חיפוש - מסעדות , עיצוב , עיצוב פנים |1| - דף 2
לא מצאת? פשוט חפש.
-
מסעדת הדייגים
29.08.20עיצוב ותכנון מסעדת הדייגים באזור הקריות מתחם חדש של שופרסל ממוקם בקרית מוצקין המסעדה קיימת הרבה זמן באזור עכו העתיקה מוכרת בדגים טריים מעוצבת בחום ואהבה וחומרים טבעים עץ -
פפינו מסעדה איטלקית
13.11.17מסעדה איטלקית הממוקמת בהיכל התרבות של מודיעין. המסעדה שופצה מהיסוד ועוצבה בסגנון כפרי. נעשה שימוש בתריסי עץ ואריחים צבעוניים המזכירים כפר קטן באיטליה. סטודיו קרן מזור אחראי גם לשיפוץ המטבח והרחבת המסעדה להשגת יותר מקומות ישיבה. -
עיצוב מעדנייה "THE DELI" מודיעין
10.08.17מעדנייה ממודיעין שהקימו שף גיא הראל ושף רונן מזרחי, שפים בעלי שם שעבדו במסעדות נחשבות ברחבי העולם. המעדנייה מבוססת על העיקרון של מכירת מזון מוכן שהוכן באותו היום על ידי השפים. המחירים שפויים והתפריט מורכב ממנות שהן גם חמות וגם קרות, פשוטות וגם לא פשוטות למשל, קציצות עוף בחלב קוקוס וקארי. ניתן לשים לב שלמעצבת הפנים דנה שקד היה חשוב להביא לידי ביטוי ויזואלי את כל זה. אוכל משובח, חומרי גלם טובים, אוכל מוכן ומהיר ומחירים הגיוניים. מדובר הי... -
מסעדת ONE רמת החייל
21.02.14גוף תאורה אוריגמי באורך 5 מטר מואר ע"י לדים . אדריכלות ועיצוב:ניר פורטל וליאת עסיג. צילום יואב גורין. ביצוע בים דיזיין -
עיצוב סושי בר ברעננה
22.07.15...לי המקום ביקשו תכנון המאפשר שילוב של אירוח המתאים לארוחות מהירות וזולות יותר במהלך היום ולאווירה נינוחה של בילוי בשעות הערב והלילה. העיצוב שואב השראה ממקורות יפניים ובא לידי ביטוי בחלוקה גאומטרית של מסגרות מעץ על גבי הקירות ובצבעוניות של שחור, אדום ושימוש בעץ כהה. הסגנון הנקי עושה גם שימוש בחיפוי קירות לבני סיליקט חשופים שהיו במקום. בשעות הערב תאורה נסתרת מאירה את החלוקה הגאומטרית שבקירות ומדגישה אותה באופן שמייצר אווירה יותר דרמטית במקום. -
תאורה בסניף קפה קפה
10.12.13סניף ברשת קפה קפה התחדשו בגופי תאורה מבית בים דיזיין . גוף תאורה מעל הבר מסדרת מרקו . צמודי קיר סדרה DIMOND . וגופים תלויים סדרה DIMOND . עיצוב: דניאל חסון צילום: יואב גורין ביצוע: beamdesign -
מסעדת ריבר רעננה
16.09.13ציפורי אוריגמי מקוראן עבור : גיא וליקסון - סטודיו V לרשת ריבר . -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
עיצוב רפאלו-בר מסעדה
6.01.13...ילבנו תלייה של תקליטים כדקורציה על הקירות וכו'. בעל המקום לקח חלק חשוב ברעיונות העיצוב על מנת שנצליח להביא לידי מימוש את התמונה אותה הוא דמיין. המקום משרת כבר -מסעדה בעל מטבח בסגנון איטלקי שמתאים לאווירה הכללית של המקום. משרדנו מתמחה בעבודות עיצוב פנים הנוגעות בכל תחום אפשרי החל ממסעדות, מועדוני לילה, בתים פרטיים, מבני ציבור, מבני משרדים. נשמח לעמוד לרשות כל הפונה אלינו, אנחנו מביאים לך את החלום למציאות. דניאל לוי אדריכלות ועיצוב פנים. -
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
שמוזי בר בנתב"ג
18.09.17... באזור הדיוטי פרי בשדה תעופה בן גוריון, טרמינל 3, ומיועד לתת שירות לאלו, שלא ממהרים לקניות ורוצים להינות מיין טוב או לעשן סיגר לפני הטיסה. בפרויקט היו 2 מגבלות קשות: הראשונה מהם תקציב (נבנה רק על ידי מימון הספקים) ומגבלות בטחוניות ואיסור אישון בנתב"ג. אפשר לקרוא למצב: "ידיים קשורות", אומנם, ניסינו להוציא את מיטב, אפילו במצב כל כך "לא אידאילי" לעיצוב. הפרויקט נעשה על ידי ורוויטל פוירשטיין במסגרת משרדנו - "פויירשטיין-קורלנדסקי אדריכלים ומעצבים". -
עיצוב המאפיה של הרמן
25.07.13...ללא מזגן. אך, רצה הגורל ובעלי המאפייה נאלצו להעתיק את המפעל והחנות למקום חדש, ששימש עד אותה עת מוסך לכלי רכב. תיכננו ועיצבנו את המקום מחדש, נכנסנו למסע של התאמת חומרים וצבעים, והפכנו את המוסך האפור למאפייה החדשה של הרמן. בעיצוב של המקום בחרנו לשמר את האווירה התעשייתית של אזור המוסכים בראשון לציון בשילוב ניחוחות ביתיים של אפיית לחם טרי. כדי לקבל את הרוח ה״תעשייתית״ השארנו את התקרה הגבוהה ואת המערכות שבה חשופות, שמרנו על חלונות הברזל של הבניין ש... -
עיצוב גופי תאורה
21.02.14...ישית. בשנה האחרונה הסטודיו שיתף פעולה עם אדריכלים ומעצבים מובילים בפרוייקטים מגוונים ומאתגרים בעיקר מהתחום המסחרי – מסעדות, חנויות ומתחמי מסחר, ביניהם מסעדת דרבי בר וחנות Domo & Delicates בעיצוב ירון טל, סניף נמל ת"א של רשת לאבאיט בתכנונו של רונן לוין, סושי בר אקיקו בשיתוף פעולה עם סטודיו מיכאל אזולאי וסניף של רשת וניליה יחד עם ניר פורטל במתחם שרונה, מסעדת One ברמת החי"ל בעיצובם של ניר פורטל וליאת עסיג, סניפים של רשת מקדונלדס ישראל ועוד רבים. -
JASIA מסעדה אסייתית ביפו
14.11.17...נחשף קיר האבן המקורי של המבנה והקשתות בדלת הכניסה, האלמנטים הללו שוקמו וכל המסעדה תוכננה כך שיהיו מודגשים בחלל. השילוב של יפו ואסיה הוליד את שם המסעדה וגם בא לידי ביטוי בתפריט ובאלמנטים בעיצוב החלל כמו המעקה שנעשה בחיתוך לייזר בדוגמא של צמח טרופי, הכיסאות העשויים מחומרים וגוונים טבעיים כמו קש ועץ וחיפוי הבמבוק, אלה שאובים מעולמות אסייתים. לצידם נעשה שימוש באדני עץ כבדים בדלפק ובתאורה, בחבלים ובקרסים שלקוחים מעולם השיט והדיג המאפיינים את נמל יפו. -
FREEZER גלידת שף
8.05.17במרכז העיר רמת גן, בלב רחוב ביאליק הותיק וההומה אדם, הוקם סניף שני לגלידת השף FREEZER "פריזר". הסניף הראשון הממוקם בגבעתיים, עוצב על ידי שמרית קאופמן, והיה זה אך נכון עבור היזמים להזמין את שמרית פעם נוספת לעיצוב הסניף שברמת גן. בפעם זו, הצטרפה לפרויקט המעצבת ליטל אופיר. שתי המעצבות שחברו לעבודת עיצוב סניף זה, התבססו על העקרונות שהנחו את עיצוב הסניף הראשון ולבקשת היזמים חזרו והדגישו את הזהות העיצובית והמיתוגית של הסניף הראשון.. הן שילבו את צבעי...