חיפוש - #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , חוץ , מסעדה |1| - דף 6
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מקררים תלת מימד קמעונאות
12.03.12מקררים סטנדרטיים בקיימים בענף הקמעונאות. מקרר לקו מעדניות מקררי שתיה / אוכל. מקרר שתיה, מקרר למסעדה. תלת ממד. -
בלוקים שונים ריהוט ביסטרו 3D
23.01.09פרטי ריהוט שונים עבור ברים, בתי קפה מסעדות. שולחנות וכיסאות. בתלת מימד -
מכונה לשטיפת כלים למסעדה
28.08.07מכונה בינונית לשטיפת כלים. הזנה ידנית (לא המפלצות הענקיות עם המסוע). מתאים למסעדות או חדרי אוכל בסדר גודל בינוני וקטן. שרטוט סכימתי, גודל אמיתי על פי נתוני היצרן. -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
תכנון מטבחים תעשייתיים
22.02.17שרפקין יועצי מטבח (2001) בע"מ, שירותי יעוץ ותכנון מטבחים תעשייתים למוסדות ממשלתיים/אזרחים, בתי מלון, מסעדות, מפעלי מזון ועוד . החברה הוקמה בשנת 1981 ע"י ביל שרפקין (מנכ"ל), מעל שלושים שנות נסיון בתחום. אנו מספקים שירותי יעוץ מכל הסוגים, מחוות דעת מקצועיות על מטבחים קיימים, שינויים לקבלת רשיונות יצרן, הגשות למשרד הבריאות. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18... הבידול והמיתוג של המסעדה. העיצוב הוא כלי עזר לחזק את מיתוג ובידול המסעדה. לבטא בשפה עיצובית את התכנית העסקית-שיווקית של המסעדה. עיצוב מסעדות חייב לקחת בחשבון את המראה והאווירה בתוך המסעדה עצמה, אך גם את העיצוב המשתקף כלפי חוץ – זה בעצם מה שמושך את תשומת ליבם או עיניהם של הלקוחות וגורם להם להתקרב ואף להכניס אל תוך המסעדה. המראה החיצוני של המסעדה הוא אינו פרט שולי, אלו הם הפנים של המסעדה והם צריכים לדבר בשפה העיצובית המתאימה לסגנון המסעדה ... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...וח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונספט עיצובי, ולתת אופי לחללים הציבוריים ולחדרי האירוח על מנת ליצור פינות אינטימיות ונעימות לאורחים. כמו כן היה כמובן צורך לעמוד בתקציב הלא גבוה, ולתת לנוף המדהים בחוץ לדבר מבלי לגנוב את כל הפוקוס. את הקונספטים השונים בניתי עם לוחות חומרים - בהם שילבתי הרבה טקסטורות על מנת לתת לחלל יותר עומק ותנועה. הוספתי חיפוי של אבנים, בדים עם טקסטורות מעניינות, שטיחים מרצדים וגופי תאורה מעניינים ... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16...א לטעום". תכנונה המחודש של החנות הצריך מהאדריכלית עבודת מחקר מקדימה. לשם כך הגיעה זכאי מספר פעמים לחנות וצפתה מהצג על המתרחש. כפועל יוצא מכך, בניגוד לחנות אופנה למשל הבינה זכאי כי תהליך המכירה נעשה מהמדרכה, בתור ארוך שמשתרך בחוץ. בנוסף לחוסר נוחות זה דלפק ענק מפריד בין הלקוחות למוצרים ומיותר לציין שהם לא נגישים, לא ניתן לטייל בין המוצרים, לטעום ולהריח אותם מקרוב והדבר מחייב התייחסות מלבד ההיבט האסתטי. יחד עם זאת מספרת האדריכלית כי בעל העסק חשש שה...