רשימת אלומניום ונגרות

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

רשימת אלומניום ונגרות

עינב בר 3.08 (16:48)
שלום,

האם אפשר לקבל רשימת אלומיניום ונגרות כתבנית שאותה אוכל להגיש
לקבלת הצעות מחיר?
תודה
הוסף תגובה קישור ישיר

היי עינב, עבור הכנת רשימת נ...

אוהד - KFIR DESIGN 4.08 (10:52)
היי עינב,

עבור הכנת רשימת נגרות ופתחים יש להכין טבלה הכוללת תיאור טכני מפורט בנוסף לשרטוטים פרטניים.

בברכה,
אוהד
KFIR DESIGN אדריכלות ועיצוב פניםהיי עינב,

עבור הכנת רשימת נ...
הוסף תגובה

אוהד,תודה. לגבי רשימה של מפ...

עינב בר 3.08 (16:48)
אוהד,תודה.
לגבי רשימה של מפרט אלומיניום - קבעתי בסוף פגישה עם קליל באולם
התצוגה שלהם.
שאלה נוספת: האם מישהו מהמייעצים פה יכול לשלוח לי דוגמא לתוכנית הריסה? איך מסמנים חלון שסוגרים? קיר חדש? וכו
הוסף תגובה

תכנית הריסה

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
עינב שלום,

בתכנית הריסה אני נוהגת לסמן בצבע בולט את כל האלמנטים להריסה, כולל קירות, אביזרי אינסטלציה ופתחים חדשים.
חלון או פתח לסגירה אני נוהגת לסמן בתכנית בנייה.
בתכנית העבודה הכללית אני מסמנת ומציינת את כל המרכיבים שיש לקחת בחשבון, כמו פתחים חדשים, ייעוד החדרים, חיפויים וכד' והיא משמשת כמפה כללית לחלל ולסט התכניות השונות.
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה