בימים אלה קבלתי החלטה אסטרטגית להתחיל לעבוד כמו שצריך עם מידות וסוגי הקוים. למשל במידות אני לא עוד משנה בדימסטייל את הפרמטר של גובה הטכסט אלא רק את overall scale למשל 100 למידות 1:100 50 למידות 1:50 וכו´ וזה עובד מצוין. אותו הדבר אני רוצה לעשות גם עם סוגי הקוים, אני רוצה lts=100 או lts=50 בהתאמה. הבעיה היא הפקודה measurement עבור יח מטריות היא צריכה להיות 1 אבל אז יוצא שהרווחים של קו ציר dashdot יוצא גדול מאד. דווקא שאני על יח של אינצ זה יוצא יותר מתאים. אשמח לשמוע דעתכם המלומדת בענין, תודה.
שאלה אקדמית
פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום
אם את כל כך רוצה אז...אז כדאי להתחיל
30.05 (18:38)
אז כדאי להתחיל לעבוד עם Annotative Features
שיוצרים מידע הנראה נכון בכל קני המידה הרצויים והם כוללים מידות וכל סוגי הכיתוב .טיפול נאות בקווים מקוקווים, Hatch Patterns כמו גם Blocks ו-Attributes
הרבה יותר נכון! לגבי יתר התשובה:
בעקרון יש 2 פרמטרים ההקשר של שאלתך: msltscale ערכו המומלץ תמיד הוא 1 ו-psltscale ערכו בקבצים להדפסה (גיליונות שהם layouts גם הוא 1 ואילו בקבצים המשמשים כ-dregs ההמלצה היא על 0
ועכשיו עוד 2 דברים - כל מי שבוחר לעבוד בשיטה המטרית יעבוד כך שערכו של measurement שווה 1
דבר שני, ערכו של ה-annotation scale יכתיב לכל קו מקווקוו להיראות במיטבו בתוך viewport
מיותר לציין שאם כבר משתמשים ב-annotation scales עבור גיליונות, הרי שמומלץ בחום שכל style שנעשה בו שימוש יהיה מסוף annotative
שיוצרים מידע הנראה נכון בכל קני המידה הרצויים והם כוללים מידות וכל סוגי הכיתוב .טיפול נאות בקווים מקוקווים, Hatch Patterns כמו גם Blocks ו-Attributes
הרבה יותר נכון! לגבי יתר התשובה:
בעקרון יש 2 פרמטרים ההקשר של שאלתך: msltscale ערכו המומלץ תמיד הוא 1 ו-psltscale ערכו בקבצים להדפסה (גיליונות שהם layouts גם הוא 1 ואילו בקבצים המשמשים כ-dregs ההמלצה היא על 0
ועכשיו עוד 2 דברים - כל מי שבוחר לעבוד בשיטה המטרית יעבוד כך שערכו של measurement שווה 1
דבר שני, ערכו של ה-annotation scale יכתיב לכל קו מקווקוו להיראות במיטבו בתוך viewport
מיותר לציין שאם כבר משתמשים ב-annotation scales עבור גיליונות, הרי שמומלץ בחום שכל style שנעשה בו שימוש יהיה מסוף annotative
Danny Korem | sophisticadd.com | "Distilling Exactly the CAD Knowledge of Your Needs"
פורום אוטוקאד - AutoCAD בשיתוף
- sophisticadd
- קליק לחיוג: 0547786115
- כתובת:שדה בוקר 6א', גבעתיים
- אתר:www.sophisticadd.com
X
רוצים עוד מידע?
צריכים אדריכל, מעצב פנים או מהנדס?
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
עקבו אחר פורום אוטוקאד - AutoCAD
RSS