תכנון חדר הורים וחדר אמבטיה

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

תכנון חדר הורים וחדר אמבטיה

רחלי 22.07 (11:46)
שלום רב לכולם!
ברצוני לעצב חדר אמבטיה המשותפים לדיירי הבית ולאורחים יחד עם המכונת כביסה והמייבש.
כמו כן בחדר ההורים ניסיתי לשלב ארונות וחדר שירותים - אשמח לשמוע את דעתכם לגבי העיצוב.
מאוד חשוב עבורי שהעיצוב ישדר הרמוניה ורוגע בהשראת עיצוב הפנג שוואי.
אשמח לשמוע את דעתכםתכנון חדר הורים וחדר אמבטיה
הוסף תגובה קישור ישיר

תכנון יחידת הורים וחדרי רחצה

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
רחלי שלום,

השרטוט חלקי ולא רואים את מבנה הדירה. כמו כן לא ידועה הפרוגרמה (מי גר שם, מהם הצרכים ועוד). עם כל המידע החסר אני רואה כמה בעיות בתכנון, קצת קשה להשיב על הכל במלל אז ממש על קצה המזלג:

1. כדאי להפריד את חדר הרחצה מחדר השירות, זה מאוד לא נוח כי כשמישהו מהדיירים או האורחים משתמש בחדר לפונקציה אחת, אז גם הפונקציה השניה תפוסה, מה גם שיש מספיק מקום להפרדה.

2. מבנה יחידת ההורים לא אופטימלי. היחידה גדולה וניתן לסדר אותה בצורה אחרת, נוחה יותר. כדאי לרווח קצת את חדר הרחצה והארונות. אולי ארון קיר אחד גדול. הטלוויזיה נמצאת ממש מול החלון. כדי לצפות בה בשכיבה במיטה היא צריכה להיות גבוהה וזה לא ניתן כשיש שם חלון.

איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

תכנון יחידת הורים וחדרי רחצה

שלום רב איילת, תודה רבה על כל העצות.

שיניתי את תכנון הקירות. אך נוצרו לי מס' בעיות בתכנון- בחדר ההורים אין מקום לטלוויזיה מה דעתך על הסידור של השירותים?
בעקבות המלצתך הפרדתי בין חדר השירות לחדר הרחצה.
מצ"ב את כל התכנית של הבית- כרגע הבית מיועד לזוג צעיר(אין לנו כרגע ילדים) כל החלונות החיצונים והקירות החיצונים אינם ברי שינוי אך הקירות הפנימים והדלתות ניתנים לשינוי.תכנון יחידת הורים וחדרי רחצה
הוסף תגובה

לגבי חדר השינה של ההורים

שלום רב איילת, לאחר סידור מחודש של חדר האמבטיה בחדר ההורים נתקלתי בבעיה שאין מקום לארונות.
חשבתי ל"גנוב" מהחדר הילדים השמאלי שטח לאחסון הארון להורים.
כמו כן בחדר הילדים יצרתי נישה שמופנה למטבח לשם מזווה/ מקום לאחסון מעילים.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא.לגבי חדר השינה של ההורים
הוסף תגובה

תכנון דירה

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
רחלי שלום,

אנסה להשיב כמה שאפשר:

1. לא נראה לי נכון להפריד בין השירותים לחדר הרחצה ביחידת ההורים, זה בזבוז מיותר של שטח.
2. לא הייתי מקטינה את חדר הילדים לטובת ארון אחסון בכניסה, כי הכניסה מספיק רחבה. חבל לצמצם שטחי אחסון בחדר.
3. את חדר ההורים הייתי מסדרת אחרת, הוא מספיק גדול וחייב להיות בו מקום לארון.
4. את כיור המטבח הייתי ממקמת במרכז החלון ולא רק מסיבה אסתטית. נוח שיש משטח רחב משני צדדיו.

את את מעוניינת בייעוץ מקיף וממוקד, את מוזמנת לפנות אלי אישית:
[email protected]
נייד: 052-2257664
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

לאיילת

תודה רבה על העצות איישם אותם.
הוסף תגובה