חיפוש - #עיצוב #עץ #דקורציה #מיתוד , עיצוב בר , עיצוב מסעדות |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
רשת מסעדות אל ואליד
18.12.11רשת מסעדות אלואליד מקום בשטח של 65 מ"ר שחולק 60% מטבח ואחסנה ו-40% איזור מכירה המייחד את המקום האווירה "צבעים ,ציוד,תאורה,והסגנון השילוב בין הצבעים "אדום, אפור ונירוסטה יישום מסכי פלזמה לתפריט עושה את המקום דרגה אחת קדימה -
קולקציה חדשה של studio beam
6.02.14סדרת Slims כוללת חמישה גופי תאורה תלויים ועומדים המהווים תרגום מודרני לשפה התעשייתית הנוסטלגית. הגופים עשויים מתכת, נחתכו בחיתוך לייזר והולחמו בהלחמת כסף ידנית. את עיצוב הסדרה הובילה המעצבת מעיין עדוי. אנו מעצבים ומייצרים גופי תאורה ואלמנטים בסדרות קטנות ובהתאמה אישית פרטים נוספים 089152447 -
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
שעת ייעוץ לעיצוב פנים
2.10.12שעת ייעוץ אצל הלקוח ב250שח בלבד. בנוסף 20% הנחה על שירותים נוספים. המשרד מתמחה בתכנון ועיצוב חנויות, מסעדות, חללים מסחריים ועסקים קטנים, המציע ללקוחותיו ליווי מבניית הקונצפט, דרך תכנון החלל ועד לרגע גזירת הסרט. הסגנון הוא סגנון אקלקטי היודע לשלב עולמות תוכן וחומרים שונים לכדי הרמוניה, פונקציונאליות ואסתטיקה. לפרטים נוספים: עידית מילר 0528076663 המבצע בתוקף עד 25.11.12 איזור השרון והמרכז -
תאורה בבית קפה לאביט נמל ת"א
14.02.14ייצור גופי תאורה תלויים ממתכת לבית קפה לאביט נמל ת"א עבור האדריכל רונן לוין צילום:יואב גורין -
תאורה בטיב טעם חולון
14.03.16גוף תאורה קונוס מתכת ,וגוף תאורה חצי חצי מאקריל. בעיצוב ירון טל. צילום:יואב גורין. ביצוע בים דיזיין. -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17בר טעימת יין וסיגרים ממוקם באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קו... -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב מסעדה - פיצריית כרמיז
21.03.16כשבעל הפיצריה במודיעין פנה אלי בבקשה ליצור פיצריה חדשה עם מיתוג שונה, תפריט אחר וקונספט ייחודי. באותו הזמן החליט בעל הנכס להרחיב את החלל והמקום היה בתחילת השיפוצים כך שנדרשה התערבות מהירה ותכנון זריז. בקשת בעל הפיצריה היתה ליצור מקום אינטימי ללקוחות ותיקים, שמצד אחד ישמור מערך משלוחים גדול ומצד שני ישמש כמסעדה בשעות הערב לזוגות ומשפחות בשכונה. מבנה החלל בו נדרשתי לעצב את הפיצריה בנוי טלאים על טלאים והחזית המורחבת החדשה אלכסונית לכל חלל הפנים. ק... -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13המאפים והלחמים המעולים של הרמן רק חיכו למקום שיהלום את טעמם ומראם המגרה. עד לא מזמן הם הוצגו ללקוחות בעגלות גדולות, במקום צפוף, מואר בקושי ואפילו ללא מזגן. אך, רצה הגורל ובעלי המאפייה נאלצו להעתיק את המפעל והחנות למקום חדש, ששימש עד אותה עת מוסך לכלי רכב. תיכננו ועיצבנו את המקום מחדש, נכנסנו למסע של התאמת חומרים וצבעים, והפכנו את המוסך האפור למאפייה החדשה של הרמן. בעיצוב של המקום בחרנו לשמר את האווירה התעשייתית של אזור המוסכים בראשון לציון בשי...







