מה הדרישות להוריד אוטוקאד למחשב ?
פורום אוטוקאד הינו המקום לשאלות ותשובות הנוגעות לתוכנת אוטוקאד - תמיכה ב AutoCAD, בעיות שנתקלתם בהן, טיפים, התייעצות מקצועית, חיפוש קבצים וכדומה.
פורום אוטוקאד מנוהל על ידי sophisticadd דני כורם -
bit.ly/2IL0Ijbתנאי השימוש בפורום
shahar
27.03 (14:30)
אין לי מושג מה הדרישות להוריד אוטוקאד למחשב בבית... אני לומדת בבית הספר אוטוקאד.
כשקניתי את המחשב אמרו לי שהמעבד שלו הוא רמה מתחת ל i3.. זה לא מספיק לתוכנה ? או שזה בכלל לא קשור ? תודה מראש (:
shahar
אני צריכה להוריד את הגרסה של 2015 ואני לא מצליחה... עשיתי את כל השלבים, הצלחתי להוריד למחשב אבל ברגע שאני פותחת את האוטוקאד הוא אומר לי שהוא נכשל בהורדה. זה הגיוני שהמחשב שלי פשוט לא טוב מספיק או שהאוטוקאד יכול להיות בכל מחשב מכל סוג ?
ערד גזית
15.11 (11:02)
שחר שלום,
את צריכה להסביר מה בדיוק את עושה ומה בדיוק לא מסתדר כולל ההודעות שאת מקבלת. כרגע לא ברור לי מה השתבש.
תנסי לפרט יותר.
אם המחשב של עומד בדרישות המערכת של התוכנה לא צריכה להיות בעיה.
ערד
shahar
אין לי מושג אם המחשב שלי מתאים לדרישות... אבא שלי עבד פעם עם התוכנה על מחשב ישן ואמר לי שאוטוקאד זאת לא תוכנה כבדה כי אני לא צריכה הדמיות אלא רק שרטוט... אני לומדת במגמת אדריכלות והמורה שלי נתנה הוראות עד יצירת משתמש. יצרתי משתמש, הגעתי למקום שבו מורידים את התוכנה, הורדתי את התוכנה של אוטוקאד לאדריכלים וברגע שנכנסתי לתוכנה אחרי שהיא ירדה למחשב שלי היה לי כתוב שההורדה נכשלה. אני לא יודעת מה עשיתי לא בסדר, בעיקר כי חברה שלי הצליחה להוריד את התוכנה במחשב שלה והיא הסבירה לי מה היא עשתה - ועשיתי בדיוק כמוה.
סליחה על החפירה ותודה (:
ערד גזית
15.11 (11:02)
שוב, אני לא יודע מה קורה על המחשב שלך אם את לא נותנת לי פרטים.
איזה הודעה בדיוק קיבלת?
מה ניסית לעשות ולא הצליח?
ערד
יעל
24.06 (17:20)
יש לי את אותה הבעיה. נרשמתי ועשיתי installnow ובסוף ההתקנה עולה דף שבו כתוב אילו יישומים לא הותקנו- ואלו כל יישומי האוטוקאד. יכול להיות שיש איזו חומת הגנה למחשב שצריך לנטרל עבור ההתקנה?