עיצוב פנים לדירה קטנה

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

עיצוב פנים לדירה קטנה

ליאת 7.07 (00:02)
שלום רב,
אני גרה בדירה שכורה מאוד קטנה עם בעלי ובתי התינוקת.
הבעיה העיקרית היא שהסלון מאוד קטן.
הייתי רוצה להזמין מעצב פנים שיאמר לי האם בכלל יש סיכוי לעצב את הדירה בצורה כזו שתתאים לנו, מכיוון שלדעת בעלי (ולדעת כולם) עלינו לעזוב את הדירה, אבל אני מאוד אוהבת את האיזור ומאוד רוצה להישאר.
כמה צריכה לעלות פגישת ייעוץ כזו?
תודה
הוסף תגובה קישור ישיר

אפשרי מאוד

מריה אוסטינט 18.06 (12:33)
היי ליאת,
אני מבינה אותך לגמרי ... ולדעתי אם את מאוד אוהבת את האזור אז שווה להתעקש. מה שכן על מנת לתת לך ייעוץ ולעזור לך להגיע להחלטה סופית, אני חייבת לראות את הדירה. אשמח מאוד לדבר איתך. את מוזמנת להתקשר אליי וניקבע פגישה. 0544-771097
לילה טוב,
מריה
הוסף תגובה

היי

שירן רואימי 7.07 (10:19)
אשמח לקבוע איתך פגישת ייעוץ
טל: 050-2353781
בשיחת הטלפון אני יסביר לך את שאר הפרטים
יום מקסים לא להתייאש .! (:
הוסף תגובה

פגישת ייעוץ עם מעצב/ת פנים

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
פגישת ייעוץ עם מעצב/ת פנים היא פגישת עבודה לכל דבר והעלות שלה תלויה במעצב/ת עצמו. עד כמה שאני יודעת, פגישה כזו יכולה לעלות בין 300 ש"ח ל-700 ש"ח ואף מעבר לכך.
פגישת הכרות, בשונה מכך, היא פגישה שמטרתה לבדוק אפשרות לעבודה משותפת, לתאם ציפיות ולקבל הצעת מחיר לשכר הטירחה. פגישה כזו ברוב המקרים אינה בתשלום, בהתאם להחלטת המעצב/ת.
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

עיצוב פנים

דניאלה ברנד 20.08 (14:12)
אשמח להעניק לכם פגישת ייעוץ ללא התחייבות
דניאלה ברנד
עיצוב ואדריכלות פנים
054-5534854
הוסף תגובה

עקרונות עיצוב הבית

רונית 11.12 (11:08)
כל חלל, ולו הקטן ביותר, ניתן לעצב בצורה שתתאים יותר לצרכים שלך ושל משפחתך. מאמר מעולה של מעצבת פנים איריס דשון המפרט את העקרונות החשובים בתתחום עיצוב הבית.

irisdishon.blogspot.co.il/
הוסף תגובה

הכל אפשרי

אבי 15.09 (16:19)
היי ליאת
אשמח אם תיצרי קשר ונוכל לקבוע פגישה

בברכה
אבי
0533347924
www.a-vdesign.co.il
הוסף תגובה

פגישת ייעוץ-ללא עלות!

ליעד יוסף-מעצב פנים 8.10 (17:24)
שלום ליאת,
רבים כמוך מכירים את התחושה של חיבור לדירה ומוכנים להשקיע מעט על מנת לקבל תוצאות.

פגישת הייעוץ היא ללא עלות. מטרתה העיקרית היא להכיר את הדירה ואתכם כמובן. לברר מה הצרכים ומה המגבלות.

מצרף תמונה של דירה שכורה שעברה שינוי!!

אשמח אם תצרי עימי קשר

נייד- 0508815405
משרד- 0747020002
מייל-studio/[email protected]פגישת ייעוץ-ללא עלות!
הוסף תגובה

פנג שואי

רינת ענבר 18.01 (11:40)
היי לכם ,
שמי רינת ענבר , אני מעצבת פנים ויועצת פאנג שוואי .
מנסיוני , עיצוב לפי שיטת הפאנג שואי הינו יעיל ,ומניב
תוצאות גם במישור התכנוני -עיצובי וגם במישור האנרגטי הביתי .
אשמח להיענות לאתגר ,
טלפון :054-4449098

מחכה לשמוע ממך,
רינת
הוסף תגובה