חיפוש - פרטי בנין , שונות , מאמרים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , יין , מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
יחידת עבודה למסעדה
14.06.14יחידת נירוסטה הכוללת משטח עבודה, כיור ומדף ייבוש כלים במסעדה. אקסונומטריה. -
תכנית מסעדה
7.04.13תכנית מסעדה אסייתית, מטבח ושטחי שירות. תכנית מלאה, דו ממד, כולל בלוקים. -
מיני מסעדה עוף .רוממה. י-ם
29.10.18מקום מרכזי בירושלים הבירה שלא נעים לאמר, אדריכלים שונים ראו אותו פחדו ו..ברחו (כן ממש ככה) היה מסובך לתכנון יחד עם דרישות העיירה ומשרד הבריאות. אנו החלטנו שהולכים על זה בכל הכח! כרגע בניגוד לצפיות המקום אושר, ונפתח לציבור לפני כחודש. -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17השקעה במסעדה יכולה להיות עניין יקר עד מאוד. כמובן שהדבר הוא יחסי ליכולות הכספיות שלכם. כאשר אתם משקיעים בהקמת מסעדה, אתם מצפים להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת ש... -
כיור נירוסטה לשטיפת כלים
14.06.14אקסונומטריה של כיור נירוסטה עבור שטיפת כלים במסעדה או בית קפה. -
תוכנית מטבח תעשיתי
17.08.21מטבח מסעדה מבשל כולל משטחי נירוסטה חשמל ומכשירי חשמל -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...ם לא פעם השראה מחומרים טבעיים כגון במבוק, עץ גושני, אצות וכדומה. במבוק הופך בשנים האחרונות לחומר נהדר לעבודה וניתן להפיק ממנו משטחים, חיפויים, כלי עבודה וכן הלאה.. במקביל לעושר הצורני והצבעוני שנחשף מעצם המטבח הפתוח, עדיין קיימת השפעה רבה של התרבויות והאמונות השונות במזרח ולכן נוכל לראות חללים מ נקיים בפשטותם, סימטריים ומתוכננים עד לפרט הכי קטן בשילוב תחכום מהוקצע שלא מנסה להיות טרנד חולף. למסעדות יפניות יש כל כך הרבה מקורות השראה לכן... -
חתך בר עקרוני
26.05.14פרט חתך של בר לבית קפה או מסעדה. דלפק עשוי עץ על קיר בלוקים נמוך. -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...סעדה עם 20 בירות על הברז יהיה שונה באופן דרמטי מצרכי קירור של חנות גלידה.חשוב לחשוב על צרכי המזון ועל סיפור המטבח ואיך הוא יתנהל . ליפני שמתחילים עיצוב כדי לפנות לאדריכל רישוי ולהבין את הדרוש בשביל פתיחת העסק שלך ברנסנס דיזיין אנו מספקים שירות של רישוי לעיצוב העסק שלך …עיצוב תאורהאנחנו נמשכים לאור באותה מידה. כפי שאנו נמשכים לעיצוב . או לריחות ואוכל …תאורה היא כלי למצבי רוח ,אורות ציבעוניים יוצרים אווירה של מסיבה , נירות דו... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ל הלקוחות וגורם להם להתקרב ואף להכניס אל תוך המסעדה. המראה החיצוני של המסעדה הוא אינו פרט שולי, אלו הם הפנים של המסעדה והם צריכים לדבר בשפה העיצובית המתאימה לסגנון המסעדה ואשר מושכת את הקהל הנכון. אנו ברנסנס דיז'יין עוסקים בעיצוב מסעדות אשר לוקח את הפונקציות הפרקטיות של המסעדה, כמו מיקום השולחנות, מיקום המטבח וכו', תוך כדי מתן דגש על הצד החוויתי של המסעדה. בכוחו של העיצוב לבנות את ההרמוניה הדרושה בין צורכי הלקוח ובין הצרכים העסקיים של המסעדה.