חיפוש - תגובות , קטלוגים , פרויקטים , #חשמל#תאורה#תוכנית#עבודה#קיים , עצי ארץ ישראל |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
- 
	                
	                    
                    
	                    חדר מיון ממוגן בנהריה
8.04.12בית חולים לגליל המערבי בנהריה הינו בית החולים העיקרי בחלקה הצפוני של ישראל. בהיותו בקו העימות הוא מצוי בכוננות מתמדת ומסוגל להיערך בתוך דקות לאירוע חירום. 50,000 מ"ר של האגף לרפואה דחופה החדש תוכננו בקפידה תוך מחשבה על מצב מלחמתי. האדריכל, יובל גני מתאר זאת כמבנה על קרקעי ממוגן המסוגל לאפשר קיום פעולות רפואיות תחת תנאים קשים וקיצוניים : התקפות טילים, אטום, ביולוגיות וכימיות. האגף החדש כולל 5 אולמות טיפול, מיון ילדים, נשים, יחידת הלם, CT, מיון... - 
	                
	                    
                    
	                    סוכת דוד הנופלת
24.09.10מקור ההשראה העיקרי של הסוכה הינו קהילת יהדות מרוקו, יהודי דרום מרוקו מפרברי מרקש והרי האטלס מספרים על אחת השיטות לבניית סוכה בכפרים.סוכה זו נבנתה ויישמה הלכה למעשה את הרעיון ארעי-קבוע ע"י חומר:בניית קירות מבוץ או מאדמה כחלל פנימי-חיצוני לא מקורה, המשמש גם את שאר ימות השנה. זוהי שיטה אשר עושה שימוש באדמה כחומר גלם עיקרי יתרונותיה הבולטים הינם זמינותו של חומר הגלם אשר הינו טבעי ובעל שימוש חוזר. בנוסף, בניה זו מאופיינת בעיקר ביתרון האקולוגי אשר טמו... - 
	                
	                    
                    
	                    פרויקט השלד - שקוף שזה עיצוב
28.07.13הצעה תכנונית למרכז לקיימות ברמת גן ב"פרויקט השלד" במסגרת תחרות השנתית של "בניין ודיור" בשיתוף עם גלריה ליטבק. הפרויקט עוסק במבנה שנמצא בשדרות ירושלים 23 ברמת גן שבנייתו לא הושלמה מעולם.מבנה בעל שתי קומות, קומת הקרקע מסחרית גבוהה יותר, וקומה שמעליה בעלת מרפסת מקורה במשולב עם חלק סגור, פונה עם חזית ראשית לשדרות ירושלים. התערבות תכנונית שנעשתה היא המינימליסטית ושומרת על חזות המבנה תוך כדי התייחסות לעקרונות תכנון מקוריים. תכנון התבסס על מושג השקיפ... - 
	                
	                    
                    
	                    עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19סוג בית העסק – בית קפה ומאפה מיקום – תל אביב, ישראל שנת שיפוץ – 2017 שטח – 50 מ"ר סניף חמישי למותג המצליח "תחנת לחם" נפתח באחד הרחובות הסואנים ביותר בתל אביב במיקום מאתגר במיוחד. המותג הצליח בשנתיים האחרונות להתפתח בצורה משמעותית ולהפוך לשחקן רציני בתחום בתי הקפה והמאפיות. בסניף זה עשתה הרשת קפיצה גדולה אל תוך ההמולה והרעש התל אביבי בו התחרות גדולה והלקוח, מסתבר, מחפש דברים אחרים מאשר במקומות אחרים. בכל סניפי הרשת ניתן למצוא מוצרים מגווני... 







