פגישת היכרות עם לקוח פוטנציאלי

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

פגישת היכרות עם לקוח פוטנציאלי

רותי 15.06 (21:27)
היי
אני מעצבת פנים מתחילה, יש לי הרבה מאוד מה להציעה ללקוחות ואני גם מאוד מאמינה בעצמי, אך במהלך פגישת היכרות...אני מוצאת את עצמי לא פעם יושבת עם התכניות שהלקוח מביא עימו לפגישה, טרם חתם על התחייבות תשלום כלשהי ושואל המון שאלות שבעצם גורמות לי לייעץ לו בעל פה במטלה שלא בטוח שאנחנו באותו הטעם וכו'. האם ישנם טיפים לקיים פגישות כאלה ושיניבו לקוחות אמתיים שמשלמים?
תודה מראש
הוסף תגובה קישור ישיר

פגישת הכרות עם לקוחות

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
רותי שלום,

חשוב להבהיר מראש ללקוחות שזו פגישת הכרות לצורך תיאום ציפיות והפקת הצעת מחיר, לכן היא ללא תשלום וללא התחייבות. זאת בשונה מפגישת ייעוץ הנערכת בתשלום והיא פגישת עבודה לכל דבר.
בפגישת ההכרות אין מניעה לתת כמה עצות וטיפים, הרי את רוצה להציג את היכולות שלך, אך חשוב לא להגרר לייעוץ של ממש ולהשאיר הרבה טעם של עוד.
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

אילת אני מעריכה אותך. כן, דרך האינטרנט... אבל

שרונה 4.01 (23:05)
לא מסכימה אותך . גם אני מעצבת מתחילה ומצאתי את עצמי רצה מפגישה לפגישה ע"מ להביא לקוחות. החלטתי שאני מבקשת סכום סמלי על פגישה יעוץ ואז אתן להם גם טיפים בכיף אפילו איעץ להם איזה צבע לצבוע... אבל כן לדרוש תשלום. אני מבהירה את זה בשיחת הטלפון הראשונה. מה שכן אני אומרת שאם אנו סוגרים עסקה התשלום של הפגישה ירד מהסך הכללי...
מאז שהחלטתי כך. הלקוחות הרציניים קבעו פגישה וסגרו גם עיסקה.
מה אכפת ללקוחות להריץ אותך?
בפגישה הראשונה אפילו "התחייבתי" לתת סקיצות ללא תשלום פרוטה..
ונתתי... את מבינה את האבסורד? כי רציתי לקוחות...
צריך אומץ רותי אבל את תצליחי בע"ה.
הוסף תגובה

תודה רבה לכן על העצות השימושיו...

רותי 15.06 (21:27)
תודה רבה לכן על העצות השימושיות.
שרונה רציתי לשאול לאותך כמה לדרוש על פגישת ייעוץ ראשונית כזאת והאם נכון לתחום אותה מראש בזמן קצוב וכמה?
חוץ מזה כתבת שגם את מעצבת מתחילה, אם אפשר לשאול, איך לקוחות מגיעים אליך? את משקיעה בפרסום בתשלום? או שיש משהו אחר שכרוך בפחות הוצאות לפחות בשלבים הראשונים?
אגב כל מי שיש לו רעיונות יותר ממוזמן לענות
תודה מראש
הוסף תגובה

רותי קראתי את ההודעה שלך. בתור...

יפה 15.04 (13:02)
רותי קראתי את ההודעה שלך. בתור מעצבת מתחילה גם כן, מעניין אותי האם קיבלת תשובות לשאלות שלך שמעניינות אותי גם

"איך לקוחות מגיעים אליך? את משקיעה בפרסום בתשלום? או שיש משהו אחר שכרוך בפחות הוצאות לפחות בשלבים הראשונים?"

אשמח אם תוכלי לשתף.
תודה
הוסף תגובה

אשמח לענות לך במייל...

שרונה 30.05 (13:46)
הוסף תגובה

שאלה

yehuda 1.07 (09:08)
מהו מבחינתך סכום סמלי?
אנו בשלב ההגשות ומעוניינים בייעוץ + הדמיה לגבי עיצוב חדר השינה בלבד (ללא צורך בסטיילינג, ליווי וכו') קיבלתי הצעת מחיר של 1200 שח כאשר אני בטוחה שברוב הרעיונות שיעלו כבר נתקלתי. ובעצם אני צריכה הכוונה והדמיה.
האם המחיר הזה סביר?
הוסף תגובה