רעיונות לעיצוב מטבח

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

רעיונות לעיצוב מטבח

מור 19.06 (09:09)
שלום רב,
פורום מדהים!
אנחנו בדילמה בנוגע לעיצוב מטבח בדירה שרכשנו...
חשוב לנו שהמטבח יהיה מרווח עד כמה שניתן ועם מקום רב לאחסון.
האם מומלץ לעשות מטבח בצורת ר' או שמא כדאי לעשות מטבח שצורת ח'?
אנחנו רוצים לשים שולחן קטן (דלפק צמוד לקיר או מאונך לו) שיאפשר מקום לארוחות ערב...
תודה רבה על העזרה!
מצורפת סקיצה של הבית עם מידות...
הערות בנוגע לטיפים לעיצוב יתר הבית, יתקבלו בברכה!

תודה ויום מקסים!רעיונות לעיצוב מטבח
הוסף תגובה קישור ישיר

מטבח

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
מור שלום,

תכנון המטבח, כמו גם הדירה כולה, תלוי מאוד בצרכי הדיירים.
לפי התכנית שצרפת נראה שניתן לתכנן מטבח ח. יהיה קצת צפוף, אך אם מדובר במטבח למשפחה ויש צורך במקומות אחסון רבים ככל האפשר, זה הפתרון הטוב ביותר.
דלפק אכילה ניתן לשלב כהמשך ישיר לשיש. יש לשים לב שבמיקום מול המקרר לא תהיה בעיה בפתיחת דלתות המקרר.

טיפים וחומר למחשבה:
אולי, וזה תלוי בבדיקה מעמיקה יותר של המידות והתכנית, ניתן ליצור פינת משפחה במסדרון על ידי הרחבתו באמצעות הזזת הקיר. שולחן האוכל יכול להיות קטן יותר במצבו הסגור- ריבועי או עגול.

ניתן לצמצם את מרפסת השרות ולהרחיב את חדר האמבטיה הצמוד לה, כשמייבש הכביסה יהיה מונח על מכונת הכביסה. כדאי להוסיף ארון שרות.

כדאי לבדוק את מבנה יחידת ההורים, על מנת לאפשר מקום לארון גדול יותר.

אשמח לתת מענה מקיף בפנייה פרטית.
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה