חיפוש - מאמרים , אדריכל , מטבח , עיצוב בר-מסעדה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
עיצוב פנים למטבח
1.09.14עיצוב פנים בכלל ועיצוב פנים למטבח בפרט דורשים מחשבה רבה ותכנון קפדני.ישנה חשיבות רבה למיקום האביזרים ומכשירי החשמל. עיצוב פנים נכון יאפשר הנאה ונוחות בכל רגע נתון שאנו במטבח. סוף מעשה במחשבה תחילהישנם מספר דגשים חשובים בתהליך עיצוב פנים המטבח, דגשים אלו מחייבים אותנו על מנת שנוכל לנצל את מלא הפוטנציאל הגלום באומנות עיצוב פנים למטבח.- ראשית הוא התכנון, חשיבה משותפת והבנת הצרכים תאפשר עיצוב פנים מוצלח.החשיבות הראשונית היא לגבי מיקום הציוד העיקרי שע... -
עיצוב תאורה לבית, כלים ועקרונות להתחדשות
1.03.11עיצוב תאורה לבית, כלים ועקרונות להתחדשות ביתכם זהר בן לביא b. arch באדריכולת, מעצב פנים ואדריכל, ומנחה לעיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה לעיצוב תאורה יש משמעות דרמתית לאופן שבו אנו חווים חלל. לתאורה יש הכח להכניס דרמה לחלל בנאלי, להדגיש אוביקטים מסויימים בעלי ערך אסטטי, ליצר תחושה של הגדלת חלל, לתת קצב ואווירה. לאלה הרוצים ליצר "מתיחת פנים" עיצובית ולא רוצים להכנס להוצאות משמעותיות בשיפוץ כללי, הרי ששינויי תאורה עם כמה תיקונים קוסמטיים יוכיחו... -
שינויים בחלל הבית.....ע"פ החיים!
20.01.16...תוקים. ולכן החלטתם ...להישאר באותו הבית. זה המקום..... לשלב פרטנר, שיגרום, לאובייקטים מסוימים בביתכם ,להיוולד מחדש, פרטנר שישלב עבורכם שימושיות וסגנון חיים באנרגיה חיובית, המתאימים לאקטואליות שלכם. פרטנר זה , הוא אדריכל או מעצב פנים, שיגשים לכם פנטזיות ,אשר בעבר רציתם ולא הרשתם לעצמכם. כמו למשל: חדר שינה מרווח יותר, סלון גדול ופתוח, מטבח רחב ,פינת אוכל מרווחת, חדר עבודה,חדר גיהוץ וכדו'. עצם השנוי בחלוקת החלל בבית, חלוקה שתסחו... -
המשרד הוא הבית המגניב החדש!
16.11.16...ה נוחים וחברתיים שבהם העובדים יוכלו להנות מההפסקה כאילו אכלו בבית. חשיבות יצירת המתחמים האלו היא גדולה. עובד ממוצע לא יכול לבלות את כל היום מול המחשב ולהישאר אפקטיבי. הוא צריך זמן מנוחה והתרעננות שיעלו את רמת האנרגיה וישמרו עליה גבוהה לאורך שעות היום. חשיבות מקום ההפסקה חשובה כמעט כמו המקום עבודה. במידה ואין מקומות פתוחים או מנותקים שאפשר להתנתק בהם מהמולת המשרד חובה על המתכנן לייצר מקומות כאלו. אדריכל מור בללטי 0546863739







