דלתות פנים

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

דלתות פנים

ליאן 8.09 (09:57)
חייבת להוריד את הכובע בפני איה דיזיין.
רכשתי מהם דלתות פנים, קצת היססתי לאחר שרכשנו בעבר דלתות עץ וקיבלנו סחורה בלוייה.
הפעם קיבלתי דלתות מהממות ואיכותיות.
הייתי שמחה לדעת איזה צבע עדיף לצבוע את הקירות.
לבן או שמנת
תודהדלתות פנים
הוסף תגובה קישור ישיר

התאמת צבע לקיר

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
ליאן שלום,

הדלתות נראות לבנות, לכן לא הייתי בוחרת בגוון שמנת או צהוב, אלא לבן שבור כלשהו. לכל מעצבת יש את הגוון הנבחר שלה. אני אוהבת את ה-0022P של טמבור.
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

לדעתי צבע שמנת

חנה 31.05 (22:43)
שלום ליאן,
אני דווקא חושבת שצבע שמנת יהיה יותר יפה, עשיתי דירה כזו שהדלתות היו לבנות והקירות שמנת, יצא מדהים. לדעתי אם תצבעי את הקירות בצבע לבן הכל יהיה מדי קר... צבע שמנת יכניס חמימות...
הוסף תגובה

ברור שלבן.כמו הדלת.

יפית המעצבת 29.07 (21:36)
הדלתות יקרות? למה החלטת שם ולא פנדור?
הוסף תגובה

ההורים שלי רכשו מהם והבנתי שהם...

ליאן 8.09 (09:57)
ההורים שלי רכשו מהם והבנתי שהם מאוד מרוצים. הייתה לי התלבטות בינם לבין פנדור האמת.
הוסף תגובה

תודה אמליץ ללקוחות. מה המחירים יחסית לפנדור? (ל"ת)

יפית המעצבת 29.07 (21:36)
הוסף תגובה