מנהל לוחות זמנים

פורום זה נועד לקדם שיתופי פעולה עסקיים בין בעלי מקצוע בתחום הבית, ניתן להתייעץ על שיתופי פעולה אפשריים, להציע שת"פ והצעות עסקיות ולהציף צרכי שיתוף פעולה בתחום
תנאי השימוש בפורום

מנהל לוחות זמנים

איציק קצב ניהול לוחו 9.03 (12:17)
itzikatzav.com
נעים להכיר - איציק קצב, מנהל לוחות זמנים
אני איציק קצב בן 56 גר בישוב אבני חפץ אבא לחמישה ילדים וסבא ל-6 נכדים.

עם למעלה מ-25 שנות ניסיון בניהול לוחות זמנים בפרויקטי בנייה ותשתיות, אני מביא לעולם הבנייה שילוב ייחודי של הנדסה, ניהול ומומחיות משפטית. כמנהל לוחות זמנים מנוסה, אני מאמין שפרויקט מוצלח לא נמדד רק באיכות הבנייה, אלא ביכולת להוביל אותו בבטחה אל קו הסיום – בזמן ובמסגרת התקציב.

המסלול המקצועי שלי בניהול לוחות זמנים נבנה מתוך רצון להבין את הפרויקט מכל זווית אפשרית.

אני מחזיק בתואר מהנדס תעשייה וניהול (B.Sc.) שמהווה את הבסיס לתכנון, ניהול וראייה מערכתית בפרויקטים הנדסיים מורכבים, בתואר שני (M.A) בממשל ומדיניות ציבורית עם התמחות בביקורת פנימית המקנה לי יכולות בקרת עומק וניהול סיכונים מתקדם, ובתואר שני במשפטים (LL.M) המאפשר לי ניתוח חוזים וליווי משפטי בלוחות זמנים.

השילוב הייחודי הזה מאפשר לי להסתכל על לוח הזמנים לא רק כתרשים הנדסי, אלא כחוזה משפטי וככלי מתקדם לניהול סיכונים פיננסיים בפרויקטי בנייה.

בנוסף לעבודתי כמנהל לוחות זמנים ויועץ לחברות הגדולות במשק, אני מרצה מומחה לניהול לוחות זמנים מזה שנים רבות במוסדות האקדמיים המובילים בישראל – ביניהם הטכניון (לימודי חוץ) והמרכז האקדמי לב – שם אני מכשיר את דור העתיד של המהנדסים ומנהלי הפרויקטים בניהול לוחות זמנים.
הוסף תגובה קישור ישיר