חיפוש - פרטי בנין , שונות , פרויקטים , חדר , מסעדה , עיצוב מסעדה |1| - דף 4
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב מסעדת דלפק "פסטה פסטה"
16.09.18...מרדדת, מקרר תחתון וסלטיה עליונה מוגבהת. בפינת החלל מוקם תנור אפייה ענק לאפיית הפיצה והחזית העגולה הכסופה מייצרת הצגה ויזואלית מרתקת. בשל התקרה הגבוהה נתלו גרילנדות עם נורות פחם באופן החוצה את החלל ומעניק תחושה של אוכל רחוב, קליל וזול, שאינו מרתיע את הלקוח מלבוא ולטעום. סניף זה הינו הסניף השני של הרשת. הסניף הראשון נפתח ברמת גן בסגנון מודרני ומאופק יותר ואילו הסניף השלישי עתיד להיפתח בבית החולים הלל יפה בחדרה במיתוג חדש ומרענן. יש למה לצפות (: -
עיצוב מסעדת אהבת הים
13.07.11תכנון ועיצוב מסעדת דגים. הלקוח ביקש מסעדה בעלת אופי רומנטי, עיצוב שיבדל אותה מהטרנד "הקריר" השולט כיום. מסעדה שעיצבתי בניו-יורק יחד עם אדי ג'ייקוס קלעה לטעמו של הלקוח והיוותה מקור השראה. בחרתי לרצף בשלושה גדלים של טרוורטין נצ'ו ולחפות גם את הקיר אשר מאחוריו אזור הכנת המזון, באותו החומר. הקיר הדומיננטי השני קיבל חלוקות גבס לכל אורכו עם פרופיל אלומינים להדגשת הניתוק. חלוקות הגבס "מדברות" באותה השפה של הקיר המחופה. אזור התקרה הגבוהה קיבל גוון ... -
אושי אושי מולהחוף הוילג חדרה
2.02.21מסעדה בשטח כולל של 120 מ"ר. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה והגשה המאפשר גם ישיבה על הבר תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני הקונספט העיצובי חיפש להתרחק מהעיצוב היפני המוכר בצבעי שחור אדום לבן ועץ בהיר, כמו גם ביקש להתחבר לסביבה (חוף חדרה שבהשראתו נבנה המתחם כולו). -
דיזינגוף112 תל אביב
21.02.21מסעדה בשטח כולל של כ-70 מ"ר. המקום נמצא בלב ליבו הסואן של רחוב דיזנגוף בתל אביב. הפרוייקט הצריך: תכנון ועיצוב פנים לשטח האירוח, כולל יצירת בר עבודה שמכיל מנגל פחמים, תנור אפייה ומקררים למאכלים טריים ומקוררים יצירת בר הגשה המאפשר גם ישיבה גבוהה תכנון ועיצוב המטבח התעשייתי תכנון ועיצוב איזור הישיבה החיצוני תכנון איזור המחסנים והמנדפים ליווי בתהליך הרישוי מול עיריית תל אביב- הכנה והתאמת המקום עפ"י חוקי הנגישות, חוקי כיבוי אש, משרד הבריאות ... -
עיצוב בית מלון "נאסו" ביפן
11.09.11...תי להתמחות, נסעתי והתחלתי לעבוד בה. הפרויקט הראשון שקיבלתי לידי היה תכנון בית מלון שנמצא במחוז "נאסו" ביפן – מרחק של 4 שעות מטוקיו ב"שינקנסיין", והמטרה הייתה להלביש את בית המלון המיושן מחדש – עיצוב הלובי, הכסאות, שלושים חדרים בקונספטים שונים, בר, שתי מסעדות וספא טיפולים. התקציב לא היה גבוה, והלקוח רצה עיצוב בסגנון קצת אמריקאי. היה צורך להמציא מחדש למלון קונספט עיצובי, ולתת אופי לחללים הציבוריים ולחדרי האירוח על מנת ליצור פינות אינטימיות ו... -
מסעדת בינדלה תל אביב
6.01.14אלו תמונות משלבי ההקמה של חיפוי קיר דקורטיבי של מסעדה חדשה בהקמה בתל אביב (נקראת בינדלה). עיצוב הקיר (והמסעדה כולה, כמובן) נעשה בשיתוף על ידי משרד אדריכלים פיצו קדם וסטודיו ברנוביץ אמית. ייצור הקיר והקמתו בשטח נעשה על ידינו החיפוי עשוי מודולים חוזרים בגודל של כ 55*70 ס"מ שעשויים מברזל בעובי 2 מ"מ שנחתך בחיתוך לייזר וכופף בכיפוף ממוכן. הכיפוף נותן לחלקים חוזק, נפח ולצורך תליה יבשה. ההתקנה היא בתליה יבשה (ז"א ללא ריתוך) ונסתרת (לא ניתן לראות את ... -
בית פרטי 02
14.11.12...פרטי ואווירה ביתית. תהליך זה קשור לעובדה שדיירי הבית, בעלי מסעדת "אחוזת מרגו", מגיעים הביתה מיום עבודה ארוך במרחב ציבורי, ולא רוצים "לנחות" לתוך הבית, אלא להיכנס אליו בהדרגה. הבית כולל שלוש קומות: הקומה הראשונה מכילה הול, חדר עבודה, בר, שירותים, סלון, מטבח ופינת אוכל; הקומה השנייה מכילה אמבטיה, חדר אורחים, חדר לילדה ויחידת הורים, והקומה השלישית כוללת יחידת דיור קטנה. עם תחילת התכנון, הביעו הלקוחות מספר דרישות. הראשונה: כאספני אמנות הם ביקשו...







