חיפוש - הום-סטיילינג , עיצוב , עיצוב מסעדות |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
קולקציית Sundar החדשה שלנו להתרשמות
12.02.17קולקציית Sundar החדשה שלנו להתרשמותכם . דוגמאות מסורתיות, בעלי מלאכה המשמרים טכניקות עתיקות של חריטה ידנית בעץ הסיסם ההודי ועיצוב ישראלי מקורי משתלבים יחד ליצירת קולקצייה חד פעמית ונדירה ביופיה . בקרו אותנו ב Studio-Beam.com או התקשרו ל 08-9152447 תמונות : יואב גורין -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי... -
סדרת Garden Bulb
5.09.16שמחים לשתף אותכם ולחשוף את סדרת Garden Bulb Collection אנו בסטודיו בים לא מפסיקים לחשוב וליצור עבורכם הלקוחות ומרחיבים את מבחר גופי התאורה שלנו בעיצוב אישי גופי תאורה תלויים המשלבים חריטת עץ ידנית וזכוכית במראה רומנטי חמים . בקרו אותנו ב : Studio-Beam.com צילום : יואב גורין -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11לאחר שסיימתי את התואר הראשון, חלומי הגדול היה לעבוד ביפן – ללמוד את סודות העיצוב היפני, את הסגנון, את הדקויות, ובעיקר ללמוד על אודות סבלנות, איפוק, ולהכיר חומרים חדשים. פניתי לחברה בשם "JMA" והתקבלתי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, ש... -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
עיצוב גוף תאורה למסעדת סושי בר
28.08.14ייצור גוף תאורה עלה הבנוי שכבות ומואר בתאורת לד. מסעדת אקיקו סושי בר. עיצוב: מיכאל אזולאי צילום יואב גורין -
עד העצם אקספרס
24.03.13עד העצם אקספרס אבן גבירול, תל אביב, כ-80 מ"ר. עיצוב הסניף הראשון של רשת ההמבורגרים האיכותיים מבית "עד העצם". מיקום הסניף בלב תל אביב שימש לנו השראה לעיצוב מקום צבעוני המעניק תחושה של דיינר מודרני. נעשה שימוש בחומרים תעשיתיים כגון בטון, מכולות ישנות, עץ מפרוקים וקרמיקה. שילוב של תפריט מדויק, גרפיקה מהפנטת ועיצוב אורבני עם קריצה לילית, יוצרים תחנת חובה לעצירה טרום או פוסט בילוי. -
מסעדת דרבי בר דגים
9.12.13גופי תאורה במראה תעשייתי עשויים מתכת,עץ וזכוכית ה צילום :יואב גורין עיצוב : סטודיו ירון טל . ביצוע: beamdesign -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17...ן מהיר. את גופי התאורה פיזרה מעצבת הפנים בחלל כך שיצרו שלוליות אור שיכוונו את תשומת הלב אל מקרר המזון הגדול והמרשים שמונח במרכז, ואל המדפים שמציגים את חומרי הגלם, כל מיני סוגי פסטות מובחרות מחו"ל וכדומה. במהלך פרויקט העיצוב הוחלט להשתמש במקרר גדול שסגור בזכוכית לכל האורך לאחסון של האוכל, כי זכוכית מצוחצחת משדרת טריות. בנוסף, נוצר אזור בר מזמין למי שרוצה ליהנות מאכילה במקום עצמו ניכר שמעצבת הפנים דנה שקד הכירה את הסיפור שמאחורי העסק ... -
מסעדת הדייגים
29.08.20עיצוב ותכנון מסעדת הדייגים באזור הקריות מתחם חדש של שופרסל ממוקם בקרית מוצקין המסעדה קיימת הרבה זמן באזור עכו העתיקה מוכרת בדגים טריים מעוצבת בחום ואהבה וחומרים טבעים עץ -
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
פתרונות ריהוט לחנות CoffeeLab
30.03.17לחנות יבואנים של פולי קפה מכל העולם, יצרנו רהיטים בהתאמה אישית לצרכי החנות. הרהיטים כוללים - ארונות עם מדפי איחסון ומגירות מודולריות, מתקן לצינורות פולי הקפה, פינת ישיבה נמוכה ומרווחת, שולחנות בר קטנות ומותקנות לתוך הקיר לניצול מקסימלי של המרחב הקטן ודלפק מרווח למכירה ותצוגה. פלטות העץ שלנו מתחברות למוצר גלם הטבעי של הקפה, לקונספט הייבוא ומעצימות את תחושת הייבוא הטרי. הצבע הטבעי של העץ מהווה קונטרסט מאוזן ביותר לצבע הפולים הטריים והקלויים! פרויי... -
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
שעת ייעוץ לעיצוב פנים
2.10.12שעת ייעוץ אצל הלקוח ב250שח בלבד. בנוסף 20% הנחה על שירותים נוספים. המשרד מתמחה בתכנון ועיצוב חנויות, מסעדות, חללים מסחריים ועסקים קטנים, המציע ללקוחותיו ליווי מבניית הקונצפט, דרך תכנון החלל ועד לרגע גזירת הסרט. הסגנון הוא סגנון אקלקטי היודע לשלב עולמות תוכן וחומרים שונים לכדי הרמוניה, פונקציונאליות ואסתטיקה. לפרטים נוספים: עידית מילר 0528076663 המבצע בתוקף עד 25.11.12 איזור השרון והמרכז