חיפוש - פרטי בנין , פרויקטים , עיצוב קונדיטוריה , רגל |1|
לא מצאת? פשוט חפש.
-
עיצוב קונדיטורייה וגלידריה
23.09.21עיצוב קונדיטוריה בגווני פסטל, צורניות זורמת וחלל אוורירי וקליל -
פרויקט עיצוב קונדיטוריה
25.01.22L’AMANDE D’OR עיצוב חנות מקרונים כשטעמנו את המקרונים בפעם הראשונה התרגשנו. ידענו שהחוויה בחנות, הנראות, העיצוב והחוויה שהלקוח יקבל חייבת להיות מושלמת, מפתיעה, ומדויקת- בדיוק כמו המקרונים. לפני השיפוץ עוברי אורח בכלל לא ידעו על הקסם שמתרחש בתוך החנות הזו כי היא הייתה מוסתרת. וללא שפה עיצובית, יופיים של המקרונים לא בלט החוצה, לא עשה חשק מיוחד לרכוש. השקענו ביצירת שפה עיצובית שלקוחה מהשראות פריזאיות, הדגש ששמנו היה על יצירת חווית לקוח ש... -
עיצוב קונדיטורית חלום יעקב
26.09.21...לושה סוגי פרופילים לשימושים שונים. בקיר השמאלי, על מנת ליצור עניין ותנועה בחלל תוכננו 3 מראות אובאליות על עמוד ומתחת חיפוי קיר כחול בדוגמת פסים. הדלפק הראשי כולו צבוע בכחול בדוגמת פסים זהה ומעל שיש דמוי קאררה בגוון לבן עם גידים אפורים. מאחורי הדלפק ולאורך כל הקיר הראשי חיפוי קרמיקה בגוון תכלת ופרופיל בלגי סביב חלון הצצה למטבח. בקיר השמאלי מקפיאים לעוגות ועגלת לחמים רחבה. במרכז החלל שולחנות תצוגה אובאליים עם רגלי פליז מוזהבות ומשטחי שיש דקים -
עיצוב בית קפה עמליה
22.02.12נחמה-2 מתחם נוגה, ת"א לא פשוט ליצור פשטות... לפני שלב התכנון נעשתה עבודת מחקר מקיפה על רוח התקופה. טיפוסי רהוט, סוגי עץ, גופי תאורה, אריחי קרמיקה ואפילו טקסטורת הקירות נבדקו ושוחזרו. פרטי הנגרות תוכננו על פי טכניקות נגרות ישנות ובצביעה ייחודית כמו כן גופי התאורה, הרהוט והאביזרים הנלווים נאספו בקפידה. וכל זה לא במטרה לשחזר את הישן אלה לשלבו בצורה מדויקת במשחקי קומפוזיציה מודרנים, דבר אשר יחבר את המקום לתקופה הנוכחית בה יפו מתחדשת ור... -
עיצוב "תחנת לחם" בגבעתיים
16.09.18סוג בית העסק – בית קפה ומאפה מיקום – גבעתיים, ישראל שנת שיפוץ – 2017 שטח – 30 מ"ר בחלל קטן בגבעתיים, בשטח של כ-30 מ"ר פעל סניף של המותג "תחנת לחם" אך למרות שהמכירות היו טובות והלקוחות חזרו ונהנו, היה ברור שלחלל יש פוטנציאל גדול הרבה יותר. במהלך חופשת הפסח, בה יש שבוע ימים בלבד לעבוד (וגם ימי העבודה הינם בעצם חצאי ימים) בוצע השיפוץ שללא ספק שינה לגמרי את פני החלל והעסק כולו. בחללים קטנים, בהם נדרש למקם דלפק עבודה במקביל לדלפק קופות גדול, ... -
עיצוב "תחנת לחם" בתל אביב
8.01.19סוג בית העסק – בית קפה ומאפה מיקום – תל אביב, ישראל שנת שיפוץ – 2017 שטח – 50 מ"ר סניף חמישי למותג המצליח "תחנת לחם" נפתח באחד הרחובות הסואנים ביותר בתל אביב במיקום מאתגר במיוחד. המותג הצליח בשנתיים האחרונות להתפתח בצורה משמעותית ולהפוך לשחקן רציני בתחום בתי הקפה והמאפיות. בסניף זה עשתה הרשת קפיצה גדולה אל תוך ההמולה והרעש התל אביבי בו התחרות גדולה והלקוח, מסתבר, מחפש דברים אחרים מאשר במקומות אחרים. בכל סניפי הרשת ניתן למצוא מוצרים מגווני...







