חיפוש - פרטי בנין , חדשות , משאבים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , אוכל |1| - דף 7
לא מצאת? פשוט חפש.
-
וילה בשילת סגנון מודרני עדין
10.01.18בפרויקט זה תכננתי ועיצבתי וילה 250 מ"ר בעל 2 קומות. הסגנון- מודרני עדין. חלל המטבח/ סלון/ פינת אוכל הוא חלל גדול ומרווח. גישה למרפסת דק חיצונית מכל צד של קומת הקרקע. כמו כן, יחידת ההורים נמצאת באותה הקומה , שכן, בעלי הבית ביקשו להיות למטה. בקומה א' ישנם 3 חדרי ילדים מרווחים, חלל משפחה גדול חדר אמבטיה ושרותים נוספים. שאר הקומה שנותרה היא מרפסות גג. ישנה אפשרות עתידית לנתק קומה זו ולהפכה ליחידה לכל דבר. -
בית משפ' בחוס
15.12.11בכניסה לבית אלמנט בתקרה מואר מגבס להדגשת המעבר וכיוון תנועת הבית , אותו אלמנט ממשיך למטבח עם הדגש של איזור פינת אוכל יומית. המייחד הוא הצבעים של התאורה והבלטת המקום עם עבודות העץ במטבח ובחדר מגורים. נישות בחדר מגורים בעיצוב מינימליסטי , והדבקת על הקירות טפט במונו כרום מדגיש את תכנון חומר העץ. הסגנון הוא קלאסי, אלמנט ההפתעה הוא המודגש בהמשכיות , מהכניסה לחדר המגורים. -
קבוצת "מבנה" משפצת את מתחם "מבנה" מגדלי ת"א
16.08.16...רחב של רשתות שיווק, מזון ואופנה, ביניהן: סופר פארם, יינות ביתן , מקדונלדס , ארומה , בנדורה, סטימצקי , s-wear , תמנון , סולוג , ג'אנגל , חנויות אופנה והלבשה תחתונה , אביזרים , חנויות שירות כגון מספרה , מכוני יופי , מכבסה בתי אוכל כגון קפה גולי, חומוסיה וסושיה. השיפוץ עתיד להסתיים לאחר תקופת החגים וישדרג את חווית הבילוי והקניות בו לנוחה ונעימה במיוחד . אורי אבל, מנהל תחום מרכזים מסחריים בקבוצת "מבנה": "מבנה מתחמי קניות" מסיימת בימים אלו שיפוץ נרחב... -
בדיקות לפני פתיחת עסק חדש ברישוי עסקים תל אביב
8.11.20...פתח עסק הוא מייד היה צריך לסגור אותו – למה? סיפור קשה ואמיתי. מה מוישה שלנו לא בדק ואיך נפלו גיבורים?כשציפה דריפה - פתחה את העסק הגיעה אליה דרישה לשימוש חורג עם תיק תיעוד – הסיפור הזה עלה לה עוד 40,000 ₪ על מזנון אוכל קטן של 15 מטר במרכז תל אביב! איפה ציפה טעתה? ומה היא היתה צריכה לבדוק טרם פתיחת העסק?חבר'ה חשוב מאוד לעשות את הבדיקות הללו לפני פתיחת עסק ולא להקל ראש בשום סעיף.- האם לעסק הקודם היה רישיון עסק? והאם הרשיון הקודם בתוקף? א... -
עיצוב דירה בצפון תל-אביב
26.02.14...דיות ועניין אל מול הפריטים הישנים שהם כורסת הטלוויזיה וההדום, שולחן פינת האוכל ושרפרף בחדר שינה. חלק מהאומנות בבית עשיתי בעצמי; חלק מהאומנות בסלון ציירתי, את הצלחות על הקיר בפינת אוכל הכנתי לבד וגם את האומנות של הלב הסרוג בחדר השינה. גם בחדר השינה של התינוק-פעוט יש שידה שעברה במשפחה ושולחן וכסא קטנים משוק הפשפשים משמשים לו כשולחן יצירה. בחדר השינה ישנן שתי שידות לא תואמות; האחת של איקאה והשניה נמצאה כשכמעט זרקו אותה, שודרגה ונצבעה מחדש. -
עיצוב מסעדה
25.09.18מסעדה מעוצבת בסגנון מודרני צרפתי. החומרים הנבחרים הם חומרים טבעיים כמו עץ ומתכת. המקום מעוצב למסעדת ובר ,האוכל המוגש הוא אוכל אסיאתי וזה היה הרקע לעיצוב המקום במטרה ליצור חוויה שקטה נקיה וטבעית. לבחירת התאורה הינ חלק חשוב בתהךיך יצרית האווירה הנעימה גם כן. חלק מהריהוט והתאורה מעוצב במיוחד למקום בכדי להשלים את האפקט הייחודי. החוויה מתחילה מזמן הכניסה מהדלת הראשית וממשיכה באירוח, בבר ובמקומות הישיבה השונים. -
תכנון ועיצוב פנים לדירת קבלן
8.04.21...הוסיף שכבת תכנון ועיצוב נוספת שתגבש את המראה הסופי האמיתי של הבית. ברמה העיצובית התבקשנו לייצר דירה עכשווית בהירה וחמימה עם מוטיבים עדינים של שפה אירופאית קלאסית חמימה. המשימה התכנונית העיקרית הייתה לשלב באופן טבעי פינת אוכל במרכז החלל הציבורי מבלי שתפריע לצירי התנועה אל החדרים הפרטיים ולתנועה בין הסלון למטבח. חשיבותו של שולחן האוכל המרכזי בתרבות התכנון הישראלית נדחק בעקבות כניסת השולחן האוכל המטבחי הלא פורמאלי. מדובר בפונקציה התופסת מקום ... -
מטבח מעוצב שהוא לב הבית
3.05.15לפעמים המטבח הוא באמת לב הבית! זוג לקוחות שלי מבלים את רוב זמנם בבית סביב המטבח ולכן החליטו להפוך את החלל הזה למרכז הבית. בזכות חשיבה קצת אחרת ותכנון לא קונבציונלי הפך חלל אחד להיות גם מטבח גם פינת אוכל וגם פינת טלוויזיה ובאופן מפתיע עדיין נשאר פתוח ומרווח. משיקולי תקציב בחרנו בפורמייקה כחומר גמר למטבח אך גם חומר קצת פחות עכשווי כמו פורמייקה יכול להעניק לחלל מראה קליל ומודרני בשילוב של עץ , תכנון ותאורה נכונה . -
דירה ברח' בית צורי, רמת אביב
4.09.11דירת 5 חדרים עברה התאמה לחיי משפחה צעירה בתחילת דרכה. על מנת לרווח את הסלון הצפוף וליצור פינת אוכל, בוטלו חדר השינה והשירותים שבכניסה. מטבח העץ הוסר ובמקומו נבנה מטבח בהיר ומינימליסטי. לפסנתר שעבר בירושה זה מספר דורות, הוקצתה פינה מיוחדת, שממוקמת ליד הסלון אך לא תופסת נפח בחלל האירוח. בשל ריבוי הזוויות והאלכסונים בדירה, נעשה שימוש מיוחד בנישות הגבס ובתאורה, היוצרים משחקי הצצה, ואזורי אור וצל שונים. צילום: לינור קמפאנו -
עיצוב פנים לדירת 4 חדרים
23.11.17זוג צעיר פנה אלינו לאחר שרכשו דירת 4 חדרים הנמצאת בבניין רב קומות הפונה לנוף ים עוצר נשימה. בעלים קודמים של הדירה עיצבו אותה בשחור-לבן, והזוג ביקש להפוך את הבית לצבעוני וצעיר. במסגרת התקציב המוגבל החלטנו לתכנן רהיטים בקוו אחיד לחלל המשותף של הכניסה, הסלון והמטבח, ושימוש בטפט בפינת אוכל ובחדר שינה מאחד את החלל המשותף של הבית עם החלל הפרטי. לא בוצעו שינוים מבניים בדירה, לא הוחלף ריצוף. -
האבולוציה של המטבחים בארץ - המטבח יצא מהחדר
2.07.23... תפקיד פרקטי בלבד.המטבח יצא מהחדר ואיתו כל התכנון והעיצוב קיבל משמעות אחרת. לתכנן מטבח בשנת 2023 דורש ממתכנני המטבחים תשומת לב לפרטים הרבה יותר ממה שהיה פה בשנות השישים.כי עכשיו אנו נדרשים לתכנן את המטבח בהתאמה לסלון, לפינת אוכל, למבואה ועוד מקומות סמוכים למטבח. אפשר לומר שאנחנו בתקופה של שפע של חומר מה שמקל את מלאכת העיצוב, לפעמים זה נכון, לפעמים זה פשוט לא!האם המטבח ממשיך את פלטת הצבעים והחומרים של המרחב הציבורי? האם הוא מתנגד לו ויוצר קונטרס ... -
בית בשכונת נווה זאב בבאר שבע
12.08.11בית פרטי בשכונה חדשה מול נחל באר שבע. הבית מתוכנן במפלסים תוך התחשבות בטופוגרפיה הקיימת. תכנון אקלימי סביב חצר פנימית,ברכה,הצללות ומרפסות גג. במפלס הכניסה- סלון,מבואת כניסה, מטבח, פינת אוכל ושירותי אורחים. מפלס תחתון- 3 חדרי ילדים, חדר רחצה ויציאה לגן התחתון. מפלס הורים - חדר הורים + חדר ארונות, חדר רחצה מפנק ויציאה למרפסת פתוחה לנוף. מפלס עליון - חדר פנאי,משרד ביתי ומרפסת גג פתוחה לנוף. סה"כ כ220 מ"ר. -
עיצוב מעדניה- אברמנטו
27.07.22...ל 180 מ״ר, שכולל בתוכו חנות ומטבח, ונמצא במתחם חונים קונים בראשון לציון. בוצע פרויקט הקונספט שנבנה תוך איזונים, בין חווית קנייה חופשית ומזמינה, לבין חלל מהודק ומקצועי. בין חנות שהיא קצת של פעם, לבין חנות מודרנית ונקייה. הערכים שליוו אותנו באפיון הקונספט היו דינמיות, מקצועיות, חשיבה על הפרטים הקטנים, וחווית אוכל מיוחדת במינה. כל אלו עטופים בחווית שירות יוצאת מן הכלל. בחרנו בחומרים ובאלמנטים שמשדרים טבע, טריות, אדמה, ועם זאת- נקיים ומעודנים. -
מיתוג עירוני במקום תכנון
31.03.11... כאילו שזה פתרון קסם. אילת, קרית מלאכי ומקומות אחרים פונים לטפל בתדמית שלהם דרך משרדי פרסום ולא דרך תכנון עירוני וזה פשוט מעצבן אותי. קריית מלאכי מנסה לשפר את תדמיתה העצמית בעיני התושבים עצמם דרך הנסיון להפוך אותה ל"עיר האוכל והטעמים". אל המסקנה המבריקה הזו הגיע משרד הפרסום לאחר סקר שמצא שמה שאנשים יודעים על קריית מלאכי הוא "אחוזי פשיעה גבוהים, בעיות תעסוקה, מחסור בתרבות ובידוק ומחסור בשטחים ירוקים". בכדי לשנות את התדמית ינהל את המערכה משרד ה...