שלייפלק

בפורום אדריכלות מתקיימים דיונים בין אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. וכן ניתן להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות, תכנון ובתהליכי בנייה לבקש עצות מקצועיות ולמצוא אדריכלים לביצוע עבודות.
תנאי השימוש בפורום

שלייפלק

שירלי 11.03 (16:14)
האם מישהו יכול להסביר לי מהי צביעת שלייפלק
ומה זה אומר צביעה בתנור האם אפשר להכניס רהיטים לתנור?
ומה ההבדל בין שלייפלק ואפוקסי??

תודה
הוסף תגובה קישור ישיר

צביעת ריהוט

שרון אדריכלות ועיצוב 12.03 (12:29)
שלייפלק הנו הכינוי לצביעת עץ מקצועית אטומה בהתזה ותוך שימוש בחמרי צבע עמידי שחיקה (שאגב ניתן לקבלם ברמות עמידות שונות, ואי לכך גם במרקמים משתנים). שלייפלק יכול להתקבל ברמות ברק ממט ועד מט משי. אם ברצונך לקבל מראה מבריק במיוחד עליך לבקש גמר אפוקסי. (שונה מבחינת תרכובת הצבע). כדאי לראות דוגמאות אצל נגר טוב או באולמות המטבחים. בהצלחה.
שרון אדריכלות ועיצוב
[email protected]
הוסף תגובה

מה הכוונה- גמר אפוקסי ומאיפה הגיע המונח צביעה

אורח 14.03 (13:39)
בתנור???
הוסף תגובה

גמר צבע בתנור

אביתר פנחס 10.01 (13:16)
מה שנקרא "צבע בתנור" מתייחס לשלייף לאק כי סוג הצבע דומה לצבע של מכוניות שם נהוג ליבש את הצבע בחדרי חימום (תנורים)כדי לתת לו חוזק. בארץ צביעת שלייף לאק איכותית נעשית בחדר נקי אך ללא שום חימום - זה רק כינוי...

אפוקסי מתייחס לציפוי נוזלי שמתקשה על הרהיט ומקנה לו תחושה של חומר פלסטי - בד"כ מבריק.

אביתר
[email protected]
הוסף תגובה

כדאי מבריק ?

מריה סמוילוביץ 17.01 (00:27)
כולם אומרים לי אל תעשי מבריק מפני שרואים עליו כל כתם , עכשיו המטבח בצבע לבן עם ידיות אינטגרליות
ועוד לא החלטתי אם זה היה מט או מבריק אני ממש בהתלבטות ...
הוסף תגובה

צבע שליפלקס וסדקים

אורח 10.06 (14:19)
הנגר בביתי צבע לי את הארון בצבע שלייפלקס לבקשתי, וכעת לאחר פחות מחודש כל המטבח סדקים, האם נכונה טענתו כי זה אופיו של הצבע ואין מה לעשות או שאולי הוא שם צבע זול אחר ו"עבד" עלי?
מדוע יש במטבח סדקים, מישהו אמר לי כי הוא שם מיבש צבע יותר מידי... האם זה נכון?
הוסף תגובה

היי מצטרפת לשאלה ...ענו לך?

מריה סמוילוביץ 17.01 (00:25)
אני ממש מפחדת לעשות שלייפלק מבריק מחשש לסדקים....ואני ממש לפני החלטה אשמח לשמוע תשובה בהקדם כל עוד אני יכלה לשנות את דעתי
הוסף תגובה

תיקונים בשלייפלק

אריה 26.08 (12:30)
שלום
האם מישהו יכול להציע דרך לביצוע תיקונים ביתיים בריהוט שלפיילק?
הוסף תגובה

ואגב אין כל קשר לתנור..

שרון אדריכלות ועיצוב 12.03 (12:31)
הוסף תגובה