אני מחפשת המלצה על מתקין פרגולות אלומיניום באיזור השרון, תודה לעונים
פורום פרגולות ודקים
בפורום פרגולות ודקים ישנן שאלות ותשובות הנוגעות לבניית פרגולה או דק, תמיכה בין אנשי המקצוע, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, שימו ותחזוקה, המלצות ועוד.
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום
אישור על בטיחות הפרגולה
10.08 (08:14)
עיריית תל אביב מבקשת להודיע על הקמת פרגולה וכן מבקשת לצרף אישור מבעל מקצוע.. הנדסאי בניין ,,מהנדס על בטיחותה. מה העלות של אישור כזה והאם תוכלו להפנות אותי לבעל מקצוע העוסק במתן אישורים כאלה...
אישור
20.08 (20:51)
יש את בעל המקצוע שבונה את הפרגולה ויש את המהנדס שנותן את המפרט טכני לביצוע העבודה כולל חתימה . המהנדס חותם רק לאחר שווידא שהעבודה בוצעה לפי הוראות הביצוע . עלויות -כמה מאות שקלים
הנה מאמר שמסביר את הכל
9.01 (22:52)
הנה המאמר שמסביר את הכל
www.muni.co.il/node/6180
תוכל פנות גם אליי , אשמח לעזור לך בביצוע , אנחנו עושים עבודת בניית פרגולות מעולה - korotenu.co.il/
בהצלחה !
www.muni.co.il/node/6180
תוכל פנות גם אליי , אשמח לעזור לך בביצוע , אנחנו עושים עבודת בניית פרגולות מעולה - korotenu.co.il/
בהצלחה !
אם הפרגולה אטומה למים אז כן
12.01 (09:44)
תמחור התקנת פרוגלה
2.08 (18:33)
שלום,
כמה אמורה לעלות התקנת פרגולה בלבד? חומרים של הלקוח.
גודל 24 מ"ר, עץ גושני 15*15 + הצללת במבוק.
תודה רבה
כמה אמורה לעלות התקנת פרגולה בלבד? חומרים של הלקוח.
גודל 24 מ"ר, עץ גושני 15*15 + הצללת במבוק.
תודה רבה
עלות התקנה
3.08 (16:06)
שלום במידה ורכשת את כל החומרים הנדרשים עלות התקנה תעלה לך אצל המקצוענים בין 200 ל400 ש"ח למטר מרובע. אם תתאמץ אולי תמצא כאלה שעובדים ביומיות של 400 או 500 ש"ח. אמור לקחת ל2 פועלים 3 ימים לסיים עבודה כזאת כולל הצביעה של העץ.
חישוב עומסים בפרגולה
22.07 (21:57)
אשמח לעצתכם הטובה!
מה המשקל שתושבת ברזל גדולה לפרגולה יכולה לשאת? הפרגולה שעונה על שתי צלעות הבית ועל קורת עץ רחבה מאוד. הדאגה שלי היא לגבי תושבת הברזל שמחזיקה מחצית מהמשקל של הקורה הקדמית הרחבה וחלק מהמשקל של הקורות המקשרות
מה המשקל שתושבת ברזל גדולה לפרגולה יכולה לשאת? הפרגולה שעונה על שתי צלעות הבית ועל קורת עץ רחבה מאוד. הדאגה שלי היא לגבי תושבת הברזל שמחזיקה מחצית מהמשקל של הקורה הקדמית הרחבה וחלק מהמשקל של הקורות המקשרות
עומסים
24.07 (16:56)
שלום עמית לגבי עומסים תושבות וכ' אני ממליץ לך לפנות למהנדס ו/או בעל מקצוע זאת לא שאלה שאפשר לתת עליה תשובה בפורום .
בעיה עם גובה האדמה
1.07 (12:03)
שלום,
אני מעוניין לבנות דק בחצר של הבית אבל הבעיה היא שהאדמה של החצר נמוכה מהסף כניסה של הוויטרינה רק ב 10-15 סמ. כלומר אם אני רוצה שהדק יהיה באותו גובה של הסף אני צריך להניח את התשתית (10X5 ) ממש על האדמה. התוכנית היא להניח ולחבר את התשתית על בלטות דגולות. האם אני עכשיו חייב להנמיך את גובה האדמה בכל שטח הדק (כ-25 מ"ר) עם טורייה ב5 סמ כדי שיהיה מקום לבלוטה?
יש איזה פיתרון אחר?
תודה.
אני מעוניין לבנות דק בחצר של הבית אבל הבעיה היא שהאדמה של החצר נמוכה מהסף כניסה של הוויטרינה רק ב 10-15 סמ. כלומר אם אני רוצה שהדק יהיה באותו גובה של הסף אני צריך להניח את התשתית (10X5 ) ממש על האדמה. התוכנית היא להניח ולחבר את התשתית על בלטות דגולות. האם אני עכשיו חייב להנמיך את גובה האדמה בכל שטח הדק (כ-25 מ"ר) עם טורייה ב5 סמ כדי שיהיה מקום לבלוטה?
יש איזה פיתרון אחר?
תודה.
בניית דק
3.07 (23:28)
אין פיתרון אחר תוציא אדמה אל תתעצל כי זה לא טוב שהעץ יהיה קרוב לאדמה שבחורף תתרטב ותעלה לחות לעץ ותהרוס אותו..
משקל מקסימאלי של פרגולות
19.05 (21:09)
שלום,
כמה קורות 7X15 באורך 3 מטר ניתן לשים על 2 קורות תמך 15X15 אשר נתלות על קורת 7X15 על קיר הבית ?
ומהו המרחק המומלץ בין קורה לקורה ?
תודה
כמה קורות 7X15 באורך 3 מטר ניתן לשים על 2 קורות תמך 15X15 אשר נתלות על קורת 7X15 על קיר הבית ?
תודה
משקל מקסימאלי של פרגולות ומרחק בין קורות
19.05 (21:09)
שלום,
תודה
תודה
בניית פרגולה
17.05 (22:39)
צביעת פרגולה
27.04 (13:30)
הפרגולה שלי מעץ איפאה והיא ישנה מאוד ..
אני רוצה לצבוע אותה בגוון לבן.
באיזה חומר מומלץ לי להשתמש?
ומה התהליך הנכון לצביעה?
אני רוצה לצבוע אותה בגוון לבן.
באיזה חומר מומלץ לי להשתמש?
ומה התהליך הנכון לצביעה?
קורות של פרגולה
10.04 (15:37)
שלום,
קורות לפרגולה שיוצאת מקיר אחד עד איזה אורך הם יכולות להיות ללא צורך בעמודים בקצה השני?
אם אני עושה קורות של 10/20 סמ
קורות לפרגולה שיוצאת מקיר אחד עד איזה אורך הם יכולות להיות ללא צורך בעמודים בקצה השני?
אם אני עושה קורות של 10/20 סמ
קורות פרגולה
12.06 (00:29)
שלום רעות,
אני רואה שעדיין לא ענו לך על שאלתך ולא יודע אם קיבלת תשובה מספקת במקור אחר.
האמת שגם אני הייתי שמח מתוך סקרנות לדעת מה התשובה לשאלה שלך. מקווה שמישהו יענה בהקדם.
בכל מקרה אולי כדאי לך להרים טלפון לבעל מקצוע ולשאול.
יכול לצרף לך פה כמה דגשים לגבי פרגולה שאני עברתי עליהם לאחרונה כיוון שאני רוצה להתקין פרגולה בחצר האחורית של הבית על מנת שיהיה מקום מוצל. תוכלי למצוא באתר גם מספרי טלפון של בעלי מקצוע מאמין שיענו לך על שאלה זו ללא עלות או צורך להגיע למקום www.tovtod...spx?id=545
אני רואה שעדיין לא ענו לך על שאלתך ולא יודע אם קיבלת תשובה מספקת במקור אחר.
האמת שגם אני הייתי שמח מתוך סקרנות לדעת מה התשובה לשאלה שלך. מקווה שמישהו יענה בהקדם.
בכל מקרה אולי כדאי לך להרים טלפון לבעל מקצוע ולשאול.
יכול לצרף לך פה כמה דגשים לגבי פרגולה שאני עברתי עליהם לאחרונה כיוון שאני רוצה להתקין פרגולה בחצר האחורית של הבית על מנת שיהיה מקום מוצל. תוכלי למצוא באתר גם מספרי טלפון של בעלי מקצוע מאמין שיענו לך על שאלה זו ללא עלות או צורך להגיע למקום www.tovtod...spx?id=545
תשובה
30.06 (14:41)
קורות יוצרות מהקיר ללא תמיכה- שאלה מורכבת מידי .... רעות אומרת שהקורות יוצאות מקיר אז השאלה היא כמה מטר הקורות יושבות בתוך הקיר? יש לחשב עומסים של אלמנטים נוספים שיורכבו על הקורות שיוצאות מהקיר , במידה ויורדים שלגים באיזור אז שלג מגיע למשקל של 100 קילו למטר מרובע. איך מורכות הקורות באיזה ברגים ופרזול ...אני ממליץ לעבודות מסוג זה לקחת בעל מקצוע עם נסיון והסמכה בתחום.
חומר אלומיניום לפרגולה תלויה
5.02 (09:09)
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה ניתן לקנות חומר אלומיניום "פרופילים" לפרגולה תלויה?
באזור הדרום תודה
באזור הדרום תודה
קניית פרופיל אלומיניום לפרגולה תלויה
11.02 (15:21)
יבגני שלום,
בהמשך לשאלתך, תוכל למצוא פרופילים ואפילו קיט מוכן להתקנה של פרגולה תלויה באתר של יוניקיט ישראל במידה ואתה מעוניין להתקין לבד.
אני יודע בוודאות שהם מספקים את הפרגולה עד לדלת הלקוח
www.unikit.co.il
בהמשך לשאלתך, תוכל למצוא פרופילים ואפילו קיט מוכן להתקנה של פרגולה תלויה באתר של יוניקיט ישראל במידה ואתה מעוניין להתקין לבד.
אני יודע בוודאות שהם מספקים את הפרגולה עד לדלת הלקוח
www.unikit.co.il
מידות פרופיל קורה
16.01 (10:14)
שלום רב,
אני מעוניין לבנות דק אורן מוגבה (כ140 ס״מ מעל האדמה בכדי ליצור שטח איחסון מתחתיו), גודל הדק 15מ״ר 5 מטר על 3 מטר.
אני מעוניין להשתמש בשתי קורות מרכזיות שעליהן יונחו יתר הקורות במרווחים של 40 ס״מ.
אני מעוניין שכל אחת משתי הקורות המרכזיות שאורכן כ5 מטרים תונחנה על שלושה עמודים כאשר המפתח בין עמוד לעמוד 2 מטרים.
באיזה פרופיל קורה עלי להשתמש בכדי שלא תיווצר בטן במפתח של שני מטרים?
אני מעוניין לבנות דק אורן מוגבה (כ140 ס״מ מעל האדמה בכדי ליצור שטח איחסון מתחתיו), גודל הדק 15מ״ר 5 מטר על 3 מטר.
אני מעוניין להשתמש בשתי קורות מרכזיות שעליהן יונחו יתר הקורות במרווחים של 40 ס״מ.
אני מעוניין שכל אחת משתי הקורות המרכזיות שאורכן כ5 מטרים תונחנה על שלושה עמודים כאשר המפתח בין עמוד לעמוד 2 מטרים.
באיזה פרופיל קורה עלי להשתמש בכדי שלא תיווצר בטן במפתח של שני מטרים?
פרופיל
7.02 (18:27)
קורה של 5X15 תחזיק מעמד ..ואם אתה רוצה להיות יותר רגוע תחבר 5X20 בשביל עוד כמה שקלים זה כדאי
שיפוע של גג רעפי חרס לפרגולה
13.12 (23:23)
שלום וחג שמח,
אני מתכנן לבנות פרגולה עם קירוי רעפי חרס בחזית הבית (מוקפת בצמחיה גבוהה) עם קיר בלוקים תומך בגובה 3.2 מטר במושב בנגב הצפוני.
גודל שטח הפרגולה הוא 23 מ"ר רצ"ב סקיצה עם מידות.
מידות העץ הן:
4 ניצבים 15*15 ס"מ דו שכבתי מוקצע
קורות 10*20 ס"מ גושני (פינגר)
רצ"ב תמונה של פירוט החומר.
השיפוע שחישבתי הוא 30%
1. האם בשיפוע הנ"ל קיימת סכנה של חדירת גשם מהרעפים? על פי תקן ראיתי שמדברים על 35% בכדי להישאר עך הצד הבטוח. האם ב 30% אני יכול להיות רגוע?
2. מאחר ושיפוע של 30% יביא אותי לגבוה של 1.73 של שני הניצבים בסוף הפרגולה, האם קיימת אפשרות לבצע ב 28% אחוזי שיפוע במטרה להגביה את הניצבים בכמעט 10 ס"מ ולהגיע לגובה ניצב של 1.828 ?
*אני מכיר את האופציות להשתמש בסוגי קירוי אחרים של סנטף ורעפים מסוג שונה אך מעוניין לבצע עם רעפי החרס שברשותי.
תודה מראש וחג חנוכה שמח
אני מתכנן לבנות פרגולה עם קירוי רעפי חרס בחזית הבית (מוקפת בצמחיה גבוהה) עם קיר בלוקים תומך בגובה 3.2 מטר במושב בנגב הצפוני.
גודל שטח הפרגולה הוא 23 מ"ר רצ"ב סקיצה עם מידות.
מידות העץ הן:
4 ניצבים 15*15 ס"מ דו שכבתי מוקצע
קורות 10*20 ס"מ גושני (פינגר)
רצ"ב תמונה של פירוט החומר.
השיפוע שחישבתי הוא 30%
1. האם בשיפוע הנ"ל קיימת סכנה של חדירת גשם מהרעפים? על פי תקן ראיתי שמדברים על 35% בכדי להישאר עך הצד הבטוח. האם ב 30% אני יכול להיות רגוע?
2. מאחר ושיפוע של 30% יביא אותי לגבוה של 1.73 של שני הניצבים בסוף הפרגולה, האם קיימת אפשרות לבצע ב 28% אחוזי שיפוע במטרה להגביה את הניצבים בכמעט 10 ס"מ ולהגיע לגובה ניצב של 1.828 ?
*אני מכיר את האופציות להשתמש בסוגי קירוי אחרים של סנטף ורעפים מסוג שונה אך מעוניין לבצע עם רעפי החרס שברשותי.
תודה מראש וחג חנוכה שמח

שיפוע של גג רעפי חרס לפרגולה רשימת החומרים
13.12 (23:25)
שיפוע
6.01 (23:40)
קצת באיחור מקווה שיעזור לך.. 30 אחוז מצוין לא יחדור מים למרות שהיצרן אומר 35 .
דק קרוליינה
13.12 (17:05)
דק קרולינה שהותקן לפני 4 שנים שהבסיס במרווח של 60 ס"מ רוב הדק מותקן על גרנולית וחלק על אדמה עם בסיס של אבנים משתלבות לא תחזקתי את הדק אפילו פעם אחת והוא נרקב בחלק מהמקומות
השאלה שלי אם יש לי עילה לתבוע את מתקין הדק בשל הבסיס שהוא כל 60 ס"מ בדק קרולינה ובנוסף שהדק מונח על משתלבות אציין שהדק יציב ברובו מה הייתם מציעים לעשות
השאלה שלי אם יש לי עילה לתבוע את מתקין הדק בשל הבסיס שהוא כל 60 ס"מ בדק קרולינה ובנוסף שהדק מונח על משתלבות אציין שהדק יציב ברובו מה הייתם מציעים לעשות
בקשר לתביעה תמיד רצוי לשאול בפ...
29.12 (09:19)
בקשר לתביעה תמיד רצוי לשאול בפורום של עו"ד הם בטח יותר מבינים בעניין המשפטי,לגביי המרחק של 60 ס"מ אכן לא מומלץ -אבל מה הקשר בין זה לבין הריקבון של העץ שלא טופל על ידך
הייתי ממליץ לך ולאחרים שיודעים מראש שהם לא מתכוונים לטפל או לעבוד בשביל הדק להשתמש בעץ ללא טפול (WPC) כך שיוכלו להנות מעץ עם אחריות ל20 שנה מבלי צורך לשמן ,לצבוע או כל טיפול אחר דוגמאת הדק של חברת "בול-דק" עם אחריות ל 20צשנה וללא צורך בטיפול כלל
הייתי ממליץ לך ולאחרים שיודעים מראש שהם לא מתכוונים לטפל או לעבוד בשביל הדק להשתמש בעץ ללא טפול (WPC) כך שיוכלו להנות מעץ עם אחריות ל20 שנה מבלי צורך לשמן ,לצבוע או כל טיפול אחר דוגמאת הדק של חברת "בול-דק" עם אחריות ל 20צשנה וללא צורך בטיפול כלל
התקנת מנוע בסוכך המרפסת/גינה
6.11 (16:47)
מדוע מומלץ להתקין מנוע בסוכך המרפסת/גינה?
מנוע בכדי שלא תעבדי קשה עם המנואלה זה הכל
19.08 (13:08)
לדעתי מיותר !
שירן נסים
תכנון פרגולה מעץ מלא
אני בונה פרגולה מעץ מלא בגודל 2*3 מטר עם עמודים וקורות ראשיות.
האם אני צריך להוסיף קורות מישניות לתכנון?
האם אני צריך להוסיף קורות מישניות לתכנון?
קורות משניות
19.08 (13:11)
אין צורך במידה ובנית בצורה חזקה ובטיחותית
שירן נסים
חיבור פרופילים בפרגולה
מה הדרך הטובה ביותר לחיבור פרופילים מפלדה בפרגולה?
איזה פרופיל ? איזה חיבור?
19.08 (13:07)
שלח תמונה נוכל לעזור לך יותר
שירן נסים
סגירה דקורטיבית של פרגולה
אני רוצה להתכונן לחורף ולסגור את הפרגולה על מנת שנוכל להינות מהגינה גם בגשם.
איזו דרך דקורטיבית קיימת לסגירה של הפרגולה?
הפרגולה שלנו עשויה מעץ עם רווחים של 40 ס"מ בין עץ לעץ.
איזו דרך דקורטיבית קיימת לסגירה של הפרגולה?
הפרגולה שלנו עשויה מעץ עם רווחים של 40 ס"מ בין עץ לעץ.
סגירת פרגולה לחורף
7.08 (22:53)
סנטף .
19.08 (12:57)
אתה יכול להרכיב לבד
19.08 (13:02)
אורן פיני
19.08 (12:55)
90 אחוז מהפרגולות בארץ עשויות מעץ אורן סוגים אחרים של עץ יעלו פי 3
שירן נסים
ספיגה של שמן על עץ איפאה
כמה זמן מרגע מריחת שמן על גבי דק מעץ איפאה החומר אמור להתייבש?
עברו חמישה ימים מיום המריחה והשמן עדיין לא נספג.
אודה לעזרה מקצועית
עברו חמישה ימים מיום המריחה והשמן עדיין לא נספג.
אודה לעזרה מקצועית
בימים חמים לוקח יום אחד בלבד
19.08 (12:52)
אם את אומרת שכבר חמישה ימים ולא התייבש משהו מוזר אולי המקום מוצל מאוד או שמרחתם יותר מידי שמן...
שירן נסים
שלומית שלום רב במידה והשמן ...
5.09 (22:58)
שלומית שלום רב
במידה והשמן לא נספג יש לוודא שבטרם משיחת השמן בוצע ניקוי יסודי של המשטח
אם ע"י לחץ מים או ע"י ליטוש במקרים יותר קיצוניים
יש לקחת בחשבון שקורות העץ הגיעו כנראה ממספר גזעים שונה ולכל אחד מהם יש את
אחוזי הספיחה היחודיים שלו כך שאם מדובר במקומות בודדים או בחלק מהלוחות ניתן לבצע ניקוי
יסודי ושימון נוסף אבל אם מדובר במשטח כולו צריך להתרשם ע"י מראה פיסי לסיבה
ייתכן כי העץ רוווי שמן או שהשמן אינו מתאים לסוג העץ
במידה והשמן לא נספג יש לוודא שבטרם משיחת השמן בוצע ניקוי יסודי של המשטח
אם ע"י לחץ מים או ע"י ליטוש במקרים יותר קיצוניים
יש לקחת בחשבון שקורות העץ הגיעו כנראה ממספר גזעים שונה ולכל אחד מהם יש את
אחוזי הספיחה היחודיים שלו כך שאם מדובר במקומות בודדים או בחלק מהלוחות ניתן לבצע ניקוי
יסודי ושימון נוסף אבל אם מדובר במשטח כולו צריך להתרשם ע"י מראה פיסי לסיבה
ייתכן כי העץ רוווי שמן או שהשמן אינו מתאים לסוג העץ
שיקום פרגולה שצבעה דהה
באיזה צבע מומלץ להשתמש על מנת לשקם פרגולה מעץ שצבעה דהה?
ורנית לעץ, לא משנה של איזה חברה כולם טובים
19.08 (12:42)
חייב לנקות ולשייף לפני הצביעה
שירן נסים
לא כדאי לחרוג
16.04 (20:50)
שלום דניאל
תוכל למצוא מידע רלוונטי שיענה על השאלה שלך פה www.tovtod...px?id=523.
שים לב שאם תהיה חריגה תיאלץ לשלם על כך ארנונה אז כדאי ממש לשים לב. אם את הפרגולה בונה בעל מקצוע, סביר להניח שהוא יודע מה החוק לגבי בניית פרגולות וכדאי לשאול גם אותו.
תוכל למצוא מידע רלוונטי שיענה על השאלה שלך פה www.tovtod...px?id=523.
שים לב שאם תהיה חריגה תיאלץ לשלם על כך ארנונה אז כדאי ממש לשים לב. אם את הפרגולה בונה בעל מקצוע, סביר להניח שהוא יודע מה החוק לגבי בניית פרגולות וכדאי לשאול גם אותו.
בחירת סוג פרגולה לבית פרטי
איזה סוג פרגולה הוא הזול ביותר כולל התייחסות לאחזקה?
סוג פרגולה
3.10 (23:17)
עץ אורן הכי נפוץ וזול החתך של העץ תלוי באורך והרוחב של הפרגולה
עקבו אחר פורום פרגולות ודקים
RSS