עזרה דחופה

פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.

פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם - bit.ly/2IL0Ijb
תנאי השימוש בפורום

עזרה דחופה

לאה 23.04 (12:56)
אני עובדת באוטוקאד 2015, במחשב חדש. העתקתי פונטים בעברית, אולם כל גופן שאני בוחרת, מופיע לי כתב אחיד ולא כמו שאמור להיות. כמו כן, כשאני מקבלת קבצים, הכתב מופיע לי כסימני שאלה, למרות שזה סוג גופן שיש לי וגם כשהחלפתי גופנים נשאר סימני שאלה. חלק מהכתבים, מופיעים לי באנגלית ואז אני צריכה להמיר אותם אחד אחד, בכתב סטנדרט למשל נכתב לי בעברית, אבל שוב, כל הגופנים שאבחר יופיעו באופן אחיד.
ושאלת השאלות, אני לא מצליחה להעתיק את הפונטים שהורדתי. ז"א פתחתי את הקובץ שהורדתי מהאתר, בחרתי את הגופנים ולא הצלחתי להעתיקם וכמובן שגם לא להדביקם בתיקיית הפונטים.
מה עושים?
אשמח לכל תשובה
תודה מראש.
הוסף תגובה קישור ישיר

תיקון

לאה 23.04 (12:56)
הצלחתי כבר להעתיק את הגופנים.
השאלה למה הכתבים מופיעים כסימני שאלה או באנגלית, למרות שיש לי את הפונטים האלו בתיקיית פונט של אוטוקאד וכן כל סוג כתב שאבחר יופיע בצורה אחידה. למשל כתב שאמור להיות עבה וממוסגר ככותרת לדוג', מופיע כאותו סטייל של כתב אחר.
אשמח לכל התייחסות.
הוסף תגובה

התקשרי עכשיו ואסדר לך (ל"ת)

מישאלי - אוטוקד תמיכ 16.03 (23:50)
הוסף תגובה

תודה

לאה 23.04 (12:56)
הבעיה נפתרה. תודה גדולה
היחס שלך נהדר, שירבו כמותך!
תודה רבה
יום נפלא
הוסף תגובה

בבקשה לאה. תודה ושמחתי לעזור. (ל"ת)

מישאלי - אוטוקד תמיכ 16.03 (23:50)
הוסף תגובה