חיפוש - #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , יין , מסעדה |1| - דף 6
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מקררים תלת מימד קמעונאות
12.03.12מקררים סטנדרטיים בקיימים בענף הקמעונאות. מקרר לקו מעדניות מקררי שתיה / אוכל. מקרר שתיה, מקרר למסעדה. תלת ממד. -
בלוקים שונים ריהוט ביסטרו 3D
23.01.09פרטי ריהוט שונים עבור ברים, בתי קפה מסעדות. שולחנות וכיסאות. בתלת מימד -
מכונה לשטיפת כלים למסעדה
28.08.07מכונה בינונית לשטיפת כלים. הזנה ידנית (לא המפלצות הענקיות עם המסוע). מתאים למסעדות או חדרי אוכל בסדר גודל בינוני וקטן. שרטוט סכימתי, גודל אמיתי על פי נתוני היצרן. -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
תכנון מטבחים תעשייתיים
22.02.17שרפקין יועצי מטבח (2001) בע"מ, שירותי יעוץ ותכנון מטבחים תעשייתים למוסדות ממשלתיים/אזרחים, בתי מלון, מסעדות, מפעלי מזון ועוד . החברה הוקמה בשנת 1981 ע"י ביל שרפקין (מנכ"ל), מעל שלושים שנות נסיון בתחום. אנו מספקים שירותי יעוץ מכל הסוגים, מחוות דעת מקצועיות על מטבחים קיימים, שינויים לקבלת רשיונות יצרן, הגשות למשרד הבריאות. -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב מסעדות
22.01.18...ל הלקוחות וגורם להם להתקרב ואף להכניס אל תוך המסעדה. המראה החיצוני של המסעדה הוא אינו פרט שולי, אלו הם הפנים של המסעדה והם צריכים לדבר בשפה העיצובית המתאימה לסגנון המסעדה ואשר מושכת את הקהל הנכון. אנו ברנסנס דיז'יין עוסקים בעיצוב מסעדות אשר לוקח את הפונקציות הפרקטיות של המסעדה, כמו מיקום השולחנות, מיקום המטבח וכו', תוך כדי מתן דגש על הצד החוויתי של המסעדה. בכוחו של העיצוב לבנות את ההרמוניה הדרושה בין צורכי הלקוח ובין הצרכים העסקיים של המסעדה. -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...קר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבוה, והלקוח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונס... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17...סעדה עם 20 בירות על הברז יהיה שונה באופן דרמטי מצרכי קירור של חנות גלידה.חשוב לחשוב על צרכי המזון ועל סיפור המטבח ואיך הוא יתנהל . ליפני שמתחילים עיצוב כדי לפנות לאדריכל רישוי ולהבין את הדרוש בשביל פתיחת העסק שלך ברנסנס דיזיין אנו מספקים שירות של רישוי לעיצוב העסק שלך …עיצוב תאורהאנחנו נמשכים לאור באותה מידה. כפי שאנו נמשכים לעיצוב . או לריחות ואוכל …תאורה היא כלי למצבי רוח ,אורות ציבעוניים יוצרים אווירה של מסיבה , נירות דו... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
חנות תבלינים הוד השרון
25.07.16מיוחד לט"ו בשבט: איך מעצבים חנות של פירות יבשים?פעם קנו פה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה"המטרה ליצור מעיין שוק קטן ונגיש ללקוחות" - מציינת האדריכלית סיגל זכאי (צילומים: איתי סיקולסקי) מסעדה, מועדון או אפילו חנות אופנה שמעוצבים באופן מושקע, יצירתי, עם קונספט מנחה ולפעמים באמצעות מעצב נחשב ומוכר בענף, הפכו לדבר שבשגרה. מיותר ...