עזרה בעיצוב חלל סלון מטבח ופינת אוכל

פורום עיצוב פנים זה המקום לשאול מעצבי פנים, להתלבט, להתייעץ ולקבל רעיונות. מוזמנים לשאול בנוגע לעיצוב הבית, הדירה, העסק, מוסד או כל מבנה אחר, לבקש ייעוץ בנושאי עיצוב עם בעלי מקצוע בתחום וקולגות וכמובן לתרום מניסיונכם בדיונים השונים - אז איזה עיצוב פנים מתאים לכם?

יש לשמור על כללי הפורום, פורום עיצוב פנים לא נועד לפרסומות והן יימחקו, כולם מוזמנים לשאול ולענות בנושאי עיצוב פנים, לאחר מענה בעל ערך לשואלים ניתן להזמינם לפנות לנותן/ת המענה.

שלום לכל באי הפורום
שמי לייה סלה מעצבת פנים וסטייליסטית www.leeya-sella.com/
אני מנהלת את הפורום ואני כאן בשבילכם. אתם מוזמנים להעלות שאלות שקשורות לכל נושא העיצוב והסטיילינג.
רק בבקשה שימו לב שהשאלות מפורטות, שיש תוכניות ותמונות להמחשה כדי שאוכל לתת תשובה הכי מקצועית שאני יכולה ולא לשכוח להירשם לאתר, לפעמים אני צריכה עוד שאלה בפרטי (:
תנאי השימוש בפורום

עזרה בעיצוב חלל סלון מטבח ופינת אוכל

צוק 8.01 (12:51)
שלום רב מתלבטת כיצד לעצב את חלל המטבח הסלון והפינת אוכל כך שלא יהיה צפוך אך עדיין תהיה פינת אוכל וחצי אי במטבח..
גודל החלל 7.60 כולל הסלון על 4.83 ברוחב

השרטוט שמצורף לא סופי ואנחנו מתלבטים איך למקם את הפינת אוכל על מנת לקבוע תאור לפני בנייה.
ראיתי אופציות לפינת אוכל בתוך המטבח אך לא סגורה אם ייכנס ולא יהיה צפוף יחד עם חצי איעזרה בעיצוב חלל סלון מטבח ופינת אוכל
הוסף תגובה קישור ישיר

תכנון מטבח ופינת אוכל

איילת שטיין - עיצוב 15.07 (22:32)
שלום רב,

אני מציעה לתכנן מטבח בצורת ר הפוכה מהשרטוט הקיים. לצד הדלת לבנות קיר שממנו והלאה יהיו ארונות גבוהים: מקרר, בילד אין לתנור ומיקרוגל ומזווה. בכל הקיר מול הסלון יהיה משטח עבודה ובו כיור, כיריים וארונות תחתונים. ניתן להוסיף קלאפה תלויה. במרכז המטבח ניתן להעמיד אי הכולל אחסון וישיבה. שולחן האוכל ישאר במיקומו הנוכחי, רק יסתובב ב-45 מעלות.

בהצלחה!
איילת שטיין |סטודיו In-Design| תכנון ועיצוב פנים
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

תודה זה הכיוון אבל...

הפינת אוכל כפי שהיא עכשיו בקושי נכנסת אז להפוך אותה זה עוד יותר בעייתי.... כל האורך הוא 7.60.... האי נגמר בערך ב 2.50 מהקיר, צריך לפחו מטר מעבר לפינת אוכל ועוד פינת אוכל ועוד מעבר עד הספה.... משאיר בקושי 3 מטר לסלון.... לכן בעייתי.
פתרון נוסף לפינת אוכל?
הוסף תגובה

הפתרון שהצעתי לפינת האוכל מתאי...

הפתרון שהצעתי לפינת האוכל מתאים למבנה המטבח שהצעתי ולא למבנה הקיים. אם חסר מקום ניתן למקם שולחן אוכל קטן יותר, ריבועי או עגול, שבמצבו הסגור יהיה במידות 110/110 או 120/120 ס"מ.
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה

כן...

אמי יודעת תכננו שהמטבח יהיה הפוך בכל מקרה זה פשוט לא בשרטוט... עדיין יהיה צפוף מאוד.... יש אפשרות לדעתך לפינת אוכל במטבח? בממדים שציינתי? משהו כמו התמונה שמצרפת רק קטן יותר?כן...
הוסף תגובה

שולחן אוכל במטבח

אפשרי בהחלט להצמיד כך את שולחן האוכל למטבח, כשמשאירים מספיק מקום לפתיחתו בעת אירוח.
www.In-Design.co.il
[email protected]
הוסף תגובה