העברת פונטים הפוכים לאוטוקאד

פורום תוכנת Vectorworks - שאלות ותשובות, תמיכה, בעיות שנתקלתם בהן, בקשות וכדומה.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

העברת פונטים הפוכים לאוטוקאד

עמרי סאן גל 4.11 (11:28)
האם יש איזה טריק ליצא לאוטוקאד כך שהפונטים לא יצאו הפוכים?
הוסף תגובה קישור ישיר

עברית ואוטקאד

תמי | סטודיו תמרינדי 16.10 (16:52)
היות ואנחנו עובדים כמו כל תוכנה הגיונית, על בסיס פונטים של מערכת הפעלה, ולעמות זאת אוטוקאד חיים בגלקסיה משלהם, הפתרון היחיד הוא שיעבדו עם פונטים של מערכת הפעלה (arial, miriam, david).
ההיפוכים והג'יברישים מתרחשים גם בהעברת קבצי אוטקאד-אוטוקאד. מקור להמון בעיות.
הוסף תגובה

עברית ואוטוקאד

רונית ליאני 16.11 (10:14)
גיליתי שמגרסה של 2012, רואים את העברית במחשב מצויין וכדי שהעיברית לא תתהפך בהדפסה הם צריכים להתקין דרייבר מהמתקדמים כגון: הסידרה של HP DESIGNJET Z6100 . על פי רוב היועצים משתמשים בדרייברים מאוד מאוד ישנים.
הוסף תגובה

לפעמי נדמה שאנחנו אלה שבגלקסיה...

עמרי סאן גל 4.11 (11:28)
לפעמי נדמה שאנחנו אלה שבגלקסיה אחרת.
יועצת אינסטלציה הכינה תוכנית על בסיס תוכניות אדר' שלי. כשהיא מנסה להדפיס הטקסטים שלה יוצאים בסדר אבל שלי הפוכים. כשאני מיבא את הקובץ שלה לווקטור הטקסטים שלה בג'יבריש ושלי בסדר.
האם נגזר עלי לתרגם כל גרמושקה של יועץ לעד? עד מתי D7?
הוסף תגובה

ג'יברית

תמי | סטודיו תמרינדי 16.10 (16:52)
נכון. עברית קשה שפה.
במדינות מתקדמות לקח על עצמו היבואן פיתוח של התאמת התוכנה לשוק המקומי (כולל התאמה לשפה, ממשק ותכנים מותאמים לצורת עבודה של אותה מדינה). בישראל לצערי זה לא קרה וכנראה גם לא יקרה לעולם.
יחד עם זאת, בעית העברית עם אוטוקדא אינה רק שלנו. השימוש בפונטים שאינם סטנדרטיים יוצר מחלה קשה גם למשתמשים המעבירים קבצים ביניהם.
לא רק זאת, אלא שבגלל העלות הגבוהה של אוטוקאד, רוב המשתמשים עובדים על גרסאות חוקיות ישנות (במקרה הטוב) או גרסאות חדשות לא חוקיות, מה שגורר כמובן בלגן על בלגן, שלל של פתרונות "היפוכי טקסט" שהם מטליאים על התוכנות שלהם כדי להתמודד בעצמם עם העברית ועוד.

הצעתי:
ככל שניתן, לעבוד על קבצי PDF. אם הקובץ של היועץ יכול לשבת ברקע, אין סיבה שלא יהיה כקובץ מקושר (שיכול להתעדכן בכל עת). זהו קובת וקטורי לכל דבר.

ועוד דבר - רק לחץ של המשתמשים על יבואן התוכנה יכול להביא לשינוי המדיניות.

הוסף תגובה

ועוד משהו על העברית....

תמי | סטודיו תמרינדי 16.10 (16:52)
ראו כאן הסבר מפורט על העבודה המורכבת של אוטוקאד ועברית.
אם להם זה כל כך מסובך, אין פלא שגם אנחנו סובלים.
www.archij...-tip29.htm
הוסף תגובה