מערכת רישוי זמין - הפתרון המהיר לאדריכלים ומהנדסים

פורום הגשות והיתרים הוא המקום לשאול ולברר בנושאים הקשורים בהגשה לראשויות - לעירייה, למחלקת רישוי עסקים, להג"א ולכל השאר. היכנסו וקבלו תשובה.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

מערכת רישוי זמין - הפתרון המהיר לאדריכלים ומהנדסים

א.ח. קבלנים 20.12 (11:26)
שלום רב,
כידוע לכם כיום החלו הרשויות המקומיות להגיש בקשות ממוחשבות דרך מערכת רישוי זמין ולא ניתן להגיש בקשות כבעבר, לאחר שהגשתי עשרות בקשות להיתרים במערכת ורכשתי ניסיון בתחום, אשמח לתת שירות עבור אדריכלים ומהנדסים דרך כרטיס חכם שלהם או שלי, מבקשת לתיק מידע ועד ההיתר במחיר סמלי.
לפרטים נוספים צרו קשר עמי:
שרית 052-6043335
אהרון חייק - הנדסה ובנין
הוסף תגובה קישור ישיר

היי שרית, אשמח להיעזר בך.

Avishag Serfaty 11.09 (10:28)
הוסף תגובה

רישוי זמין - אדריכל רשוי ?

אורי 28.03 (11:50)
שלום רב, האם ע"מ לבצע הליך רישוי זמין עליי להיות אדריכל רשוי ?
הוסף תגובה

הדרכה לעריכת הגשה לרשוי זמין

אדם 11.07 (12:27)
נחוץ להדרכה, כיצד עורכים הגשות לרשוי זמין.
האם יש שוני בין אופן עריכת הבקשה שלפני התהליך החדש של הרשוי הזמין לבין התהליך שאחריו ... ?
הוסף תגובה

אכן, לכל רשות מקומית ישנן דריש...

שרית 26.04 (13:52)
אכן, לכל רשות מקומית ישנן דרישות שונות, אך למערכת יש דרישות המצריכות ידע במערכות ממוחשבות להגשת כל המידע לרשות.
אשמח לשרתך להגשת תיק מידע או היתר.
בברכה,
שרית

הוסף תגובה

הדרכה לעריכת בקשה ברשוי זמין

אדם 11.07 (12:27)
רקע, הנני שרטט עצמאי, העובד בשיתוף פעולה עם הנדסאי או מהנדס, שחותמים לי על הבקשות, כעורכי וכמתכנני השלד ולאחר קבלת ההיתר, אף מכין תכ' עבודה אדריכלי והנדסי, הכולל פיקוח הנדסי על המבוצע.

על רקע המעבר להגשה מקוונת, דרך הרשוי הזמין, אצטרך לעבוד עם אנשי מקצוע בעלי כ' חכם.

לצורך ההכנה לעריכת בקשות העונות לדרישות הרשוי זמין, יש לי מס שאלות:

א- האם עריכת הבקשה בפורמט הקודם (שלפני 3.4.16) מספיק להמירו לפורמט dwf ותו לא, לצורך העברתו המוצלח בעזרת כ' חכם ... ?
ב- האם חלו שנויים בפורמטי דף ראשון, דף חישוב השטחים, או אופן הצגת חישובי השטחים, מבחינת צבעים ומירקמים, או בכל רכיב אחר של הבקשה ... ?

אודה לך על כל תשובה, בזמנך הפנוי.
הוסף תגובה