פורום DataCAD
פורום זה מיועד למשתמשי תוכנת DataCAD, כאן ניתן להתייעץ בנוגע לשימוש בתוכנה, לשתף תובנות, קיצורי דרך וטיפים למשתמשים אחרים ולבקש עזרה מקצועית בנוגע לשימוש בתוכנה.
פורום DataCAD מנוהל ע"י DataCAD ISRAEL
www.saf.co...aCADISRAEL
המפיצה הבעלדית בישראל לתוכנת DataCAD ומספקת שרות ותמיכה למשתמשי התוכנה למעלה מ 25 שנה.
תנאי השימוש בפורום
אורח
14.01 (21:37)
עזרה!!!
איך אפשר להזיז את המספרים על קו ציר המידות?
ענת
21.12 (18:43)
תחת מידות יש CHANGE ->TEXTPOSTN ואז מקליקים על קו המידה וניתן למקם מחדש א ת הטקסט
אורח
2.01 (13:26)
באיזה צבע מסמנים ריהוט בתכנית חשמל, על מנת שיהיו גם קווים דקים וגם בהירים. האם אפור בהיר מספיק?
כן אבל צריך לראות בשולחן העטים שאפור בהיר מוגדר כעט הדק היותר
אני
1.01 (11:46)
אני רוצה לשנות את הצבע של הריהוט שמביאים מהסיפריה אבל לא הצלחתי (בכלל איך משנים צבע לאובייקט מספריה)אשמח לעזרה
אורח
1.01 (18:46)
יש להקיש על 3D MENUSלאחר מכן על EXPLODE לאחר מכן על SYMB EXPLODE .הסמל יתפוצצ ויהיה נגיש לכל פעולה.כדי לשנות את הצבע יש להקיש על ALT C לבחור COLOR ולבחור את הסמל ב EREA.
את חייבת להגיד באיזו גרסה את עובדת 10 11 או 12
אורח
31.12 (16:18)
קיבלתי קובץ לתיקונים ואני לא מצליחה לפתוח בו דלת או חלון כי הקיר לא מזוהה. אשמח אם תוכלו לעזור לי.
יש לזהות את הקיר ע"י identefy ולראות ביזה שכבה הישות נמצאת
לאחר מכן יש להכנס לתפריט דלתות לכבות את f5 ולהדליקו שוב ואז יופיעו השכבות יש לבחור ע"י pick את השכבה בה נמצא הקיר ולנסות שוב לפתוח את הדלת
גלינה
17.11 (10:05)
אחרי שימוש ב "one layer" עדיין 'ש בעיה להכניס דלת - הקיר לא מזוהה.
אז מה הפורום הזה הוא יהיה יותר טוב מילה של שימי התותח
רחאל
29.02 (12:29)
האם מישהו יודע איך אפשר להפיק קבצים DWF דרך התוכנה יוצאים קבצים לא תקינים.
יש תוכנה חיצונית?
רועי בפורום הזה תקבל יותר
הסטודנט
27.12 (22:23)
אני באמצע שרטוט חשוב ופתאום אף כפתור לא מגיב אני מפחד לסגור את הקובץ שלא יעלם לי מה עושים???????????
אורח
28.12 (11:50)
נתת מעט מדי מידע ובכל מקרה כבר מאוחר מדי לתשובה אבל בכל מקרה ובכל תוכנה מה שחשוב זה להפעיל את האפשרויות לשמירה אוטומטית כל כמה דקות ואז אם המחשב מתרסק לפחות לא הלכה יותר מדי עבודה לפח.
אני צריך לדעת באיזו גרסה אתה עובד אנא צור איתי קשר בטלפון
054-7744788
אורח
26.12 (10:33)
הסמן לא מצליח להצמד לגריד מה עושים?
יש ללחצו על X במקלדת וזה יסתדר
אורח
26.12 (10:31)
פתאום נהפכו לי המידות מס"מ למטרים איפו אני משנה?
יש ללכת לתפריט utility ואח"כ לתפריט settings ואח"כ scale type ולבחור להדליק את centimeter