עזרה בהכנת הצעה לשכ"ט לשינוי תב"ע

בפורום אדריכלות מתקיימים דיונים בין אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. וכן ניתן להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות, תכנון ובתהליכי בנייה לבקש עצות מקצועיות ולמצוא אדריכלים לביצוע עבודות.
תנאי השימוש בפורום

עזרה בהכנת הצעה לשכ"ט לשינוי תב"ע

אורח 16.12 (14:08)
אשמח לקבל עזרה או אף דוגמא להצעת מחיר כזו:
שינוי תב"ע בועדה מחוזית: תוספת מוצעת לדירה בבניין מגורים קיים מתוך שטח המרפסת.
קיבלנו אישור עקרוני מהרשות המקומית להמשך התהליך. ואת ההנחיות לאיזור וגודל השינוי. מדובר על שטח של כ-30 מ"ר לתוספת לדירה.

האם לכלול בהצעה- טיפול בהוצאת היתר בניה ו/או הכנת תכניות אדריכליות לביצוע וכו'?

או להרכיב 3 הצעות מחיר נפרדות? הרי מדובר בתקופה של שנה וחצי- שהנתיים.

אשמח לקבל עזרה בתמחור עצמו- כמה לקיחת עבור פרוייקט כזה. ואם אפשר לראות דוגמא להצעת מחיר כזו (בלי כמובן פרטים מזהים או מסגירים).

תודה מראש.
הוסף תגובה קישור ישיר

האם זה סביר? ושאלה בסוף

אורח 16.12 (14:08)
19,000 ש"ח שכ"ט עבור שינוי תב"ע נקודתית בועדה מקומית+מחוזית- תוספת שטח לדירה.

7,000 ש"ח שכ"ט עבור טיפול בהוצאת היתר בניה עבור תוספת מוצעת (כ-30 מ"ר) לדירה בבניין מגורים קיים (תכנון מוקדם+הטיפול מול הרשויות).

4,000 ש"ח שכ"ט עבור הוצאת תכניות עבודה אדריכליות לביצוע (תכניות, חתכים, פרטי אלומניום/אבן וכד').

אני לוקחת בחשבון גם תשלום לפרילנס אם אצטרך לשירטוטים בנוהל מבא"ת וכד' וזה כבר כולל מע"מ כשיעורו בחוק).
וכמובן פירטתי בכל הצעה- מה היא בדיוק כוללת.

מה אתם אומרים?
גבוה/נמוך/סביר?

הניסיון שלי בשינוי תב"ע הוא במסגרת שכירה במשרד. לכן אין לי מושג כמה לדרוש כש"ט בדיוק. וזו ההערכה שעשיתי.היות וזה תהליך ארוך ומורכב- שנה וחצי- שנתיים (אם אין התנגדויות כמובן) אני לא רוצה להפסיד. ומצד שני אני רוצה את העבודה כדי לצבור ניסיון בתחום זה כעצמאית.

ושאלה- אם יצטרפו שכנים- יש 3 דירות כאלה בכל הפרוייקט- שכ"ט עבור שינוי התב"ע מתחלק בין שלושתם?
בינתיים לא הצטרפו שכנים. וכבר קיבלנו אישור עקרוני מהועדה המקומית להתחלת התהליך.

תודה מראש.
הוסף תגובה

תב"ע

דרור קופל 12.02 (15:33)
חברתי מבצעת תבעות במספר רב של רשויות,
המחירים לעיתים גבוהים וזאת בשל מורכבות הבקשה.
לרוב היא מאושרת בוועדה מחוזית.

בכל מצב
אשמח לייעץ
www.kopel.biz
הוסף תגובה