שלום, אני מעוניינת בחיפוי בבריקים לסלון שלי, מכירים מישהו?
בריקים
פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
ממליצה על אנדריי בריקים
2.10 (15:15)
היי שושנה, ממליצה על בחור בשם אנדריי בריקים, הוא עשה לי במטבח חיפוי בבריקים והתוצאות מדהימות (צירפתי תמונה)
. זה האתר שלו במידה ותרצי www.530.co.il/
. זה האתר שלו במידה ותרצי www.530.co.il/
בריקים
7.10 (12:05)
ברקים זה כבר מיושן . ולא מתאים האופנה של הבריקים מתהההה
ממליץ בחום על אבן אל בר
12.02 (01:54)
הם מומחים בתחום הבריקיםן - זה האתר שלהם www.el-bar-stone.co.il/
פורום עיצוב פנים - עיצוב בתים, מוסדות ועסקים בשיתוף
- לייה סלה
- קליק לחיוג: 0523130009
- כתובת:חיים עוזר 21 פתח תקווה