חיפוש - מאמרים , מסעדות , תכנון |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
תכנון מסעדה
28.08.14תכנון מקומות בילוי עם דגש על מסעדות מחייב את האדריכל המתכנן להיות בקי בנושא. אמנם כל אדריכל בסופו של יום נצמד לסטנדרטים וחוקים אולם התמחות וידע בתחום מסוים יאפשר לאדריכל ליצור תוכניות מותאמות שמשרתות כהלכה את באי המסעדה ועובדיה. אדריכל צריך להכיר את חוקי הבניה עם דגש על מסעדותכמו בכל נושא גם בנושא המסעדות ישנם כללים וחוקים שאליהם מחויב אדריכל.חלק מהחוקים והכללים מוכתבים על ידי משרד הבריאות וחלקם על ידי גורמי ביטחון והמשטרה.אדריכל המתמחה בתכנון מס... -
טיפים לעיצוב מסעדות
26.11.17טיפים לעיצוב מסעדות בידול מסעדה , זו לא משימה קלה. למעשה, יש כל כך הרבה תחומים לשקול לעיצוב מסעדה כאשר מדובר בהשקת קונספט חדש, מאכל חדש ….מיתוג יהיה הדאגה הגדולה ביותר שלך.התהליך הכולל של עיצוב המסעדה, שיפוץ, תכנון וכו 'הוא המכונה לעתים קרובות המשמעת של "קונספט קונספט פיתוח". אם אתה יוצר אב טיפוס חדש, צריך לחשוב על זה כמו יצירת קונספט מושג חדש פיתוח.מיתוגמותגים, כמו אנשים, אישויות . אדם יכול להיות ידוע על משחק או התנהגות מסוימ... -
בניה בקרבת מבנים ישנים
6.05.14טעות של קבלן גרמה לקריסת חלקו האחורי של מבנה מסעדות ברחוב הבילויים בגדרה. ביסוס המבנה הישן היה ללא כלונסאות (קידוחים באדמה). הקבלן עסק בהקמת מבנה חדש מאחרי ובצמוד למבנה הישן. החפירה התבצעה צמוד למבנה ונמוכה כ - 1 מ' מתחתית הרצפה של המבנה ...הישן. מאחר והרצפה הישנה שימשה כמעיין יסוד רפסודה שהחזיקה עליה את הקירות וברגע שהאדמה נחפרה מתחתיה הרצפה יצרה לחץ על האדמה. האדמה שהחזיקה את הרצפה נדחפה הצידה ומאחר ולא היתה לה תמיכה ,הרצפה הישנה לא יכל להחזיק... -
עיצוב פנים וסטיילינג עבור מלון בוטיק
16.06.11...DIAMOND HOTEL לפנינה אמיתית בלב ליבה של אתונה. המלון מציע מיקום יוצא דופן סמוך לאתרים הפופולאריים והאטרקטיביים ביותר של אתונה כגון האקרופוליס, אזור הפלאקה, מוזיאון האקרופוליס, המוזיאון הלאומי לארכיאולוגיה, כיכר סינטגמה, ושפע מסעדות, בתי קפה וחנויות.עיצוב הפנים של המלון מאופיין במראה אקלקטי, חיבור מקורי בין סגנון קלאסי ומלכותי של יוון העתיקה לאלמנטים מוקצנים בסגנון רוקוקו באמצעות שילוב חומרים ואביזרים מודרניים. היה לי את הצורך והרצון להקנות ל... -
עיצוב מסעדה יפנית
9.08.17...נשארת על אותו קו אירוח? אלו שאלות שמשפיעות על צרכיו של הלקוח, עוזרות להגדיר את קהל היעד. אולם, מעל לכל, התשובות לשאלות אילו עוזרות למעצבת הפנים להתאים את חלוקת החלל למצבים המשתנים של החלל המעוצב. בניגוד לעיצוב מסעדות סטנדרטיות ובתי קפה שונים בהם המטבח הוא אזור תפעולי, נסתר יחסית מבחינת רמת ההשקעה בעיצוב, בעת שמתכננים מסעדה יפנית נהוג להתייחס למטבח כאל המקום האטרקטיבי והנצפה ביותר בחלל. יש מסעדות יפניות בהן כלל אזורי הישיבה מקיפי...