חיפוש - חדשות , פרויקטים , אדריכלות-נוף , מסעדות , עיצוב מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17המסעדה ממוקמת ביפו העתיקה בכניסה לנמל יפו בבית אבן עתיק שהיה נטוש במשך תקופה ארוכה. במסגרת השיפוץ נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה... -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13המאפים והלחמים המעולים של הרמן רק חיכו למקום שיהלום את טעמם ומראם המגרה. עד לא מזמן הם הוצגו ללקוחות בעגלות גדולות, במקום צפוף, מואר בקושי ואפילו ללא מזגן. אך, רצה הגורל ובעלי המאפייה נאלצו להעתיק את המפעל והחנות למקום חדש, ששימש עד אותה עת מוסך לכלי רכב. תיכננו ועיצבנו את המקום מחדש, נכנסנו למסע של התאמת חומרים וצבעים, והפכנו את המוסך האפור למאפייה החדשה של הרמן. בעיצוב של המקום בחרנו לשמר את האווירה התעשייתית של אזור המוסכים בראשון לציון בשי... -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
אוכל, אדריכלות, עיצוב
23.06.14יום חמישי, 3 יולי 2014, 18:30 – 21:00.מרכז ארכיג'וב – הברזל 38 כניסה ב' קומה 2 רמת החייל, תל אביב. אוכל, אדריכלות, עיצוב עיצוב מסעדות ובתי קפה / איך ממתגים מוצרי מזון? / איך מצלמים אוכל? / מה יותר חשוב המעדן או האריזה? / אפשר בכלל לצלם גלידה? על שאלות אלה ורבות אחרות ננסה לענות בערב ההרצאות הקרוב של Archijob. בהשתתפות :ניר פורטל, אדריכל (פורטל אדריכלים) – וינטאגספקטיבה – עיצוב מסעדות בעשור האחרון. עדלי סטוק, מנהל קריאטיב – food appe... -
הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017
1.01.17... החידושים בתכנון ועיצוב פרויקטים בינלאומיים ומקומיים בתחומי מגהפרויקטים, מלונות, מלונות בוטיק, משרדים, מבני ציבור, מגדלים מעורבישימושים, חללים קמעונאיים, מתחמי הסעדה קניות ובילוי, מגורי יוקרה, קמפוסים אקדמיים, סביבות עבודה, מסעדות ובתי קפה, מטבחים מקצועיים, מרחבציבורי, שטחים פתוחים,תכנון עירוני, גני מרפא ועוד יוצגו במסגרת ''הועידה הארצית לאדריכלות ועיצוב 2017 '' שתיערך בתאריכים 31 בינואר עד 1בפברואר בביתן 1 בגני התערוכה תל אביב , במסגרת ''תערוכ... -
כנס לאדריכלות ועיצוב בתי מלון ואתרי תיירות
18.04.13יום שני, 6 מאי 2013מתחם "אבניו", קרית שדה התעופהמה בין המלונות ממילא ואמריקן קולוני ומסעדות ניו יורק?האדריכלים משה ספדיה (מתכננם של מתחם 'ממילא' ומלון 'מצודת דוד' בי-ם), מייקל שוורץ (אדריכל הבית של מלון 'אמריקן קולוני') ואילן וייסברוד (החתום על עיצוב מסעדות, מועדונים ובתי מלון מהמפוארים בעולם), יציגו בכנס מגמות חדשות בתחום עיצוב בתי מלון ואתרי תיירות ועבודות בולטות מן הארץ והעולם. הכנס ידון בניהול ותפעול יעילים של בתי מלון ואתרי תיירות לשם ... -
כנס האדריכלים הבינלאומי השני בחיפה
3.12.14...ות חיפה כעיר חוף מרכזית יפיץ את השינוי החדש של חיפה בנושא חזית הים, ויספק במה מרכזית להפיכתה לעיר נמל אורבנית.איך ארכיטקטורה בת ימינו יכולה להשתלב עם ארכיטקטורה מקומית ישנה יותר, יצירת מתחם אחד שמאגד תחתיו בתי מלון, קמעונות, מסעדות, משרדים, בתי דירות מתקני חניה, יחד עם זאת פארקים וכיכרות מרכזיים.הנמל גם יגביר את הפעילות באזור הזה ויהפוך אותו לנמל החשוב ביותר, כגשר היסטורי המקשר בין אירופה, אפריקה ואסיה.כפי שתאודור הרצל צפה בספרו (אלטנוילנד, 1902)... -
אחד על אחד עם קרן מזור
9.01.17... אצלנו לראיון אחד על אחד קרן מזורהיי קרן, ספרי לנו קצת מי את ומה עיסוקך כעת? אני מעצבת פנים והנדסאית אדריכלות בהכשרתי, בעלת סטודיו עצמאי משנת 2005. אנו מתמחים בתכנון ועיצוב חללים מסחריים כגון חנויות, משרדים, בתי קפה, מאפיות ומסעדות משלב התכנון, דרך הביצוע ועד לבחירת הריהוט והאביזרים. בתחום הבניה הפרטית הסטודיו מלווה תכנון פנים לדירות, תכנון אדריכלי לבתים פרטיים וליווי בנייה של דירות קבלן. צוות המעצבות שעובד בסטודיו מלווה אותי שנים ומורכב מבוגרות ... -
אחד על אחד עם אוהד חיזי
19.12.16... מכללת תל-חי. הנדסאי רשום בפנקס ההנדאסים, בעל רישון לתכנון מבנים ובתים עד 4 קומות. מתעסק בתכנון, אדריכלות ועיצוב פנים למגוון פרויקטים - בנייה חדשה, בתים פרטיים, וילות , תוספות והרחבות בניה, בניה ירוקה, שינויי דיירים, חנויות, מסעדות, ועוד מגוון פרוייקטים, כמו כן נותן ייעוץ אדריכלי.איך הגעת לעסוק בתחום?השילוב של עיצוב והנדסה תמיד עניין אותי. באדריכלות השילוב הזה בא לידי ביטוי באופן מובהק. הרעיון הוא לקחת חללים, לעצב אותם ולסדר אותם באופן כזה שיהיה ...







