חיפוש - #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , וו , מסעדה |1| - דף 6
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מקררים תלת מימד קמעונאות
12.03.12מקררים סטנדרטיים בקיימים בענף הקמעונאות. מקרר לקו מעדניות מקררי שתיה / אוכל. מקרר שתיה, מקרר למסעדה. תלת ממד. -
בלוקים שונים ריהוט ביסטרו 3D
23.01.09פרטי ריהוט שונים עבור ברים, בתי קפה מסעדות. שולחנות וכיסאות. בתלת מימד -
מכונה לשטיפת כלים למסעדה
28.08.07מכונה בינונית לשטיפת כלים. הזנה ידנית (לא המפלצות הענקיות עם המסוע). מתאים למסעדות או חדרי אוכל בסדר גודל בינוני וקטן. שרטוט סכימתי, גודל אמיתי על פי נתוני היצרן. -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
תכנון מטבחים תעשייתיים
22.02.17שרפקין יועצי מטבח (2001) בע"מ, שירותי יעוץ ותכנון מטבחים תעשייתים למוסדות ממשלתיים/אזרחים, בתי מלון, מסעדות, מפעלי מזון ועוד . החברה הוקמה בשנת 1981 ע"י ביל שרפקין (מנכ"ל), מעל שלושים שנות נסיון בתחום. אנו מספקים שירותי יעוץ מכל הסוגים, מחוות דעת מקצועיות על מטבחים קיימים, שינויים לקבלת רשיונות יצרן, הגשות למשרד הבריאות. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21...ן איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות וכו' הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב המוכר והנדוש של מסעדות בשרים על האש. הסביבה צעירה ברוחה, מגוונת מבחינה גילאית, מאוד דינאמית וורסאטילית. אך יותר מהכל- מדברת עיצוב וייחודיות. בחרתי לעצב את המקום בשילוב של כל מה שאומר לנו בשרים על האש: עץ, טבעי, עשן, צבעים כהים. בחרתי בעץ טבעי ושחור- אם בצבע ואם במשטחי השיש. -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ndash; לכן, מי שרוצה להצליח צריך לגייס את כל הכלים העיצובים על מנת ליצור מסעדה בעלת עיצוב המתאים לקהל היעד. סודות העיצוב למסעדה בעלי המסעדות מבינים היום שהלקוחות המבקרים במסעדה אינם משלמים על האוכל – הם משלמים על החוויה. מסיבה זו ישנו צוות מלצרים אדיב ומסיבה זו יש צורך בעיצוב מרשים התורם לאווירה ולרשמים הנקלטים בעין. הכל צריך להשתלב בהרמוניה, מנוחות הכיסאות ועד המוטיבים והפרטים הקטנים ביותר של העיצוב. הכל צריך לגרות את העין ואת הדמיון, ... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...בנים, בדים עם טקסטורות מעניינות, שטיחים מרצדים וגופי תאורה מעניינים וגדולים במיוחד. את כל השטיחים שבמלון עיצבתי במיוחד – שטיח ללובי ולמעברים בין החדרים, שטיח ייחודי לכל מסעדה, ושטיח לבר. כמו כן, את כל האלמנטים הדקורטיבים נדרשנו לעצב בעצמנו על מנת לעמוד בתקציב המוגבל, ולשם כך מצאתי את עצמי במסע חיפושים אחר פתרונות עיצוביים ובלימוד המסורת והאומנות היפנית העתיקה - קליגרפיה יפנית, קימונואים מיד שניה אשר נתלו כקישוט, מניפות, חפצי במבוק, כלים ועוד. -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...את הסיפור וישרת את ההגדרות הרצויות .מיקום המותגאתה לא רק רוצה להיחשב הטוב ביותר; אתה רוצה להיחשב היחיד שעושה מה שאתה עושה,ע"י עיצוב ומוצר מזון מסויים יחודי תוכל להיבדל מאחרים ותהפוך להיות ספק המקור היחיד שיכול לשלוט בשוק.אוורוראוורור הוא שיקול חשוב בעיצוב המסעדה,גם ריח ,ריח הינו חלק חשוב במקום בוא אוכל…… לכן יש לעצב בתכנון המסעדה איזורי יניקה ואוורור שיתנו אינפקט נכון למסיעדה בזמן שאוכלים בה ,יצירת אווירה נעימה ונינוחה ללא ר... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14...וב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את הברגים ו/או את פרטי החיבור). המודולים מותקנים במרחק של 10 ס"מ מהקיר ובתווך הזה תשולב תאורת LED -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16מיוחד לט"ו בשבט: איך מעצבים חנות של פירות יבשים?פעם קנו פה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה"המטרה ליצור מעיין שוק קטן ונגיש ללקוחות" - מציינת האדריכלית סיגל זכאי (צילומים: איתי סיקולסקי) מסעדה, מועדון או אפילו חנות אופנה שמעוצבים באופן מושקע, יצירתי, עם קונספט מנחה ולפעמים באמצעות מעצב נחשב ומוכר בענף, הפכו לדבר שבשגרה. מיותר ...







