חיפוש - אדריכלות , חומרים בעיצוב , חנויות |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14...ישית. בשנה האחרונה הסטודיו שיתף פעולה עם אדריכלים ומעצבים מובילים בפרוייקטים מגוונים ומאתגרים בעיקר מהתחום המסחרי – מסעדות, חנויות ומתחמי מסחר, ביניהם מסעדת דרבי בר וחנות Domo & Delicates בעיצוב ירון טל, סניף נמל ת"א של רשת לאבאיט בתכנונו של רונן לוין, סושי בר אקיקו בשיתוף פעולה עם סטודיו מיכאל אזולאי וסניף של רשת וניליה יחד עם ניר פורטל במתחם שרונה, מסעדת One ברמת החי"ל בעיצובם של ניר פורטל וליאת עסיג, סניפים של רשת מקדונלדס ישראל ועוד רבים. -
אחד על אחד עם מיוריאל גרומט
28.02.17...ד לתערוכות תכשיטים בלאס וגאס. לאחר שנים רבות בתחום אחר החלטתי לעשות הסבה ואני מרוצה מאוד מבחירתי.ספרי לנו קצת על ההכשרה המקצועית שלךאני בעלת תואר ראשון בשפות ותעודת הוראה מאוניברסיטה בר אילן. למדתי 3 שנים באורט כפר-סבא תעודת אדריכלות ועיצוב פנים. בנוסף לכך לומדת כל הזמן קורסים והשתלמויות בתוכנות לאדריכלות להדמיות ומשתלמת בכנסים לאדריכלים ולמעצבים . התחום הזה דינאמי וחשוב ללכת כל הזמן להשתלמויות ולתערוכות כדי להכיר את הטרנדים החדשים בתחום.כשמגיע ל... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16השבוע באחד על אחד אנו פוגשים את אוהד חיזי.היי אוהד, שמחים לשוחח איתך, ספר לנו קצת עליך ועל העיסוק שלך:אוהד חיזי, בן 36, נשוי, גר בנתניה. הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, בוגר בהצטיינות מכללת תל-חי. הנדסאי רשום בפנקס ההנדאסים, בעל רישון לתכנון מבנים ובתים עד 4 קומות. מתעסק בתכנון, אדריכלות ועיצוב פנים למגוון פרויקטים - בנייה חדשה, בתים פרטיים, וילות , תוספות והרחבות בניה, בניה ירוקה, שינויי דיירים, חנויות, מסעדות, ועוד מגוון פרוייקטים, כמו כן נותן ייע... -
אחד על אחד - מיקי בר
14.02.17...חום הקונדיטוריה, עסקתי במקצוע 9 שנים בהם עיצבתי עוגות ראווה, חתונה ובר מצווה. פיסלתי בשוקולד, בצק סוכר ומרציפן, דבר שעזר לי להוציא לפועל את היצירתיות שבי. ביום מין הימים החלטתי לסגור מעגל כשהבנתי שאני רוצה לעסוק בתחום עיצוב ואדריכלות פנים, זה בדיוק מה שמאפיין אותי וזה מי שאני. נרשמתי ללימודי עיצוב ואדריכלות פנים במכללה למנהל ראשל"צ, סיימתי בהצטיינות את לימודיי ומאז ועד היום אני עצמאי בתחום.ספר קצת על ההכשרה המקצועית שלךהתחלתי את דרכי בעיצוב חדרי ...