חיפוש - אדריכלות פנים , עיצוב , עיצוב מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17...נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה שימוש באדני עץ כבדים בדלפק ובתאורה, בחבלים ובקרסים שלקוחים מעולם השיט והדיג המאפיינים את נמל יפו. -
קפה הורקנוס המיתולוגי תל אביב
9.12.13גופי תאורה מבית בים דיזיין -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
תאורה בבית קפה לאביט נמל ת"א
14.02.14ייצור גופי תאורה תלויים ממתכת לבית קפה לאביט נמל ת"א עבור האדריכל רונן לוין צילום:יואב גורין -
תאורה בטיב טעם חולון
14.03.16גוף תאורה קונוס מתכת ,וגוף תאורה חצי חצי מאקריל. בעיצוב ירון טל. צילום:יואב גורין. ביצוע בים דיזיין. -
קולקציה חדשה של studio beam
6.02.14סדרת Slims כוללת חמישה גופי תאורה תלויים ועומדים המהווים תרגום מודרני לשפה התעשייתית הנוסטלגית. הגופים עשויים מתכת, נחתכו בחיתוך לייזר והולחמו בהלחמת כסף ידנית. את עיצוב הסדרה הובילה המעצבת מעיין עדוי. אנו מעצבים ומייצרים גופי תאורה ואלמנטים בסדרות קטנות ובהתאמה אישית פרטים נוספים 089152447 -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
כיצד תבטיחו שהכסף להקמת מסעדה לא ירד לטמיון?
31.12.17... להחזיר את ההשקעה ואף להכפיל אותה בתוך פרק זמן קצר. משאלת לבכם היא לקבל עסק המעוצב היטב ומושך לקוחות, המייצר מקור הכנסה קבוע. אם כן, כיצד אפשר להבטיח שהכסף להקמת המסעדה יגיע למקומות הנכונים בעסק? העצה הראשונה שניתן לכם הוא עיצוב פנים למסעדה, כיום כאשר יש כל כך הרבה מסעדות, מה היחודייות שלכם לעומת השאר, בעבר הספיק יכולת שרות גבוהה, אך אין הדבר זה כיום בעולם מודרני בו כולם מתחרים על ליבם של הלקוחות, עיצוב פנים לעסק יכול לבדל אתכם משאר המתחרים באז... -
אדניות גדולות מעוצבות יפיפיות
2.06.22אדניות מעץ גדולות מעוצבת מלבן B1 חומרי גלם איכותיים מהטובים שיש בשוק ומותאם לתנאי חוץ ופנים. מגיעות צבועות עם יריעות פנימיות מיוחדות וניקוזי מים ,לשתילה ישירה של הצמח. מתאימה לתיחום נוי גינה ומרפסת כמו כן בתי קפה,מסעדות,אולם ארועים,אזורים ציבוריים, ואחר... האדניות מתאימות לצמחים נמוכים עד בינוניים. התמונה להמחשה ומסופקת ללא צמחים. מידות חיצוניות משוערות בס"מ:120x40x42 אפשרות להתאמה אישית (במידות שונות) בתאום וע"פ הצעת מחיר מסודרת.... -
הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017
1.01.17מיטב החידושים בתכנון ועיצוב פרויקטים בינלאומיים ומקומיים בתחומי מגהפרויקטים, מלונות, מלונות בוטיק, משרדים, מבני ציבור, מגדלים מעורבישימושים, חללים קמעונאיים, מתחמי הסעדה קניות ובילוי, מגורי יוקרה, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, מסעדות ובתי קפה, מטבחים מקצועיים, מרחבציבורי, שטחים פתוחים,תכנון עירוני, גני מרפא ועוד יוצגו במסגרת ''הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017 '' שתיערך בתאריכים 31 בינואר עד 1בפברואר בביתן 1 בגני התערוכה תל אביב , במסגרת ''ת... -
למה לבחור אדנית מעץ בעיצוב הגינה והנוף ?
20.11.20אדניות עץ - אין כמו היופי של העץ ואין כל תחליף לעץ הטבעי הנותן תחושת יופי וחמימות של גן וטבע, התפתחות הצמח באדנית עץ היא מושלמת היות והעץ ממנו בנוייה האדנית נותנת את בידוד הטמפרטורה הטבעית הנידרשת לשורשים הנימצאים בבית האדנית. משתלבות יפה עם,רהוט גן ,רהיטי גן שונים,שימושי אדניות עץ בתיחום בתי קפה, מסעדות, מרפסת, מעקה, גג, גינה, אדן חלון, לתליה, אולמי שמחות ועוד.אדניות עץ - איכות לבית ולגינה מהווה שדרוג ויופי.אדניות פלסטיק - מקרינים זולות ואינם מצ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13... "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם העצמת רווחיות, בסוגיית ... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14... נמדר, דיקן וראש ביה"ס לנדל"ן, המכללה האקדמית נתניה · מר אמיר הלוי, מנכ"ל משרד התיירות · גלית כהן, סמנכ"לית תכנון ופיתוח בר קיימא, המשרד להגנת הסביבה 11:45-12:30 הרצאת אורח: אמסטרדם: עיצוב עירוני היום אדריכל Adriaan Geuze , 12:30-13:15 הרצאת אורח: פריז: פיתוח חזית הים במרסיי כעוגן בהתחדשות העיר אדריכל François Leclercq 13:15-13:45 מושב שני: Urban waterfront פותח ומנחה: פ... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17השבוע מתארחת אצלנו לראיון אחד על אחד קרן מזורהיי קרן, ספרי לנו קצת מי את ומה עיסוקך כעת? אני מעצבת פנים והנדסאית אדריכלות בהכשרתי, בעלת סטודיו עצמאי משנת 2005. אנו מתמחים בתכנון ועיצוב חללים מסחריים כגון חנויות, משרדים, בתי קפה, מאפיות ומסעדות משלב התכנון, דרך הביצוע ועד לבחירת הריהוט והאביזרים. בתחום הבניה הפרטית הסטודיו מלווה תכנון פנים לדירות, תכנון אדריכלי לבתים פרטיים וליווי בנייה של דירות קבלן. צוות המעצבות שעובד בסטודיו מלווה אותי שנים ומו... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16השבוע באחד על אחד אנו פוגשים את אוהד חיזי.היי אוהד, שמחים לשוחח איתך, ספר לנו קצת עליך ועל העיסוק שלך:אוהד חיזי, בן 36, נשוי, גר בנתניה. הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, בוגר בהצטיינות מכללת תל-חי. הנדסאי רשום בפנקס ההנדאסים, בעל רישון לתכנון מבנים ובתים עד 4 קומות. מתעסק בתכנון, אדריכלות ועיצוב פנים למגוון פרויקטים - בנייה חדשה, בתים פרטיים, וילות , תוספות והרחבות בניה, בניה ירוקה, שינויי דיירים, חנויות, מסעדות, ועוד מגוון פרוייקטים, כמו כן נותן ייע...







