תמחור ותכנון יחדות צמודות קרקע ושיתוף פעולה אדריכל
פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית
www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
אתי
2.04 (15:03)
אני מעצבת פנים עם ניסיון של כמעט 20 שנה. תמיד עסקתי בשיפוץ דירות,בתים חנויות ומשרדים., כולל תוספות בנייה ושינויים אדריכליים.יש לי המון ניסיון בתחום אך לאחרונה היו לי מספר הצעות לתכנון יחידות מגורים לבנייה.
אני מעוניינת להיכנס לתחום (יש לי יכולת וידע רב) אך מרגישה שצריכה גיבויי כלשהו מאדריכלית.
בשלב זה אין צורך בהגשות לעירייה, אך יתכן שבפרוייקטים אחרים אצטרך לעבוד בשיתוף פעולה עם אדריכל עבור שרות זה.
מעדיפה אדריכל מאיזור ירושלים ואו אדריכל שעובד על דטאקאד-לצורך פישוט התקשורת בינינו.
כמו"כ אשמח לעצה לבניית תימחור לעבודת התכנון של יחידות לבנייה.(בנוסף לעיצוב הפנים שאותו אני מתמחרת כרגיל בפרוייקטים שוטפים)
תודה!
STUDIO O.M.A
30.08 (15:44)
היי אתי
כעיקרון תכנון דירה מבחינה אדריכלית לרוב כולל בתוכו את הרעיון המקורי של העיצוב ותכנון טוב מבטא גם את העיצוב בתוך הבית אלא אם כן מדברים על בתי קרקע משוכפלים או דירות קבלן שלרוב הערך האדריכלי שלהם שואף לאפס ורק הערך המטראזי קובע את מחיר הבית ולתוכו מכניסים תוכן עיצובי בעל כורחך.
כשמדינת ישראל תשכיל להבין את המהות והחשיבות בתכנון האדריכלי כדרך מפתח לכיצוב הבית החזות כמובן תיראה אחרת.
בכל מקרה אייני עובד על datacad קשה לעבוד עליה מבחינה יצירתית אשמח לעזור לך בכל דרך שאוכל צרי קשר מיכאל 052-7483399
מצרף לך דוגמא של אחת ההדמיות האחרונות שלנו לוילה בסביון
אתי
2.04 (15:03)
ההדמיה בהחלט משכנעת.
במקרה שלי מדובר בתכנון של שתי יחדות דיור קטנות בבעלות פרטית באחד מיישובי גוש עציון. אני לגמרי מסכימה איתך שאין לנתק את תכנון המבנה מעיצוב הפנים שלו. המבנה כולו שואב מאותה ההשראה וצריכה להיות הרמוניה בין חוץ לפנים.
במקרה זה השטח עליו ייבנו היחידות יושב על טרסה מדהימה ביופייה החולשת על עמק האלה ממערב וירושלים בצפון. אין ספק שהאתגר יהיה להרגיש זאת מכל פינה בבית-עם ובלי חלון.
אם אינך גר באיזור ירושלים נראה לי שיהיה קשה לשתף פעולה.
בכל מקרה אשמח לדעת על איזו תוכנה אתה עובד.
בברכה,
אתי. 054-4633303