פורום עיצוב פנים - עיצוב בתים, מוסדות ועסקים
פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?
יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.
שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית
www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום
מיכל
31.07 (18:47)
שלום וברכה
האם יש אפשרות לאוטוקד דרך האינטרנט שאני נכנס ממחשב לו שלי בדומה לתוכנות האופיס?
במידה וכן אשמח מאוד לקישור.
בתודה מראש,
מיכל
ליטל
21.05 (22:03)
דרושים/ות לעבודה בקלדנות ללא ניסיון, ניתן לעבוד מהבית, עבודה קלה ובשעות גמישות שכר גבוהה! לפרטים ניתן לשלוח קורות חיים בוואטספ 055-9918933
אללי ענת
9.03 (00:28)
שמי ענת אני מעצבת פנים ואשמח לעבוד אצל מעצב/ת פנים/ אדריכל כעוזרת.
אשמח לקבל הצעות :)
נורית אוליבה
5.02 (18:28)
נא סיוע
עלות שכ"ט לפי שעה- עבור יעוץ מקצועי בתחום אדריכלות ועיצוב פנים
ניסיון- מעל 30 שנה
יעל נשר
7.01 (18:16)
היי. מעונינת לדעת על בעלי מקצוע שיכולים לסגור לי את התקרה עם סוג מגשים שיוכלו להתפרק כאשר בונים סוכה. מצד שני שיראה טוב בסלון. (מגדילים את הסלון ע"ח המרפסת)
שרית
2.06 (15:17)
הכיני את עצמך לערב בלתי נשכח עם שמלה מ־HTOFASHION. עם שילוב בין אופנה עדכנית לעיצוב קלאסי, תוכלי למצוא בדיוק את מה שיגרום לך לזהור. הזמיני בקלות אונליין וקבלי את המראה שחלמת עליו עד הבית. חפשי בגוגל HTOFASHION
אהובי בן חמו
30.12 (11:42)
רציתי לשאול איך אני מכניסה PDF בצורה הכי טובה לאוטוקד וגם שהמידות יהיו תקינות
אווה
7.12 (20:44)
יפת שלום,
כבר "נפגשנו" פעם :-)
כמה עצות כלליות: כשתקנה מרצפות לחדרים אל תאמר בחנות "נגד החלקה" כי אז תקבל מרצפות "אנטי סליפ" מיוחדות המיועדות לחדר רחצה או מקלחת וזאת לא הכוונתך. יש תקן למרצפות מיוחדות כאלה שהן נגד סכנת החלקה כשיחפים והרצפה רטובה או עם סבון. מרצפות כאלה לרוב לא קלים לניקוי, בגלל שהן מחוספסות ולרוב לא מתאימות בדוגמה/גודל לחדרים.
לריצוף בחדרים באופן כללי תגדיר בחנות כ"לא מחליק" (עניין של סמנטיקה) ובמקרה זה המבחר הוא גדול וניתן להתאים לחדרים. אני ממליץ על מט שלרוב אינו מחליק ויחד עם זאת מה שאני עושה לאחר שמצאתי מרצפת שמוצאת חן בעיני, לא מתביישת להרטיב ופשוט לנסות.
כמובן לחדר רחצה ממליצה ומחייבת "נגד החלקה 10R" ובמקלחת עצמה R11 לפי התקן.
בקשר לצבע רצוי בהיר אבל לא בהיר מידי ורצוי לא צבע חלק (אחיד).
יחד עם זאת אני מאוד ממליצה במקרה שלך על פרקט באיכות טובה שקל לניקוי. אפילו סינטטיים יש עכשיו איכותיים, לא צריך להפוך את הבית כשיפוץ ותוך כמה שעות מניחים אותם וגם ניתנים להחלפה בקלות.
בהצלחה!
רתם פרידמן
21.11 (18:02)
שלום, אני מחפשת המלצה לצלמים של חללים לשני פרוייקטים, החללים לא גדולים בכלל, מחפשת מישהו שידע להוציא מהם את המיטב, תודה
אהובי בן חמו
8.10 (16:36)
כמה אני אמורה לקחת על עבודות עיצוב פנים בתור סטודנטית?
אהובי
שווש
21.07 (15:39)
צבע 0124 של נירלט, מה הצבע הכי דומה לו בטמבור?
אווה
22.07 (11:14)
ישנם חנויות שבהם מערבבים צבעי טמבור על פי הנתונים שלך.
מורן
10.07 (13:58)
שלום,
אני מתלבטת לגבי כניסתי לעולם עיצוב הפנים (בשלב ב של חיי),
רציתי לדעת איפה מומלץ ללמוד שמכין אותך הכי טוב בתחום המעשי,
בנוסף.. איזה זה להיות מעצב? האם חייב לעבוד כעצמאי? והאם זה קשה למצוא עבודות בתחום?
יש עבודה גם לשכירים בתחום עיצוב פנים?
אשמח לעזרה, תודה רבה.
ענבל
5.06 (19:30)
שלום
אני מתכננת מטבח חדש. גוון העץ יהיה 0017 של נירלט. אשמח להמלצה על שיש בגוון מתאים ומשתלב , ללא טקסטורת שיש. אשמח להמלצה לגוון מתאים.
איך אני שומרת את הקובץ אוטוקאד על מסך המחשב SAVE AS לא נותן לי לשמור את הקובץ הספציפי הזה על המסך
נחבעיח