האם אדריכל נוף מייחס חשיבות לנגישות בעת התכנון או שאני נדרש לקחת גם יועץ נגישות לתכנון פארק?
פורום אדריכלות נוף ועיצוב גינות
פורום אדריכלות נוף עוסק בתכנון של מרחבים פתוחים כמו חללים ציבוריים או פרטיים פתוחים, כיכרות, גינות ופארקים, טיילות. בפורום ניתן לקבל מידע מבעלי מקצוע ולהתייעץ ולהיעזר אחד בשני במידע מקצועי בתחום.
פורום אדריכלות נוף ועיצוב גינות בחסות מגמת הנדסאי אדריכלות נוף במכללה האקדמית באר שבע
תנאי השימוש בפורום
פורום אדריכלות נוף ועיצוב גינות בחסות מגמת הנדסאי אדריכלות נוף במכללה האקדמית באר שבע
תנאי השימוש בפורום
תואר ראשון באדריכלות נוף
6.11 (16:47)
אילו נושאים לומדים במהלך תואר ראשון של אדריכלות נוף?
יועץ נגישות
במהלך הבירורים שלי על תואר ראשון הבנתי שניתן ללמוד יועץ נגישות רק לאחר תואר ראשון
בתחומים ספציפיים.
אני שוקל ללמוד אדריכלות נוף האם אוכל להשלים ליועץ נגישות לאחר מכן?
בתחומים ספציפיים.
אני שוקל ללמוד אדריכלות נוף האם אוכל להשלים ליועץ נגישות לאחר מכן?
שטחים ירוקים
מה השטח הירוק המינימלי שנדרש לתכנון בשטח של בניין מגורים?
שיפוע של מדרכה
מה השיפוע המינימלי של מדרכה כך שמי הגשמים יתנקזו לשולי המדרכה?
תכנון פארקים לילדים
האם תכנון פארקים לילדים כולל מתקנים נחשבים לחלק מתכנון אדריכלות נוף?
כריתת עצים
מי רשאי לאשר כריתת עצים בשטח המיועד לבניית מבנה ציבור?
עיצוב הגינה במוצרי אבן
8.10 (02:14)
שלום חברים
האם יש כאן גולשים שמעונינים לעצב את הגינה שלהם במוצרי אבן שונים כמו אבנים מיוחדות, חלוקי נחל ועוד? אני יכול להמליץ לכם על חברה מצוינת שעוסקת בתחום, ועושה עבודות נפלאות, הנה דוגמאות: gan-even.com/
האם יש כאן גולשים שמעונינים לעצב את הגינה שלהם במוצרי אבן שונים כמו אבנים מיוחדות, חלוקי נחל ועוד? אני יכול להמליץ לכם על חברה מצוינת שעוסקת בתחום, ועושה עבודות נפלאות, הנה דוגמאות: gan-even.com/
מצטרף להמלצה!
8.05 (10:55)
לפני שנתיים רכשתי משירי ומישל ( gan-even.com/ ) מזרקה מאבן וריצוף לפינת הישיבה בחוץ - בראש ובראשונה, השירות היה מעולה. הזוג החייכן נתן לנו הסבר על כל מוצר שבחנו, מה השימושים שלו והמלצות להנחה בגינה. התוצאות היו יפהפיות! החומרים איכותיים, גם אחרי שנתיים של עבודה כמעט רצופה המזרקה עומדת איתנה ועובדת נפלא.
כל מי שמחפש להוסיף אלמנט אבן לגינה יימצא את מבוקשו שם!
טלפון שלהם לבירורים: 08-9285667
כל מי שמחפש להוסיף אלמנט אבן לגינה יימצא את מבוקשו שם!
טלפון שלהם לבירורים: 08-9285667
you only live once
תכנית אדריכלות נוף
25.09 (19:26)
האם יש תכנית ספציפית של תכנון נוף אדריכלי בגרמושקה או שהתכנון משולב בתכנית פיתוח השטח?
כיסוי בלוני גז
17.09 (16:05)
שלום, אני צריך המלצה על איש מקצוע מתאים ומחירים לכיסוי לשני בלוני גז גדולים
תודה
תודה
ריהוט גינה
20.08 (13:52)
שלום חברים
אנחנו נמצאים כעת בתהליך עיצוב הגינה בבית החדש, ואני מחפש מקום טוב לרכוש בו ריהוט גן איכותי ועמיד. אנחנו מחפשים משהו נוח, רצוי בסגנון זולה כזה מעץ, משהו צעיר ויפה. אשמח להמלצות.
תודה לעונים!
אנחנו נמצאים כעת בתהליך עיצוב הגינה בבית החדש, ואני מחפש מקום טוב לרכוש בו ריהוט גן איכותי ועמיד. אנחנו מחפשים משהו נוח, רצוי בסגנון זולה כזה מעץ, משהו צעיר ויפה. אשמח להמלצות.
תודה לעונים!
שיטוח קרקע בגינה
17.08 (13:21)
יש לנו בגינה שלושה מפלסים מרוצפים, הגינה מלבנית בגודל של 40/50 מ"ר והריצוף מיושן ופגום.
אני רוצה לשטח את הגינה למפלס 1 שווה ולאחר מכן לבטן בצורה יפה, אשמח להמלצות על בעלי מקצוע שעוסקים בתחום + סדרי גודל של מחירים למטר לעבודה כזאת.
תודה!
אני רוצה לשטח את הגינה למפלס 1 שווה ולאחר מכן לבטן בצורה יפה, אשמח להמלצות על בעלי מקצוע שעוסקים בתחום + סדרי גודל של מחירים למטר לעבודה כזאת.
תודה!
עומק שתילה. זקוקה בדחיפות לעזרה
17.08 (11:24)
עושים אצלי עבודות גינון כרגע.
אני רוצה גינה פרועה ועשירה גם עם עץ או שנים. (יש לי 80 מ"ר).
הגנן אומר שמספיקות ערוגות נמוכות זו דירה על גג.
אני רוצה לדעת מה הגובה הנדרש?
או מה יוכל לגדול בגבהים של: 20 ס"מ, 30 ס"מ, 40ס"מ ו- 50 ?
אני רוצה גינה פרועה ועשירה גם עם עץ או שנים. (יש לי 80 מ"ר).
הגנן אומר שמספיקות ערוגות נמוכות זו דירה על גג.
אני רוצה לדעת מה הגובה הנדרש?
או מה יוכל לגדול בגבהים של: 20 ס"מ, 30 ס"מ, 40ס"מ ו- 50 ?
גינה במיכלים
17.08 (11:12)
שלום
לי יש גינה שכרגע עובדים בה. התכנית היא לשים מיכלים בגובה קרקע בתוכם 25 ס"מ.
אבל מאוד רחבים.
מה ניתן לגדל בזה?
אני רוצה גינה עשירה בשיחים ועצים קטנים.
מפחדת שעושים טעות.
מה הגובה שאני צרכה?
לי יש גינה שכרגע עובדים בה. התכנית היא לשים מיכלים בגובה קרקע בתוכם 25 ס"מ.
אבל מאוד רחבים.
מה ניתן לגדל בזה?
אני רוצה גינה עשירה בשיחים ועצים קטנים.
מפחדת שעושים טעות.
מה הגובה שאני צרכה?
המלצה על מכסחת דשא
16.07 (19:32)
שלום חברים
לפי השם של הפורום אני מניח שיש כאן גולשים שעוסקים בעיצוב וסידור גינות. אני אמנם לא עוסק בעיצוב גינות בצורה מקצועית, אבל מאוד אוהב ונהנה לסדר את הגינה אצלי בבית. לאחרונה רכשתי מכסחת דשא איכותית ומקצועית, שמאפשרת לי לגזום את הדשא בחצי מהזמן, ולעשות זאת בצורה ישרה, נוחה ופשוטה. אל תתפשרו, ורכשו לעצמכם מכסחת דשא חדירה וטובה.
בהצלהח!
לפי השם של הפורום אני מניח שיש כאן גולשים שעוסקים בעיצוב וסידור גינות. אני אמנם לא עוסק בעיצוב גינות בצורה מקצועית, אבל מאוד אוהב ונהנה לסדר את הגינה אצלי בבית. לאחרונה רכשתי מכסחת דשא איכותית ומקצועית, שמאפשרת לי לגזום את הדשא בחצי מהזמן, ולעשות זאת בצורה ישרה, נוחה ופשוטה. אל תתפשרו, ורכשו לעצמכם מכסחת דשא חדירה וטובה.
בהצלהח!
הבית שלי ישן והריצוץ מסביבו מת...
11.07 (18:23)
הבית שלי ישן והריצוץ מסביבו מתחיל להתפרק כתוצאה מהתזוזות של הקרקע .
אני אזמין בעל מקצוע שיבצע ריצוף חדש , אך האם יש אפשרות למנוע בעיה כזו בעתיד ?
אני אזמין בעל מקצוע שיבצע ריצוף חדש , אך האם יש אפשרות למנוע בעיה כזו בעתיד ?
סוג ריצוף בפארק סקייטבורד
מהו סוג הריצוף האולטימטיבי לפארק סקייטבורד?
בחירת אבני גישה לגינה
באיזה סוג אבני גישה כדאי להשתמש בגינה בבית מודרני?
גינה מלאכותית
אני מעוניין לעשות גינה יפה בבית אך נורא עסוק ולא חושב שאוכל לטפח ולהתמיד בארגונה.
האם יש פתרונות מלאכותיים לעיצוב כל הגינה?
האם יש פתרונות מלאכותיים לעיצוב כל הגינה?
עיצוב גינה
25.06 (22:04)
הי ראובן
אני מבין מאוד את חוסר הזמן בלהשקיע ולטפל בגינה, וגינה מלאכותית אכן יכולה להיות פיתרון טוב, רק שלדעתי אין כמו המקור והטבעי. גם לי ביתה התלבטות קשה מאוד לגבי העניין, ובסוף בהתייעצות עם מומחים בחרתי בעיצוב גינה טבעית, ויש לי גנן קבוע שמטפל בה, הכל עניין של יכולת תקציבית ועלות מול תועלת. ממליץ לך להתייעץ עם החברה איתם אני התייעצץי, הם יוכלו לתת לך קצת יותר מושג על עלויות, דרישות טיפול ועוד. הנה פרטים: tivee.co.il
אני מבין מאוד את חוסר הזמן בלהשקיע ולטפל בגינה, וגינה מלאכותית אכן יכולה להיות פיתרון טוב, רק שלדעתי אין כמו המקור והטבעי. גם לי ביתה התלבטות קשה מאוד לגבי העניין, ובסוף בהתייעצות עם מומחים בחרתי בעיצוב גינה טבעית, ויש לי גנן קבוע שמטפל בה, הכל עניין של יכולת תקציבית ועלות מול תועלת. ממליץ לך להתייעץ עם החברה איתם אני התייעצץי, הם יוכלו לתת לך קצת יותר מושג על עלויות, דרישות טיפול ועוד. הנה פרטים: tivee.co.il
בסיס לקיר צומח
מה צריך להיות הבסיס לקיר צומח?
והאם ניתן לשתול את הצמחים על גבי קיר בטון?
והאם ניתן לשתול את הצמחים על גבי קיר בטון?
חיבור המבנה לכבישים מסביבו
מי מתכנן את חיבור המבנה לכבישים מסביבו? אדריכל נוף או מתכנן פ"ש?
פורום אדריכלות נוף ועיצוב גינות בשיתוף
- המכללה הטכנולוגית באר שבע
- קליק לחיוג: 1800-206-205
- כתובת:בזל 71, באר שבע
- אתר:tcb.ac.il
X
רוצים עוד מידע?
צריכים אדריכל, מעצב פנים או מהנדס?
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
השאירו פרטים כאן והמומחים של saf יחזרו אליכם בהקדם
ואולי תתעניינו גם בזה...
עקבו אחר פורום אדריכלות נוף ועיצוב גינות