חיפוש - מסעדה , עיצוב בר-מסעדה , עיצוב פנים |1| - דף 3
לא מצאת? פשוט חפש.
-
כיור ומראה בעיצוב יייחודי
24.06.12חלפו הימים בהם חדרי השירותים במסעדות היו חסרי אופי. בוטיק קרמיק מציגה כיור עם מראה מעוצב במיוחד לבארים ומסעדות ומעניקה חוויית סביבה שונה ומעניינת. בבוטיק קרמיק, מקדישים את הזמן להיות עם יד על הדופק בכל הנוגע לחידושים וטרנדים משתנים המותאמים לעיצוב מסעדות ובארים ומציעים עולם ומלואו של יוקרה בכדי לפרוץ את גבולות המוכר והידוע ומעניקים ללקוח אלמנטים מעוצבים וחדשנים. -
ניין בר-פארק הקרח אילת
18.02.13בר מעוצב בסגנון יוקרתי בשילוב של עבודות יד מעץ ברמה עולמית. המקום מגיש ללקוחותיו מטבח בסגנון אסייאתי וכמובן בר משקאות עשיר ביותר. על עבודות העץ פיקד אמן עץ הודי שהגיע במיוחד לארצנו. על כלל עבודות התכנון פיקד משרדנו במרץ על מנת להביא את היצירה לשלמות. -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17כשמדובר בעיצוב מסעדה בכלל ובעיצוב חלל של מסעדה יפנית בפרט, רגע לפני שמתחילים לעבוד על החזון העיצובי, חשוב לקחת בחשבון את האווירה באזור בו המסעדה ממוקמת: האם היא נמצאת במרכז העיר או באזור תעשייה? האם המסעדה הופכת לבר בערב או נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצו... -
סניף "מקסיקני" - בנתיבות
21.12.12כחלק מהתמודדות בפרויקט ודרישת היזם למשהו "אחר". היה חשוב לנו כמעצבים, הקונספט והעברת תחושה של רחוב במקסיקו. הצבעים העזים, הטיח בטקסטורת וגה, עזרו לנו ליצור תחושה של התיישנות על גבי הקירות. חיפוי באבן גיר, שימוש בלוחות עץ לוג. וטיפול בתאורה לצורך העברת התחושה המתאימה. "העיצוב מקסיקני והאוכל ... חריף :) המתכננים הם דרור ופיני ממשרד "MIND אדריכלים" מתמחים בעיצוב פנים ותכנון אדריכלי משלב רעיון ועד ליווי וביצוע בשטח -
עיצוב יוגורטיה - יוגיק
8.03.11פרויקט יוגיק יוגורט בר הינו פרויקט ייחודי הנתפר במיוחד ללקוח ולטעמו. הבקשה היתה ליצור חלל בעיצוב נקי, חלל מואר, אסתטי ומזמין כשבפועל מהווה המקום גם נקודה קסומה של אור וצבע. עיצוב החלל כולל שימוש בקירות זכוכית מוארים, תאורת לדים ייחודית, נדנדות וכו. החלל הקטן יחסית, הואר והורחב באמצעות שובל התאורה היוצא מקיר הזכוכית המואר בגרפיקה שעוצבה במיוחד ליוגורטיה, אל התקרה בצורה מתעגלת ויורד על הקיר כיוגורט עצמו. סטודיו דנה שקד הינו סטודיו הפועל זה מספר ... -
עיצוב בית קפה גלידריה - אפוגטו
27.09.12עיצוב פנים לבית קפה וגלידריה בסגנון איטלקי. השם "אפוגטו" משמעו מנת אספרסו עם כדור גלידת וניל בתוכה. כאשר נכנסים לבית הקפה ישנה תחושה כאילו היה צריך לקרוא למקום "הפוגטו" מלשון הפוגה. עיצוב המקום מצליח לנתק אותך מהמולת הרחוב ולתת טעימה קלה של הרחוב האיטלקי. הלקוחות ביקשו "תחושה של בית קפה אירופאי איטלקי, ניחוח של חו"ל" - זוהי היתה בקשתם היחידה של הלקוחות ומאותו הרגע היד היתה חופשית. בשם האותנטיות נאספו ארגזי עץ ישנים מקום המדינה עם הדפסי של חב... -
שוק - עיצוב מעדניה בשרון
23.11.16עיצוב מעדניה קטנה בשרון בעזרת חלוקת חלל נכונה ומיקום מדוייק של כל המערכות והמכשירים, הצלחנו לנצל את החלל הקטן הקיים וליצור מקום מרווח פונקציונאלי שמאפשר להעניק שירות מלא למגוון לקוחות לכל אורך שעות היום. המקום מוכר בין השאר גם יינות המוצגים במדפי מתכת לכל אורך הקיר הימני בחנות שם היתה קיימת כבר נישה וזו נוצלה לטובת המדפים הללו כאשר בגב המדפים מוקמה מראה להכפלת מראה הסחורה. בקיר שממול נתלו מדפי ברזל ורשתות לאחסון תצוגה ותליית מסכי תצוגה. הדלפק האח... -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15מסעדת סושי בר ברעננה תוכננה לארוחות עיסקיות בשעות הצהריים וכסושי בר לבילוי בשעות הערב. בעלי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נס... -
עיצוב בית קפה בהוד השרון
24.06.14בית הקפה נרכש על ידי זוג שהגיע למרכז הארץ מאילת כדי להפעיל בית קפה משלהם, הוא קונדיטור מוכשר והיא מנהלת את בית הקפה, יחד הם מגשימים חלום. הזוג פנה למעצבת קרן מזור וביקש שיפוץ כולל למקום, הרחבת המטבח והתאמתו להכנת מאפים מיוחדים בתקציב מוגבל מאוד. המקום תוכנן מחדש, שופץ ועוצב תוך דגש על יצירת אווירה ביתית ושכונתית בהשקעה מינימלית. חלק מהריהוט נקנה או שופץ, דלפקים וארונות תצוגה הוזמנו בעבודת נגרות, התאורה חודשה והקירות נצבעו בצבעי אדמה וחלקם חופו... -
עיצוב יוגורטיה
25.04.14בחנות קטנה 31 מ"ר, במרכז הבורסה הסואן בתפר בין תל אביב לרמת גן הוקמה יוגורטיה מיוחדת במינה. בין חזיתות האלומיניום, הפיח, המכוניות והרעש תוכננה יוגורטיה המציעה רגע של בריאות. המקום שימש בעבר כחנות מתנות אך בין השוורמה והחומוס, ביקשו הלקוחות מקום שיאפשר לאכול מנות בריאות חפוזות. פאסט פוד מהיר, זול וקליל. היוגורטיה תוכננה בקווים זורמים ובהשראה מהטבע. התקרה הקיימת נמסרה לנו בגבהים משתנים ובעזרת קונסטרוקצית מתכת יצרנו תקרת גבס במספר שכבות ובקוט... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
עיצוב בית הספר לברמנים
6.01.13האקדמיה לברמנים הינו בית ספר לברמנים המשלב בתוכו גם את המרחב הנדרש על מנת להכשיר ברמנים בקורס המקבלים בסופו תעודה בינלאומית וגם משמש כבר לכל דבר לאחר שעות הלימוד. האקדמיה תוכננה ועוצבה על בסיס מקום קיים אותו היינו צריכים לקחת ובתקציב מינימלי להביא מקום שיראה מעוצב ומאורגן. קיבלנו את המושכות ויצאנו לדרך. השתמשנו באלמנטים די פשוטים וזולים ויצרנו בר שנראה מליון דולר. הבנייה נעשתה ממסגרות של פרופילי פלדה,כיסוי בפלטות של סיבית חשובה וציפינו אותה... -
סביח פירשמן רמת החייל
10.08.14עיצוב הסניף השני של המותג "סביח פרישמן" הממוקם ברחוב הברזל ברמת החייל בתל אביב שונה במהותו מעיצובו של הסניף המיתולוגי הראשון הממוקם ברחוב פרישמן בתל אביב. כיאה למיקומו החדש, עוצב הסניף השני בשפה בוגרת יותר ההולמת את סביבת משרדי ההייטק. העיצוב מאופיין בשימוש בחומרים תעשייתיים כגון ברזל ופח בצירוף פלטת צבעים מצומצמת של גווני השחור והלבן. תהליך העיצוב החל בחלוקה פרוגרמטית בהתאם להנחיות משרד הבריאות אשר הנחו את גודל המחסן, השירותים, המטבח והמעברי... -
טאיו ביץ-רסטו בר בחוף בת-ים
26.05.14...ריט. במקרה הזה, הים, הכתיב מערכת חומרים ספציפית עבור התקרה והרצפה- עץ גושני לפנים, ודק עבור החוץ. אחרי כל השיחות עם הלקוח, ששיתף אותי בתוכניות לעתיד עבור המקום החלטתי לשלב מערכת גוונים באגוז, ירוק מעושן, ומעט שחור. מבנה המסעדה נמצא בקו ראשון לחוף הים, בגבול בת ים- ראשון לציון. העיצוב בוצע בתקציב נמוך יחסית. הלקוח ביקש אוירה קלה ונעימה באזור החיצוני, ודקורציה מכובדת יותר עבור החלל הפנימי. לכל אחד מהחללים הותאם תפריט רלוונטי. השטח המטופל כלל שט...