רכישת ריהוט משרדי (לחדר משרדי בבית)
בפורום אדריכלות מתקיימים דיונים בין אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. וכן ניתן להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות, תכנון ובתהליכי בנייה לבקש עצות מקצועיות ולמצוא אדריכלים לביצוע עבודות.
תנאי השימוש בפורום
אורח
25.07 (11:40)
היי חברים,
בקרוב לאשתי תהיה יומלדת (ליתר דיוק עוד שבועיים), ואני רוצה להפתיע אותה לקראת יום הולדת שלה, חשבתי על משהו שקשור לריהוט משרדי מאחר שהיא עובדת בבית הרבה ונותנת שירותים וטיפולים למטופלים שונים. ויש לה חדר משרדי משלה, אז חשבתי על כסא משרדי חדש ואיכותי, מה דעתכם?
מאיזה חברה כדאי לקנות? כסא משרדי שונה, גם יפה מבחינת עיצוב ונוח לישיבה, כמה יעלה הדבר הזה?
תודה מראש לעונים, שבוע טוב.
ש. ארליך, אדר'
6.08 (12:32)
כאדריכלית בעלת נסיון, הייתי ממליצה לא לרכוש שום פריט ריהוט ובפרט לא כסא, ובפרט לא כזה שמיועד לישיבה ממושכת, בלי "למדוד" אותו קודם, כלומר לשבת ולהרגיש איך הוא תומך ונושא את היושב המסוים (במקרה זה היושבת המסוימת היקרה...). אני מודה שזה עלול לקלקל את ההפתעה, אבל זה עדיף מלהתקע עם משהו לא מתאים.
שלי מעצבת
15.08 (07:50)
אם יש לה כבר כסא שהיא אוהבת אולי לרפד אותו מחדש בבד מדליק , זה ייצור לה מראה ייחודי ואישי.
ליאור
19.03 (15:07)
שלום לך ,
ידוע שאצל רבים עיצוב הבית שונה מאוד במאפייניו מאלו של העיצוב בבחירת ריהוט משרדי. בדרך כלל העבודה דורשת מאתנו דרגה מסוימת של ריכוז ורצינות המבדילה את זמן העבודה מזמן הפנאי. שולחן עבודה הוא גולת הכותרת בעיצובו של כל ריהוט משרדי. פרט לכיסא המשרדי שחשוב מאוד לישיבה ונוחות במשרד. השולחן הוא ליבו של חלל העבודה. והוא זה שיקבע יותר מכל את אווירת סביבת העבודה. אי התאמה בין שולחן עבודה ובין שאר המרכיבים בעיצוב של המשרד, יכולה להשפיע לרעה על טיב אווירת העבודה הרבה יותר מאי התאמה של כל פרט אחר לשאר המרכיבים בחדר. ואם כבר קניית השולחן או ריהוט משרדי כלשהו אזי כי אני גם מחסידי פיטארו ומאוד מרוצה מהחברה ומהרהיטים שלה.
אלון
28.05 (11:09)
פיטרו שהזכירו כאן באמת נחשבים לטובים. אני באופן אישי לא ממליץ על חנויות כלליות לבית, דוגמת הום סנטר וכו'. המבחר בהן בדרך כלל מצומצם יחסית, ומחיר יקר יותר.
אתה תמיד יכול גם לפתוח אתרים דוגמת זאפ דפי זהב ולחפש חנויות רהיטים באזור שלך.
כפי שאמרו לפניי, חשוב שתגיע למקום ותתרשם מהרהיטים, תראה אם הם נוחים וכן הלאה.
רונית
2.07 (14:32)
אני ממליצה לך להיכנס לאתר של היפר משרד ולהתרשם, לא מזמן ביצעתי שם קנייה גדולה והתרשמתי מאוד, בנוסף לכך יש עוד הרבה חברות רהיטים שיכולות לעזור לך ..
ירון קשינסקי
17.05 (11:30)
אני יכול להמליץ לך על חברה שנקראת "סטטוס ריהוט משרדי"
יש להם מגוון רחב של כסאות משרדיים איכותיים ואורטופדיים
המחיר סביר גם הוא !
www.office-masters.com