פרקט או ריצוף רגיל?

פורום הום סטיילינג הוא המקום לשאול ולדבר על עיצוב הבית. ריהוט, טקסטיל לבית, צבעים וכל השאר - היכנסו וקבלו תשובה.

מעוניינים לנהל פורום זה? לחצו כאן כעת! bit.ly/2kyZDLL
תנאי השימוש בפורום

פרקט או ריצוף רגיל?

דנית 4.06 (21:02)
אשמח לחוות דעת והמלצות מה עדיף - פרקט עץ או ריצוף בגודמת פרקט? מבחינת תחזוקה, עמידות וכו'.
הוסף תגובה קישור ישיר

פרקט או ריצוף רגיל

sigal 20.06 (10:53)
צריך לזכור שאלה שני אפשרויות שונות בתכלית. אין כמו המראה של עץ פרקט עץ מעניק תחושה ביתית חמימה ונעימה. ריצוף רגיל בדוגמא של פרקט אינו מרגיש ככה אלא הוא קר ומנוכר ונראה שונה לחלוטין.

www.2all.c.../PAGE1.asp
הוסף תגובה

תגובה - פרקט או ריצוף רגיל

woodli עבודות פרקט א 8.10 (19:52)
היי מבחינת עמידות כמובן אין צורך להרחיב שריצוף עמיד יותר מפרקט אך אי אפשר להשוות מבחינת המראה בין ריצוף דמוי לפרקט עץ שמשדרג את חלל הבית בכמה רמות כמו כן בפרקט עץ קיימים המון סוגי גמר וסוגי עץ שונים כמו פרקט אלון גמר לכה יהיה יותר עמיד מפרקט בגמר שמן כמו כן בעת מעבר לבית במידה ומקפידים שלריהוט יהיו מחלקי טפלון או מדבקות לבד אנו מונעים היווצרות של שריטות ובהקפדת תחזוקה נכונה הפרקט יראה כמו חדש לשנים רבות.

woodli.co.il/
חידוש פרקט מקצועי הכולל ליטוש פרקט ללא אבק וביצוע חידוש דק. אנו מוכרים את כל סוגי הפרקט ומבצעים את עבודות ההתקנה. מאחורינו שנים של ניסיון ולקוחות מרוצים 054-4375459 woodli.co.il/
הוסף תגובה

פרטק

הילה ברונשטיין - הום 29.05 (19:09)
אני אישית לא אוהבת ריצוף דמוי פרקט
יותר מידי רחוק מהמהראה האמיתי
קודם כל היתרון הבולט של פרקט הוא החמימות שהוא מוסיף לאוירה הסופית בחדר - ממליצה לחפות בפרקט גם את המסדרון המחבר הין החדרים
הפרקט קל לניקוי כמו רצפה רגילה בתנאי שלא שופכים מים אלא עוברים עם סמרטוט לח
לטעמי הוא אף פרקטי יותר מבחינת זה שלא רואים עליו ככ לכלוך בגלל שיש לו "דוגמא"
יש בעיקר 2 סוגי פרקטים בארץ
למינציה ועץ תלת שכבתי
השלישי (עץ מלא נפוץ פחות)
הלמינציה זולה משמעותית, קלה יותר לתחזוק אבל זו למעשה תמונה מודפסת של עץ - דהיינו חיקוי זול.
אם כבר בוחרים בלמינציה אני ממליצה ללכת על הפאזה ההקיפית - מדמה יותר טוב עץ.
התלת שכבתי, מה שנקרא פרקט עץ אמיתי יקר יותר, עמיד פחות מבחינת שריטות אבל ברמת הגימור - נראה משמעותית יותר טוב, כי זה ממש עץ
לטעמי השריטות הם אלו שנותות לו חיות ואופי אז מבחינתי אין בעיה להיפך.
גם מבחינת אקוסטית התלת שכבתי פרקטי יותר היות והוא מודבק ולכן נוצרת פחות תהודה בדריכה מאשר למינציה שהיא על ספוג ולמעשה עולה ויורדת עם כל דריכה ועל ידי כך יוצרת יותר רעש.
את הפרקט התלת שכבתי אפשר לחדש ואת הלמינציה לא.
אם מדובר על חלל קטן אני ממליצה על הגוונים הבהירים.
לא ממליצה על אפור או לבן שלא מדמים בכלל עץ - אז מה הטעם...הערך המוסף שהוא החמימות של העץ הולכת לאיבוד ...

מזמינה אותך לקרוא מאמר על פרקטים שיכול לעזור לך
כנסי לבלוג שלי, הלינק בחתימה
יש בימין קטגוריות, תגללי לפרקט , יש שם דוגמאות והסברים

הילה ברונשטיין
עיצוב הבית, הלבשת הבית, דקורציה, הום סטיילינג

www.hilladesign.com
הוסף תגובה

זה תלוי איפה את מרצפת, אם זה מ...

שש 5.07 (15:18)
זה תלוי איפה את מרצפת, אם זה מקום שמתלכלך שם מאד, לא הייתי ממליצה על פרקט, כי א"א לנקות עם מים.
הוסף תגובה

פרקטים

אלון 17.08 (11:27)
היי,
אני אישית חושב שעדיף פרקט מאשר ריצוף רגיל.
אולם, ישנם סוגים רבים של פרקטים ואת צריכה לבחור את הסוג המתאים ביותר עבורך. אני מכיר את האתר הזה שמכיל כתבה בנושא של סוגי פרטים, כדאי מאוד לקרוא: www.decola...רקטים
בהצלחה!
הוסף תגובה

צמרת פרקטים מעולים, יש להם הרב...

הובלות 24 9.07 (04:13)
צמרת פרקטים מעולים, יש להם הרבה סוגים למכירה באולם התצוגה, ממליץ לה ללכת לצפות ולבחור משהו מתאים. tzmfloor.co.il/
הובלות 24 לשירותך תמיד
הוסף תגובה

ממליץ בחום על פרקטים

הובלות 24 9.07 (04:11)
אם אתה רוצה להפוך את הבית למקום שנראה כמו בית באירופה או בארה"ב אז ממליץ מאוד על פרקטים, אנחנו רכשנו קוויק סטאפ מבית " צמרת פרקטים " . סוג איכותי מאוד שלא תתחרטממליץ בחום על פרקטים
הובלות 24 לשירותך תמיד
הוסף תגובה