עיצוב מסדרון ארוך וצר בבית

פורום הום סטיילינג הוא המקום לשאול ולדבר על עיצוב הבית. ריהוט, טקסטיל לבית, צבעים וכל השאר - היכנסו וקבלו תשובה.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

עיצוב מסדרון ארוך וצר בבית

ליאת 13.07 (18:01)
שלום,
אנחנו גרים ביישוב, בבית דו משפחתי במפלס אחד, שטח הבית
הינו 160מ' שמתפרס על 9 מ' רוחב, ו18 מ' אורך.
כיוון שכך נוצר לנו מסדרון ארוך וצר של 10 מ' אורך ו - 1.35 מ' רוחב, מה עושים כדי לטשטש מעט, או להוסיף חיים ועניין למסדרון הארוך הזה, הילדים מאוד נהנים לרוץ ולשחק בשטח הזה כך שנישות יקטינו את המסדרון וחשוב לי לשמור על רוחבו.

תודה
הוסף תגובה קישור ישיר

הי ליאת,

סטודיו G&L - הום סטי 2.05 (21:26)
אפשר בהחלט לנצל את המסדרון כגון אחסון סגור (כמו ארונות קיר אינטגרליים ) או אף מדפים בתוך נישות פתוחות. אם נישות וארונות הם לא הכיוון אז אפשר לעשות דברים מיוחדים עם צבע כמו למשל פסים לרוחב או לאורך, תמונות של המשפחה, לוח גיר שבו הילדים יוכלו לקשקש ולצייר.
מוזמנת לבלוג שלנו לקבל עוד רעיונות והשראות(:
הוסף תגובה

עיצוב מסדרון

רוית רוד הום סטיילינ 13.07 (22:24)
הי,
מסדרון צא וארוך דווקא יכול להיות מעוצב ועדיין לשמור על מרחב לילדים.
אני לא יודעת אם יש לכם ספריה בבית, אבל אני מאוד אוהבת לנצל מסדרונות למידוף עליון- בצד אחד של המסדרון מדף צר וארוך במרחק של כ- 40ס"מ מהתקרה, ולסדר עליו את הספרים לפי צבעים, חלק עומדים וחלק שוכבים בערימה, וביניהם לפזר פרטי נוי קטנים.
עוד רעיון שיהיה גם עיצובי וגם כייפי לילדים, לצבוע חלק נכבד מהקיר בצבע לוח או צבע מגנטי, למסגר במסגרת יפה. כך נוצר מקום שהוא גם מעוצב וגם נותן ביטוי ליצירתיות הילדים.
הוסף תגובה

עיצוב מסדרון

הילה ברונשטיין - הום 29.05 (19:09)
אם את רוצה לשמור על רוחב המסדרון דהיינו שעיצוב צריך להיות בגבוה בלי שום דבר על הרצפה
יש כמה אופציות ואני הייתי משלבת כמה מהם
לצבוע את כל הקיר (רק צבע אחד) בצבע שחוזר על עצמו בבית - ואם אין כרגע צבע הייתי חושבת איזה צבע כדאי להכניס
או לחילופין בריקים או טפט
על הקיר מנגד הייתי תולה תמונות משפחתיות - במסגרות חלקן צבעוניות וחלק בצבעים מונוכרומטים כמו שחור לבן אפור ועץ - על מנת לא יהיה צבעוני מידי ויעמיס
שטיחון לאורך המסדרון - צר ואורך
אופציה למדבקת קיר
מדפים עם ספרים ואקססוריז
אותיות עם שמות בני המשפחה
הילה ברונשטיין
עיצוב הבית, הלבשת הבית, דקורציה, הום סטיילינג

www.hilladesign.com
הוסף תגובה

פרוזדור ארוך וצר

תמרה 21.09 (13:59)
גם אני באותה בעיה,

והייתי שמחה לדעת מה היית ממליצה לפרוזדור באורך 4.5 מ' וברוחב צר מאוד של 0.78 ס"מ?

איך לטשטש אותו? מה אפשר לעשות עם זה?
הוסף תגובה