מטבח בצורת ח

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

מטבח בצורת ח

עדי 21.09 (10:32)
שלום,
אנחנו מתלבטים האם נכון לעשות מטבח בצורת ח כאשר מידות המטבח הן 285x325.
אם אנחנו נעשה צורת ח נשאר מרחק בבסיס של 150 ס"מ.
השאלה היא אם זה לא קטן מידי והופך את המטבח לחדר קטן שקשה לנוע בו?
מצורף שרטוט של הקבלן למטבח ר להמחשה של המטבח (הבסיס של ה-ח אמור להיות על הקיר של 285)
תודה רבה וחג שמח!מטבח בצורת ח
הוסף תגובה קישור ישיר

מטבח בצורת ח

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
המטבח יחסית קטן כך שתוספת שתהפוך אותו ל-ח תהפוך אותו לצפוף. כמו כן תהיה בו פינה נוספת, שתהיה קשה לגישה. אם ברצונכם להוסיף שטחי אחסון, כדאי שהתוספת תהיה צרה יותר כדוגמת דלפק האוכל. מעל הדלפק אפשר להוסיף ארון תלוי.
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

מטבח ח

איילת, תודה רבה על התשובה המהירה. עד כה לא חשבנו על מטבח בצורת ח כיוון שחששנו שהגודל של הבסיס קטן מידי אך אם עושים מטבח ח היתרון היחיד הוא שניתן לעשות גם במזווה בקיר השמאלי שהוא יהיה "קיר גבוהים" לעומת זאת עם עושים מטבח ר לא יהיה מזווה כלל וגם המשך פינה הימנית מתחת לחלון תהיה "פנויה" לגמרי אבל יהיה אפשר לשים מגירות בדלפק. הדבר היחיד שחשוב לנו הוא שיכנס גם דלפק קטן לשני אנשים. השאלה היא האם 150 בבסיס זה לא סיכון בשביל "להרוויח" יחידת מזווה גבוהה? מצורפת תכנית הדירה פלוס תמונה של קירות המטבח. תודה רבה על העזרה.מטבח ח
הוסף תגובה

צילום המטבח

אפשר להתעלם מהתשתיות הקיימות כרגעצילום המטבח
הוסף תגובה

מטבח

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
עדי שלום,

כדאי לשחק קצת עם הסידור של המטבח כדי למקסם את ניצול השטח, לשנות את מיקום האלמנטים שבו ולראות אם זה יכול לעבוד.
אין לי ספק שהמטבח קטן מידי לסידור ח סטנדרטי. ניסיתי לחשוב מה להשיב לך, אבל זה כבר דורש בדיקה מעמיקה יותר.
אם את מעוניינת בתכנית מטבח, כולל סקיצות וחלופות לבחירה, את מוזמנת לפנות אלי באופן פרטי:
052-2257664
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

היי עדי רכשתי דירה מקבלן בערך ...

מורן 6.01 (07:49)
היי עדי רכשתי דירה מקבלן בערך מטבח דומה עם אותם מידות וגם אני רוצה מטבח ח
אם המטבח שלך מוכן יש מצב שתשלחי לי תמונה זה מאוד מעניין אותי תודה רבה
הוסף תגובה

הי עדי האם הצלחת לעשות מטבח ח ...

סלין 11.08 (14:09)
הי עדי האם הצלחת לעשות מטבח ח במידות הללו ? גם אני רוצה לעשות כזה?
הוסף תגובה

מעצב פנים ואדריכל

avi 15.09 (16:19)
שלום,

אשמח לעזור, אנו מתמחים בעיצוב פנים

A-v design

www.a-vdesign.co.il
הוסף תגובה