בניית בית פרטי

בפורום אדריכלות מתקיימים דיונים בין אדריכלים, ארכיטקטים וסטודנטים בתחום. וכן ניתן להתייעץ עם המומחים בנושאי אדריכלות, תכנון ובתהליכי בנייה לבקש עצות מקצועיות ולמצוא אדריכלים לביצוע עבודות.
תנאי השימוש בפורום

בניית בית פרטי

דוד 1.05 (14:34)
שלום אני ואשתי מתכננים רכישת קרקע לצרכי בניה,
הקרקע המוצעת היא בשטח של 275 מטרים,
האם רצוי לתהחיל תהליך עם אדריכל טרם רכישת הקרקע (קיימים מס' שטחים רלוונטים ) וחשוב לי לראות שאני קונה את השטח שבעל הפוטנציאל הגדול מכולם, האם נדרש במקום אדריכל בעל מקצוע אחר ?
הוסף תגובה קישור ישיר

אדריכלית

פייגי 3.05 (22:15)
בוודאי שנחוץ בדיקה של אדריכל מנוסה, אך בדיוק באותו מידה חייב ייעוץ מהנדס. לא תרצו לגלות אחרי הקניה שכל קידוח או חפירה עולה הון.

אני חוזרת על ההצעה שכתבתי במדור על השקעה תיכנונית.
במידה ואתם מעונינים לשמוע עוד פרטים אשמח.

טלמייל:
[email protected]

הוסף תגובה

רכישת קרקע לצרכי בניה

אורכה&אלקסלסי אדריכל 7.05 (16:33)
שלום רב
תמיד עדיף שכן על מנת לבדוק את הפוטנציאל של המגרש.
לשאלות נוספות 0524456688
המשך יום טוב
אורכה&אלקסלסי אדריכלות ועיצוב
 רכישת קרקע לצרכי בניה
הוסף תגובה

יעוץ אדריכלי

מיה אסרף 22.09 (12:49)
דוד שלום
עפ''י רוב תוכל לקבוע פגישת יעוץ ללא עלות עם האדריכל שתשכור את שרותיו לצורך תכנון הבית. אדריכל מנוסה ידע להגיד איזה מהמגרשים ניתן לנצל באופן הטוב ביותר כמובן בהתאם לצרכים שלכם גם בלי להתחיל לתכנן בפועל.
אשמח לעזור ולכוון

בברכה,
מיה אסרף - הנדסאית אדר'
[email protected]
הוסף תגובה

רכישת מגרש

דרור 25.01 (17:16)
שלום דוד.
בשלב של הרכישה רצוי להתייעץ עם בעל מקצוע שכן ישנם כמה אלמנטים שחשוב שילקחו בחשבון.
הקירבה לכבישים ראשיים, קירבה לאזורים חומים שמהווים מבני ציבור כמו גנים ביתיספר בית כנסת ואזורים מסחריים.
חשוב לדעת את כיווני המגרש האם פונה לדרום או לצפון כי אז הבית יהיה קר יותר או חם יותר.
מגודל המגרש אני מבין שהמבנה הוא דו משפחתי, יש חשיבות האם אתה בונה ראשון או שכבר יש בית שכן על הקרקע, שכן בתכנון המרתף לפעמים יש הוצאות עקיפות כמו קיר דיפון לחיזוק המבנה השכן הקיים בשל הצורך בחפירת מרתף.
ועוד ועוד.
היכן אתה מתכוון לרכוש מגרש?

אשמח לעזור בבוא העת גם בתכנון.
dror7.shutterfly.com
בהצלחה
דרור.
הוסף תגובה