מרצפות נגד החלקה איזה צבע יהיה הכי יפה וקל לניקוי

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

מרצפות נגד החלקה איזה צבע יהיה הכי יפה וקל לניקוי

יפת 7.12 (06:51)
איזה צבע מרצפות יתאים לבית שלי ויהיה יפה וקל לניקוי?מרצפות נגד החלקה איזה צבע יהיה הכי יפה וקל לניקוי
הוסף תגובה קישור ישיר

תמונה נוספת של החדר שלי...

יפת 7.12 (06:52)
תמונה נוספת של החדר שליתמונה נוספת של החדר שלי...
הוסף תגובה

תמונה של הסלון...

יפת 7.12 (06:53)
תמונה של הסלוןתמונה של הסלון...
הוסף תגובה

תמונה של המסדרון...

יפת 7.12 (06:55)
תמונה של המסדרוןתמונה של המסדרון...
הוסף תגובה

חדר הורים...

יפת 7.12 (06:56)
חדר הוריםחדר הורים...
הוסף תגובה

מקלחת...

יפת 7.12 (06:57)
מקלחתמקלחת...
הוסף תגובה

ריצוף

אווה 7.12 (20:44)
יפת שלום,
כבר "נפגשנו" פעם :-)
כמה עצות כלליות: כשתקנה מרצפות לחדרים אל תאמר בחנות "נגד החלקה" כי אז תקבל מרצפות "אנטי סליפ" מיוחדות המיועדות לחדר רחצה או מקלחת וזאת לא הכוונתך. יש תקן למרצפות מיוחדות כאלה שהן נגד סכנת החלקה כשיחפים והרצפה רטובה או עם סבון. מרצפות כאלה לרוב לא קלים לניקוי, בגלל שהן מחוספסות ולרוב לא מתאימות בדוגמה/גודל לחדרים.
לריצוף בחדרים באופן כללי תגדיר בחנות כ"לא מחליק" (עניין של סמנטיקה) ובמקרה זה המבחר הוא גדול וניתן להתאים לחדרים. אני ממליץ על מט שלרוב אינו מחליק ויחד עם זאת מה שאני עושה לאחר שמצאתי מרצפת שמוצאת חן בעיני, לא מתביישת להרטיב ופשוט לנסות.
כמובן לחדר רחצה ממליצה ומחייבת "נגד החלקה 10R" ובמקלחת עצמה R11 לפי התקן.
בקשר לצבע רצוי בהיר אבל לא בהיר מידי ורצוי לא צבע חלק (אחיד).
יחד עם זאת אני מאוד ממליצה במקרה שלך על פרקט באיכות טובה שקל לניקוי. אפילו סינטטיים יש עכשיו איכותיים, לא צריך להפוך את הבית כשיפוץ ותוך כמה שעות מניחים אותם וגם ניתנים להחלפה בקלות.
בהצלחה!
הוסף תגובה