חיפוש - ארו , מאפיה |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
חלום יעקב - עיצוב מאפיה
21.05.17רשת המאפיות המצליחה "חלום יעקב" פנתה למעצבת הפנים דנה שקד במטרה לעצב את הסניף החדש במודיעין. השפה הגרפית המובהקת של המותג המאופיינת בגווני אדום וכחול היוותה השראה לעיצוב החלל זאת בנוסף ללוגו הכולל סולם ואיש מטפס. בחלל תוכננו מספר סולמות עץ המהווים מחיצות בין עגלות הברזל שיוצרו במיוחד ונצבעו בגוון אדום בגווני המותג. בעגלות מאפים, עוגיות, לחמים ומטעמים שונים. הקיר האחורי עוצב ככדור פורח המשתלט על גבי התקרה בפלטות עץ אלון כשברקע גוון תכלת מעודן. דלפ... -
עיצוב מאפייה ובית קפה
11.11.21עיצוב מאפייה ובית קפה -
עיצוב קונדיטורייה וגלידריה
23.09.21עיצוב קונדיטוריה בגווני פסטל, צורניות זורמת וחלל אוורירי וקליל -
עיצוב מאפייה וקפה בורקס אמא
1.12.11בורקס אמא היא מאפיה מיוחדת המאופיינת בעיקר בכך ששמרה על הצביון העתיק והמקורי שלה לאורך כל שנות קיומה. ההחלטה לשפץ את המאפייה לא הייתה קלה, בעלי המקום רצו לשדרג ולשפץ את המקום, אך במקביל ביקשו להימנע ככל האפשר מפגיעה במוסד הידוע שקיים שנים כה רבות. הקונספט שסטודיו קרן מזור אדריכלות פנים בחר משלב את שני האלמנטים החשובים והייחודיים ביותר שיש למאפיה: הראשון הוא הסמיכות של חנות המאפים למפעל, יתרון המאפשר למכור מאפים טריים בכל רגע נתון. והשני הוא ה... -
עיצוב קונדיטורית חלום יעקב
26.09.21עיצוב הסניף החדש של קונדיטורית חלום יעקב , הפעם במודיעין. הרשת הותיקה עברה תהליך מיתוג מחדש וגווני המותג המאופיינים בנוכחות רבה של כחול ואפור מתבטאים בעיצוב החלל. החלל הראשי מאופיין בתקרת בטון גבוהה וחשופה, ברצפה דמוי טרצו בגוון אפור וחלון הצצה גדול למטבח בו ממוקמים התנורים והציוד הראשי. בחזית העסק ויטרינה שקופה ענקית ולכן בצידה הוחלט למקם עגלות תצוגה למאפים שיוצרו במיוחד למותג וכוללות רשת אקספנדד שטוחה ושלושה סוגי פרופילים לשימושים שונים. בק... -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13... על חלונות הברזל של הבניין שנוסף להם חלון ענק שצופה לתוך מפעל האפיה, ותיכננו דלפק גדול במרכז המקום שבו נאפית פיצה, מתבשל אוכל, וכריכים טריים מורכבים לעיני הלקוחות. הרוח ה״ביתית״, מעבר לריחות של המאפים, באה לידי ביטוי ברצפת אריחים בשחור-לבן, בטפט משבצות ירוק שמזכיר מפת שולחן, בריהוט עץ ובארונות התצוגה המזכירים ארונות ספרים ביתיים. השילוב הזה של ביתי ותעשייתי הופך את החנות למקום שנעים לשהות בו ולהתפתות למאפים שזה עתה יצאו מתנור המפעל שמעבר לקיר. -
עיצוב חנות לממכר מאפים
1.03.17חנות לממכר מאפים, New York Style הגשמת חלום של עולה מארצות הברית להקים בארץ מאפיה ורשת חנויות לממכר מאפים בסגנון אמריקאי. בעברי עבדתי שלוש שנים במשרד אדריכלים בארצות הברית. נחשפתי לשפה העיצובית המקובלת במקומות כאלו. לשמחתי, הרעיון הראשון שהצגתי עלה על כל הציפיות של הבעלים וכל התהליך זרם במהירות רבה. שילבתי בין החמימות של עץ האלון עם הצבעוניות השמחה של דגל ארצות הברית בכחול ואדום. המראה שהתקבל ממתג את הרשת ומבדל אותה מרשתות מקומיו... -
עיצוב בית קפה עמליה
22.02.12...פו מתחדשת ורוחשת פנים צעירות וצנועות עם קסם ושיק מהצפון התל אביבי. בית קפה/קונדיטוריה פרויקט מורכב ורב מערכתי. מחולק לשני אזורים עיקריים. חלל מרכזי מחולק לשש: 1.מטבח להוצאת מנות 2. עמדה לשטיפת כלים. 3.בר קפה ואלכוהול. 4.אזור ישיבה/הסעדה. 5.גלריית ישיבה/הסעדה. 6.שירותים כולל מבואה. חלל משני מחולק לשלוש: קומה א' 1.קונדיטוריה/מאפיה. 2.מטבח החנות. קומה ב' 3.מחסן תפעולי. פרויקט מסוג שכזה דורש תכנון מערכות מפורט ומדוקדק! -
איטליז ביקנעם
22.04.18...דויקים בכדי שהעבודה תהיה מהירה ונוחה. מוצר נמכר נוסף הם "הקפואים". באיטליז של עובד יש מקררים גבוהים המציעים מוצרים קנויים שמשמשים כמוצרים משלימים לבשר כמו צ'יפס וכדומה. במקררים הנמוכים (במרכז) ישנם מוצרי בשר ממפעל המבשר, ארוזים וקפואים במידה הנכונה לקנייה. הסיבה שהם "נמוכים" היא נוחות של המשתמש וכמו כן- הם נמצאים במרכז האיטליז וניתן להסתובב/לראותם/לקנותם ב- 360 מעלות וזה מאוד נוח. יש חשיבות בהבדל בין מקרר גבוה למקרר 360 מעלות גם במיקומים וג...







