יובל,
הייתי שמח להזנה לוריד.
בברכה
משה
הייתי שמח להזנה לוריד.
בברכה
משה