ארגונומיה במטבח

פורום אדריכלות נועד לדיוני אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. אתם מוזמנים להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות ותכנון, גם גם להתייעצות עם אדריכלים לאנשים בתהליכי תכנון ובנייה.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

ארגונומיה במטבח

ערן 13.04 (21:45)
ברצוני לברר לגבי גובה שיש מומלץ כל היצרנים ממליצים על גובה שיש עם כיור או כיריים באותו גובה 90ס"מ. מנסיוני עם מטבח קיים ברחיצת כלים עם שיש בגובה 90 ס"מ כואב הגב. בספר למטבחים ראיתי שממליצים גובה שונה של השיש באיזור הכיור ואיזור הכיריים. מה נכון?
הוסף תגובה קישור ישיר

מידות במטבח

סמדר 15.04 (11:18)
גובה 90 הוא הגובה המקובל והנפוץ ביותר למטבחים. מי שנמוך יכול לעשות גם 88 ומי שממש גבוה יעשה 94-5, לא יותר!! אם רוצים לעשות גובה שונה באזור הכיריים צריך לראות את התכנון הכולל של המטבח, אזור הבישול שיהיה בנפרד ועוד. משטח רציף שיש בו מספר גבהים לא יראה בדר"כ טוב.צריך אז גם לחפות את הפרש הגובה משני צידי הכיריים ועוד.
הוסף תגובה

תקן לגובה שיש לעבודה?

אורח 27.09 (14:46)
האם יש המלצה לתנוחת זוית היד בזמן שעובדים על משטח עבודה במטבח?
הוסף תגובה