פורום Saf
חדשות והערות לגבי האתר. תפעול, הגרפיקה, באגים וכדומה.
תנאי השימוש בפורום
לילך שחף
1.07 (01:12)
אל מנהלי אתר סף שלום,
מה נדרש לאחר שנרשמים לאינדקס על מנת שהאתר יאושר ויראה?
משום מה האתר שלי נשאר סמוי מן העין...
(-:
ולמי שיקרא את זה בעתיד, בדרך כלל זה בגלל שחסרה הגדרה לגבי הסיווג שלכם. חייבים לבחור אם אתם אדריכלים, מעצבים, קבלנים... וכן למלא את ההתמחויות שלכם - עיצוב דירות, בניית פרגולות וכדומה.
גבי
22.06 (01:03)
ממש דוגמא לאיך שאתר שימושי- עבור המשתמש- צריך להראות. כל בורג בדיוק במקום ואף בורג לא מפריע.
כל הכבוד !
אורח
16.12 (14:08)
שלום,
בעבר נרשמתי לאתר. ופירסמתי את עצמיבמדור אינדקס.
עכשיו, כשאני רוצה להכנס לערוך שינויים, אני לא זוכרת את שם המשתמש שלי...
איך אפשר לשחזר או למחוןק את עצמי ולהירשם מחדש?
תודה.
נשלחה תשובה עם השם במייל.
omri
28.10 (14:08)
תציץ קצת בפורומים "לימודים" ו"סקצאפ" באתר ארכיג'וב
תראה איך אנשים נעזרים ומעלים שאלות
ואיך אני ((לדוגמא) עונה להם...
ורק בפה בכל פעם שאני מעלה איזשהי תגובה אתה ממהר למחוק אותה
כאשר תגובה אחת מתחתיי נמצאת פרסומת ברורה וחוזרת לשיעורים פרטיים בסקצאפ (וממש אין לי שום דבר נגד מי שפירסם אותה)
אני לא מבין את האפלייה הזו
ועוד יותר לא מבין מדוע אתה מרחיק אנשים מהפורומים
ובכלל לא מבין למה טרחת לענות לי לזה בפרטי.
תמחק
אני מוחק מודעות פרסומת מכל הפורומים מלבד פורום מודעות.
אני משאיר מודעות פרסומת בפורום מקצועי (כמו סקאטשאפ) רק במידה ואני מזהה שאותו אדם גם תורם ועוזר ועונה בפורום.
אם אני אראה אותך רשום, עם שם משתמש קבוע ועונה לשאלות, גם המודעה שלך תשאר.
שוב, המדובר רק בפורומים של התוכנה הרלוונטית ולא בפורום אדריכלות או אחרים.
אבל מאחר ואתה לא הראשון ששואל על זה ונענה כך - אני אשקול את איסור הכנסת המודעות בכלל בכל הפורומים מלבד פורום מודעות. מבחינתי הדרך הנכונה לפרסם את עצמך היא בתחתית התשובה. כלומר אם אתה עונה למישהו על שאלה שלו - תוסיף בתחתית את השורה שלך... נגיד :
יובל - שירותי הדמיות לאדריכלים
050-50505050050
אני אשמח אם תראה בזה תמורה הוגנת לעזרה שלך בפורומים ואני מודה שמחיקת ההודעות הסיטונית שאני עושה פה כל בוקר היא פשוט כי אין לי ברירה. כל דבר אחר יגרום לכך שכל הפורומים יראו בדיוק אותו הדבר ובכולם יהיו מודעות.
omri
28.10 (14:08)
אקבל את עצתך.
בכל אופן, נרשמתי והדף על-שמי קיים.
הסיסמא ושם המשתמש שהזנתי נכונים אך כרגע לאחר ההרשמה לאתר זה מנתק אותי. ואיני מופיע בצבע כחול כשאני מגיב בפורום.
כמו כן, תגובות שהשארתי בעבר, גם הן מופיעות תחת "אורח".
אשמח ואודה אם תפתור זאת.
כיצד אני מעדכן כך שאופיע במקומות אחרים/נוספים פרט לאלה שאני מופיע בהם.
למה אתה מתכוון? לרשימות בהן מופיע הפרופיל שלך?
כל פרופיל מוגבל לחמש רשימות בלבד. אין אפשרות להרחיב את זה ואתה פשוט צריך לבחור באילו רשימות אתה מעדיף להיות.
יובל.
הי יובל,
פתחתי בהצלחה דף לחברה שלי- sphera lighting.
בחיפוש באתר למעלה מצד שמאל כאשר אני רושמת את שם החברה אני לא מגיעה לדף שלה.
תוכל לעזור לי עם זה?
תודה
עדי סעדי
מנהלת קשרי אדריכלים ומעצבים
ספרה תאורה
הי,
החיפוש הדיפולטיבי הוא של קבצים. בחיפוש באינדקס החברה עולה.
במייל פרטי שלחתי גם המלצות לגבי הפרופיל שלכם.
יובל.
אורחמאיר דוד
13.07 (12:44)
דרוש לפרט מחיצה בחצר בין דיירים בנייה נקייה פירוט חומרים שלבי ביצוע מדוע לא מופיע בחיפוש בנייה נקייה?
הייתי שמח אם כל מה שאנשים מחפשים היה באתר אבל לצערי זה לא המצב.
אורח
9.02 (22:36)
שלום!
אשמח לדעת אם יש סיבה מיוחדת שאין פה באתר פורום לרויט?? זה תוכנה שמאד נכנסת היום והרבה משרדים משתמשים בה. תודה על האתר - הוא עוזר לי מאד, והוא אחלה :)
זו רק שאלה של מספיק בקשות משתמשים.
לפתוח פורום נוסף לוקח כמה שניות אבל אף אחד לא רוצה פורום ריק. אם מספיק אנשים יבקשו - יהיה פה עוד פורום.
אורח
18.02 (22:07)
זו לא יעיל לשאול כאן, רוב האנשים לא נכנסים לפורום זה, אלא רק אם הם צריכים עזרה, אולי תשאל בכל שאר הפורומים ותראה מה התגובות?? תודה
אד' אפרת מאירי
10.10 (08:41)
אני, לצערי מאותגרת טכנולוגית, לא עובדת עם רוויט, אבל אני חושבת שזה מאוד חשוב ליצור ולנהל פורום כזה באתר.
האם יש לך אם הכלים לנהל גם פורום זה ?
דרור
7.03 (09:25)
הדור הבא של תוכנות השרטוט
חובה פורום שכזה.
אביב סאסי אדריכלות ו
23.02 (16:29)
למדתי את התוכנה, אשמח אם יהיה פורום, זה תמיד עוזר תוך כדי עבודה שיש פורום לשאול /לשתף
אורח
24.02 (12:22)
ברשת כמעט ואין מידע ועזרה על תוכנה זו
אם יהיה פה פורום- זה יעזור מאד לכל המתעסקים בתוכנה זו
תודה
ערן
6.02 (21:29)
כיצד אני מייבא בלוקים לעבודה
שירה
22.12 (15:04)
כשאני לוחצץ על הלינק להורדה יש רעש מוזר, ולא יורד שום דבר... כך קורה בכל הבלוקים...
האם הבעיה רק אצלי? אם כן כיצד אוכל לפתור אותה?
תודה מראש :-)
בהמשך להתכתבות הישירה ולתועלת מי שמחפש פתרון:
התקלה היא שלא נפתח כלל חלון הורדה, הבעיה נובעת כנראה מהתקנה של סרגל כלים או אנטי וירוס המונע מהאתר לפתוח חלון כזה.
תוכנות אנטי-וירוס מנסות לחסום אתרים ששולחים קבצים אל הלקוח... מה לעשות וזה בדיוק מה שאנחנו מנסים לעשות פה כשאתם מבקשים להוריד קובץ.
הפתרון הוא למצוא את ההגדרות של התוכנה, הסרגל או ההרחבה ולהגדיר בהם שאתר Saf הוא אתר שאתם סומכים עליו ומאשרים לו לפתוח חלונות הורדה.
למשל בסרגל גוגל - יש כפתור שנדלק בכל פעם שמבוצעת פעולת הורדה. לחיצה על הכפתור פעם אחת מאשרת שהאתר בטוח מבחינתכם.
שלום, פירסמתי מודעה באתר אשמח אם אפשר יהיה למחוק אותה תודה
נה השאר קישור למודעה שאתה רוצה למחוק
באמת חזון שהתגשם
ממש פשוט
נוח
אסתטי ..
אני מבסוט!
לא רק שלנו, המקפיצנים, אנשים אחרים!
3dsun studio
3.11 (23:03)
כל מיני דברים.. דברים בסיסיים.
שוה בדיקה.
סופש נעים
דין
20.10 (00:59)
יובל שלום
אני לא מצליח להיכנס למערכת כדי לשנות את הפרטים שלי
וכאשר אני מנסה את הכפתור_שכחתי את הסיסמה שלי_(למרות שלא שכחתי)זה רושם לי
לא ניתן לשלוח את הדוא"ל המבוקש.
105 3
אשמח אם תוכל לעזור לי לפתור את הבעיה
מצורף המייל שלי ב_דוא"ל לתשובה_
וגם יש לך כמובן את הפרטים שלי
המון תודה
דין
הי דין,
לא הצלחתי לאתר את הכרטיס שלך.
מה שם החברה שהכנסת?
אני חייב לציין שכל יום נרשמים למערכת חברות אבל כדי לשמור אותה נקייה מזבל אנחנו מוחקים רישומים - רישומים כפולים , רישומים שאינם שייכים לקטגוריות (לא מענף הבניה או תומכים בו).
יכול להיות שהרישום שלך נמחק בטעות וכמובן יכול להיות גם שיש באג במערכת ורק הסיסמה או האימייל נדפקו ולכן לא מאפשרים שחזור.
יובל.
נראה לי שאיתרתי את הכרטיס בכל זאת.
האם קיבלת שחזור סיסמה?
(עלית על באג כנראה)
קיבלתי את המייל ועכשיו הכל עובד :)
המון תודה
דין
אני מנסה להעלות תרשימים בקטגוריית פרטי בניין
איך ניתן להטעין מספר פורמטים?
איך ניתן לערוך אחרי העלאת תרשים- אומר לי כי אין לי אישור עריכה לקבצים שלי
תודה מראש
הי,
מאחר והחלק העיקרי של האתר הוא ספריה השייכת לאדריכלים, ניתן לתרום חומרים לספריה אבל לא לערוך אותם.
כל החומרים הנתרמים עוברים עריכה ומיון. חלקם גם נמחקים במידה ואינם ברמה הנדרשת, אינם כתובים בעברית, אינם בפורמט המתאים, יוצרים כפילות וכדומה.
יובל.
המודעה רם טוב חישוב כמויות
הי,
אני מצטער אבל יש בזמן האחרון יותר מדי מודעות שפשוט חוסמות את הדיונים בפורומים. אני מוחק את כל המודעות מהפורומים מלבד מפורום "לוח המודעות"... וגם שם אני מוחק לפעמים כי אנשים התרגלו לבוא ולכתוב כל שלושה ימים את אותה המודעה.
אני מצטער על זה. אני מקווה שאוכל למצוא פתרון טכני שישאיר את הפורומים ביעודם המקורי וגם יתן במה לאנשים לפרסם את עצמם. כרגע אין לי ברירה לפעמים אלא למחוק.
יובל.
שירלי
23.09 (19:57)
היי יובל, בשעה טובה העלינו את האתר לאויר
איך אני משנה את התמונה שכרגע נמצאת?
אי אפשר לשנות את תמונת האתר, זה גם לא בשליטתי. תמונת האתר מתעדכנת אוטומטית אחת לכמה זמן על ידי המנוע שמספק את התמונות האלה.
פשוט מחכים וזהו.
שנה טובה שירלי.
אורח
24.09 (16:02)
שמוצגת כרגע כשפותחים את אמבוייה בתוך סף
התמונה הזאת הינה חיצונית ולא קשורה לאתר החדש.
גלי
16.09 (20:04)
מחפשת דחוף פרט קוקיה בגג 4 שיפועי
אורית
7.09 (12:37)
אני צריכה פרט של דלפק (לא חשוב איזה סוג של דלפק) כקובץ של אוטוקד....תודה זה מאוד חשוב
אור
7.09 (12:37)
אני צריכה פרט של דלפק (לא חשוב איזה סוג של דלפק) כקובץ אוטוקד.אשמח לתשובתכם המהירה...
אורח
13.07 (17:44)
הי,
השאלה היא לגבי קישור שיש לחברתנו- ספרה תאורה באתר זה,
יש אפשרות של צור קשר, אבל ההודעות לא מגיעות לאף אחד מהמיילים של עובדי ספרה. האם ניתן להגדיר דרך האתר כתובת מייל שאליה יגיעו ההודעות שנשלחות דרך האתר?
תודה,
עדי
מה זאת אומרת לא מגיע?
מהצצה "מאחורי הקלעים" ראיתי שהדואר מכוון למייל של אלון.
אתם יכולים לשנות מתי שתרצו לאיזה מייל שתרצו.
אורח
15.07 (20:27)
תודה רבה על התשובות. אכן בדקתי והמייל לא הגיע לאף אחד(גם לא למייל של אלון) כיצד ניתן לשנות את הכתובת מייל? אולי ברגע שנעדכן כתובת חדשה זה יסתדר... אני מעוניינת שהמיילים יגיעו אליי, לכתובת מייל שרשמתי בדוא"ל לתשובה. תודה רבה,
עדי
האם קיבלת במייל החדש?
יובל
אורח
19.07 (11:32)
לצערי לר קיבלתי את המייל ששלחת למייל החדש. יש לך עוד רעיון לגבי הנושא? יום טוב,
עדי